De 5 bedste farvelaserprintere at købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ De 5 bedste farvelaserprintere at købe i 2020

De 5 bedste farvelaserprintere at købe i 2020

Af Bill Wilson 24. juni 2020 9 minutter læst

En printer er en integreret del af ethvert husholdnings- og kontorbaseret miljø. Det er som livsforsikring, du håber, du aldrig har brug for det, men du kan finde dig selv druknet med problemer, hvis behovet for det opstår. Fra de store og støjende printere havde vi årtier siden til små printere, som du nemt kan bære rundt, meget har ændret sig. Med stigningen og populariteten af ​​inkjetprintere har laserprintere taget et par hits i deres løb. Inkjet-printere er bedre egnet til all-round brug, men laserprintere har også deres fordele.

Laserprintere er dine bedste venner til at få et stort antal tekstsider ud. Ikke kun er de billigere på lang sigt, men de er også ret hurtige. Hvis du har brug for en printer til dine collegeopgaver eller en til at have på kontoret, er det bedre at investere i laserprintere. Så i dag har vi samlet 5 bedste farvelaserprintere til dine behov. Vi forsøger at dække alle faktorer, der kan være vigtige for dig at beslutte, hvilken der passer bedst til dig. Så lad os grave lige ind.

1. Brother MFC-L8610CDW

Pålideligt valg

 • Høje udskrivningshastigheder
 • Udskriv via sky eller mobil
 • Udskrivning og kopiering er ret høj
 • Økonomisk på lang sigt
 • Ingen automatisk dupleksscanning

Forbindelse: Kablet, Ethernet, WiFi | Udskrivningshastighed: 33 ppm | Duplex scanning: Nej | Duplex-udskrivning: Ja | Patron type: TN433 toner

Tjek pris

I printerindustrien har Brothers produkter haft et fast greb og med god grund. Vi har også værdsat deres produkter før, fordi de ved, hvad folk vil have. Deres MFC-L8610CDW er et stort og klodset stykke hardware, der kan udskrive udskrifter ved høje hastigheder. Dens høje pris kan fjerne nogle hoveder, men MFC-L8610CDW er pakket med nogle solide funktioner, der er perfekte til et kontorbaseret miljø.

Vejer og måler 61 kg og 21,2 x 17,2 x 20,7 inches, vil MFC-L8610CDW kræve et robust bord. Brother gør virkelig ethvert forsøg på at få deres printere til at have et stilfuldt aspekt ved sig. Og det kan fungere i MFC-L8610CDWs favør, da det er beregnet til professionelle miljøer. Det følger standard sort / hvid farveskemaet med en 3,7-tommer berøringsskærm til kontrol. Toppen er en 50-arks ADF, der kan scanne flere dokumenter uden at skulle indtaste kommandoerne igen og igen. Desværre får du ikke back-to-back scanning med MFC-L8610CDW, og det var lidt af et stort svigt for os. For en så stiv pris er back-to-back scanning slags obligatorisk. Der er automatisk dupleksudskrivning til udskrivning og faxning, men ingen til scanning.

MFC-L8610CDW kan tilsluttes en pc ved hjælp af det medfølgende USB-kabel, Ethernet eller WiFi. Derudover er det også i stand til direkte at udskrive dine dokumenter fra Dropbox, Google Drive og Evernote. Udskrivnings- og kopieringshastigheden for denne printer er bedømt til 33 sider i minuttet. Denne hastighed er faktisk ret god til kontorer, hvor der kræves hurtige udskrifter. Derudover giver denne printer med sin 4500 og 4000 tonerkapacitet til sort / hvid et ret godt valg. Udskrivningsopløsningen er 2400 x 600 dpi, hvilket naturligvis ikke er ideelt til fotoudskrifter i høj kvalitet, men mere end tilstrækkeligt til tekstbaserede dokumenter. Hvilket er hvad Brother MFC-L8610CDW er lavet til.

