Sådan løses Fallout Shelter Crashing på Xbox One

Fallout Shelter er et vanedannende simulationsvideospil, der sætter spilleren i spidsen for en avanceret underjordisk Vault - et hus designet til at beskytte “Beboere”Fra atomnedfald. Spillere er nødt til at oprette den perfekte Vault, så de kan holde deres beboere sikre og glade og kan beskytte dem mod farerne ved Ødemarken. Fallout Shelter er udviklet af Bethesda Game Studios, de samme genier, der bragte os Fallout 4, og er gratis at spille på alle platforme. Mens spillet oprindeligt blev udgivet på Android og iOS, blev versioner af spillet til Microsoft Windows og Xbox One udgivet for blot et par måneder siden.

Desværre har folk, der spiller Fallout Shelter på Xbox One-spilkonsollen, oplevet en række forskellige problemer, når de prøver at nyde spillet, hvoraf den mest udbredte er, at spillet styrter kort efter, at det er lanceret, i de fleste tilfælde før det endda gør det i hovedmenuen. Dette specifikke problem ser ud til at være lokaliseret til Xbox One, da der ikke har været mange rapporter om det, der findes på Windows. Ikke at være i stand til at spille et spil så sjovt som Fallout Shelter kan være ret irriterende, men heldigvis er dette et problem, der let kan løses. For at slippe af med dette problem og være i stand til at starte og spille Fallout Shelter med succes på din Xbox One skal du:

  1. Start din Xbox One, og vælg en gang på hoveddashboardet Mine spil og apps
  2. Fremhæv Fallout Shelter'S spilflise og tryk på Menu knappen på din controller (for de fleste spillere er dette Start knap).
  3. Vælg Administrer spil i den resulterende menu.
  4. I højre rude skal du vælge Afinstaller alle, bekræft handlingen, hvis du bliver bedt om det, og vent på Fallout Shelter og alle dens filer og komponenter, der skal fjernes fra din Xbox One's harddisk.
  5. Skift din Xbox One til Energibesparende For at gøre det skal du blot navigere til Indstillinger >Power & opstart, Vælg Strømtilstand i højre rude under Strømstyring sektion og skift til Energibesparende fra Instant-on. Vær sikker på Gemme dine ændringer, hvis det kræves for at gøre det.
  6. Genstart din Xbox One.
  7. Når din Xbox starter op, skal du blot geninstaller Fallout Shelter, enten fra Klar til installation sektion af Mine spil og apps (hvor alle de spil, du ejer, men som i øjeblikket ikke er installeret på din Xbox One's harddisk, vises) eller fra Fallout Shelter'S butik

Når du har downloadet og geninstalleret Fallout Shelter, skal spillet ikke længere gå ned, efter du har startet det, og du skal kunne spille og nyde det med succes på din Xbox One.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found