Sådan stoppes Windows fra automatisk installation af forældede drivere

En af de Windows 10-relaterede klager på sociale medier og Windows-fora er den obligatoriske levering af universelle drivere via Windows Update. I Windows 10 holdes din enhed altid opdateret for at have de nyeste funktioner og rettelser. Dette er et forsøg på at få din computer til at fungere optimalt, fordi de fleste Windows 10-problemer for det meste skyldes dårlige drivere. Drivere installeres automatisk, så du ikke behøver at vælge, hvilke opdateringer der skal bruges. Vi ved allerede, at OS-opdateringer er obligatoriske for alle Windows-hjemmebrugere og kan udsættes i forskellige perioder for dem, der er på Windows 10 Professional & Enterprise.

En del af disse formodede obligatoriske downloads og installationer har været driveropdateringer til tredjepartshardware på computersystemer. Selvom det er fantastisk, at OEM'er og tredjeparts hardwareproducenter bekvemt leverer flere af deres drivere via Windows Update i Windows 10, er der flere gange disse drivere er muligvis ikke den bedste mulighed for nogle brugere. Da opdateringer var obligatoriske, forårsagede det dog en masse forstyrrelser / problemer, da de universelle drivere blev installeret og erstattet bedre drivere, som brugeren havde installeret på deres system.

Er du ikke sikker på, hvilken enhedsdriver eller opdatering Windows lige har installeret, der muligvis forårsager problemer? Åbn appen Indstillinger fra startmenuen, og vælg "Opdatering & sikkerhed." Rul ned under Windows Update, og vælg "Avancerede indstillinger", og vælg derefter "Se din opdateringshistorik." Du vil se en liste over opdateringer installeret og de datoer, de blev installeret her.

Det viser sig, at du faktisk kan deaktivere download af disse universelle drivere i Windows 10 og undgå dette problem alt sammen plus det er meget let at gøre det. Her er løsningerne på problemet.

Metode 1: Brug vinduet 'Skjul opdateringer'

Efter flere klager har Microsoft frigivet et værktøj til at skjule uønskede opdateringer, hvilket gør processen meget enklere end før:

 1. Download fejlfindingsprogrammet Vis og skjul opdatering fra Microsoft her
 2. Afinstaller de opdaterede drivere fra enhedsadministratoren (Brug trin 1 - 5 i metode 3).
 3. Installere og Start ansøgningen.
 4. Når du har startet programmet, skal du klikke på Næste
 5. Vælge Skjul opdateringer
 6. Vælg hvilke opdateringer du vil skjule fra automatisk installation ved at markere afkrydsningsfeltet til venstre.
 7. Tryk på næste og fuldfør opsætningen for at forhindre, at windows automatisk opdaterer dine valgte drivere.

Metode 2: Brug Windows PowerShell til at skjule opdateringer

Dette fungerer på samme måde som fejlfindingsværktøjet til Windows 'skjul opdatering'. Microsoft indarbejdede appens funktion i PowerShell-cmdlets.

 1. Download Windows Update PowerShell-modulet fra (her), og træk det ud til enten% USERPROFILE% \ Documents \ WindowsPowerShell \ Modules (kræver ikke højde) ELLER

  % WINDIR% \ System32 \ WindowsPowerShell \ v1.0 \ moduler

 2. Klik på Start, skriv PowerShell i søgefeltet skal du højreklikke på 'Windows PowerShell'-resultatet og åbne som administrator.
 3. Midlertidig deaktiver udførelsespolitik, for at tillade import af usignerede scripts. Fra en forhøjet PowerShell-konsoltype. Skriv bare denne kommando i Windows PowerShell, og tryk på Enter.Set-ExecutionPolicy Ubegrænset
 4. Importer modulet ved at skrive denne kommando, og tryk på enterImport-modul PSWindowsUpdate
 5. Genaktiver Udførelsespolitik af sikkerhedsmæssige årsager. Skriv bare denne kommando i Windows PowerShell, og tryk på Enter.

  Set-ExecutionPolicy Restricted

 6. Afinstaller den uønskede opdatering (hvis installeret; brug trin 1-5 i metode 3), kør derefter følgende kommando for at få en liste over alle tilgængelige Windows-opdateringer:Get-WUList
 7. Skjul den ønskede opdatering ved hjælp af denne kommandoHide-WUUpdate -Title “Navn på opdatering”f.eks. for at skjule opdateringstypen for synaptics-driveren Hide-WUUpdate -Title “Synaptics driver *”
 8. 'H' -værdien i resultaterne / status efter behandling indikerer, at den nu er skjult og ikke opdateres på dit system.
 9. Du kan skjule alle opdateringer ved hjælp af jokertegnet (*) som denne Hide-WUUpdate -Title “*” eller inkludere en del af navnet sammen med jokertegnet som vist i synaptics-driveren ovenfor.
 10. For at skjule en opdatering skal du blot køre den samme kommando, du ville bruge til at skjule den, men tilføj følgende til slutningen af ​​kommandoen: -hidestatus: $ false

Metode 3: Rul drivere tilbage, og deaktiver automatisk opdatering i de avancerede systemindstillinger

Hvis du vil deaktivere Windows fra at opdatere nogen af ​​enhedsdriverne, skal du deaktivere driveropdateringsfunktionen fra systemindstillingerne. I sjældne tilfælde kan en bestemt driver midlertidigt forårsage problemer, der påvirker din enhed. I denne situation kan du forhindre, at den problematiske driver geninstalleres automatisk, næste gang Windows-opdateringer installeres. Efter tilbageløb af drivere skal du blokere windows-opdatering fra at få adgang til den, ellers fortsætter Windows Update med at downloade og installere den specifikke driver igen og igen og overskrive din foretrukne driver.

 1. Tryk på Windows-logotast + R for at åbne dialogboksen Kør.
 2. Type devmgmt.msc i dialogboksen Kør, og tryk derefter på Gå ind. Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller klikke på Tillad
 3. Find den driver, du ikke vil opdatere i Enhedshåndtering, og klik derefter på Afinstaller eller Rul tilbage chauffører. (Hvis du vælger at afinstallere, kan du manuelt installere dine valgte drivere senere)
 4. Tillad afinstallation eller tilbagevenden.
 5. Luk vinduet Enhedshåndtering
 6. Nu vil vi deaktivere windows fra opdatering dine chauffører igen.

Højreklik på startknappen, og vælg 'System

 1. Når systemegenskaber åbnes, skal du klikke / trykke på Avancerede systemindstillinger på venstre side af systemegenskabsvinduet.
 2. Klik / tryk på Hardware fanen, og klik / tryk derefter på Enhedsinstallationsindstillinger
 3. Klik / tryk på 'Nej, lad mig vælge hvad jeg skal gøre' for at udvide dine andre muligheder.
 4. Der er tre andre muligheder at indstille. Indstillingen 'Installer altid den bedste driversoftware fra Windows-opdatering' fortsætter med at downloade og installere drivere. Så vælg 'Installer aldrig driversoftware fra Windows Update ' mulighed for at forhindre automatisk installation af driversoftware.
 5. For yderligere at stoppe Windows Update-muligheden for at downloade hardware-relaterede apps og anden info fra Windows Update skal du fjerne markeringen i 'Hent automatisk enhedens app og info leveret af din enhedsproducent' mulighed.

Metode 4: Deaktiver automatiske opdateringer fra gruppepolitikken:

 1. Trykke Windows-nøgle + R for at åbne vinduet Kør.
 2. Type gpedit.msc og tryk Enter. Dette giver dig mulighed for at redigere den lokale gruppepolitik.
 3. Naviger til i gruppepolitisk editor Computerkonfiguration -> Administrative skabeloner -> Windows-komponenter -> Windows Update
 4. Find den kaldte indstilling i højre rude “Konfigurer automatiske opdateringer” og dobbeltklik på den
 5. Vælg "handicappet“, Klik på OK
 6. Klik på Ok, og luk gpedit.msc. Windows skal nu opføre sig, som du har bedt om det (selvom det muligvis er nødvendigt med en genstart.)

Denne funktion er ikke tilgængelig på grundlæggende og hjemmeversioner af Windows, men du kan følge denne vejledning for at konfigurere og installere GPEdit på Home-versioner af Windows 10.//appuals.com/install-gpedit-msc-on-windows-10-home-edition/

Metode 5: Sluk for automatisk enhedsdriveropdatering via registreringsdatabasen

 1. Trykke Windows-nøgle + R for at åbne kørselsvinduet
 2. Skriv i tekstfeltet Kør regedit og tryk Enter.
 3. Når Registreringseditor er startet, skal du navigere til følgende nøgle:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ DriverSearching

 1. På højre side skal du kigge efter den navngivne post SearchOrderConfig, dobbeltklik på den, og skift dens værdi fra standard 1 til 0 (nul) for at deaktivere automatiske opdateringer.
 2. Genstart din pc.