MFC-L8610CDW fra Brother kommer bestemt ikke billigt. Der er dog lidt at ikke lide ved denne alt-i-én printer. Med en udskrivningshastighed på 33 sider pr. Minut og en opløsning på 2400 x 600 dpi kan denne printer sprænge udskrifter i høj kvalitet og spare dig for dyrebar tid. Desuden viser 4500 kapacitet med sin relativt billige toner, at denne printer er en sund investering på lang sigt. Du bliver nødt til at finde ud af, at der ikke er nogen duplex-scanning, men alt andet, som MFC-L8610CDW har at tilbyde, skal du være i stand til at bevæge sig forbi det.

MFC-L8610CDW printer fra Brother er et ret praktisk stykke hardware at have. Med sin hurtige hastighed på 33 sider i minuttet og relativt høj opløsning får du dig en solid printer. Desuden vil omkostningerne på lang sigt også vise sig at være til din fordel. Du bliver nødt til at finde ud af, at denne printer ikke understøtter automatisk duplexscanning. Og manuel scanning kan være lidt af en kedelig opgave. Alligevel anbefaler vi stærkt MFC-L8610CDW-printeren til dens fantastiske specifikationer og udskrifter i høj kvalitet.

2. Canon imageCLASS MF264DW

Mindre pebret

 • Dobbeltsidet udskrivning
 • Langkørende patroner
 • Kompakt størrelse
 • Dyre patroner
 • Højt strømforbrug

Forbindelse: Kablet, Ethernet, WiFi | Udskrivningshastighed: 28-30 ppm | Duplex scanning: Ja | Duplex-udskrivning: Ja | Patron type: Kanon 051

Tjek pris

Cannon er en af ​​de mest berømte printerproducenter i verden i dag. De fremstiller så mange forskellige slags produkter over hele verden, at du måske tror, ​​de glider et eller andet sted op, men nej, Cannon holder kvaliteten konstant høj. Denne printer på vores liste er meget billigere end Brother MFC-L8610CDW, men den har udskrifter i mindre kvalitet. Men der er stadig meget at sige om imageCLASS MF264DW, så lad os grave ind.

Cannon forbliver med deres professionelle design med Canon imageCLASS MF264dw, fordi det ikke giver nogen æstetisk funktion, medmindre det selvfølgelig påvirker ydeevnen. Denne printer leveres også med en scanner. Dette er en kæmpe bonus. LCD på denne printer er større end Lexmark c3326dw. LCD'et har kapacitet til at afgive ca. 5 informationslinjer. Der er også langt flere knapper på denne printer. Dette er en multifunktionsprinter, der kan kopiere, scanne og udskrive. Det er en allrounder.

Printeren måler kun 16 x 15,4 x 14,8 tommer, selvom den er lidt større end det Lexmark-produkt, vi har i denne artikel, vejer den på en eller anden måde meget mindre med kun en snaut 27,3 lbs. Denne printer indeholder også standard 251-arks papirbakke samt standard trådløse funktioner, herunder air print og cloud print. Du får også Ethernet- og USB-udskrivningsevner. Udskrivningshastigheden på denne enhed er ca. 28-30 papirer i minuttet. Du får også duplexudskrivning og muligheden for at sende filer til andre systemer / personer ved at scanne dem. Indstillinger for mobiludskrivning inkluderer Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria og Cannons Print Business. Selvfølgelig kan du også udskrive direkte via WiFi.

600 x 600 dpi opløsning på denne printer er ikke den største, men den er heller ikke den værste. Hvis du udskriver normale dokumenter, har du ingen problemer. Imidlertid lider udskrifter med små tekstskrifttyper under kvalitetsproblemer. Omkostningerne pr. Udskrivning på dette papir giver dig cirka 3,5 cent tilbage. Det er ret standard for laserprintere, og så skal du ikke bekymre dig for meget om det. Med disse omkostninger vil 100-200 månedlige udskrifter stadig give dig den mere budgetterede side af tingene.

Alt i alt er Canon imageCLASS MF264dw den perfekte allrounder til hovedsageligt små kontorer, men kan også bruges på større kontorer, da den har mange muligheder og funktioner til rådighed. Du får langt flere funktioner end lignende printere til lignende priser, og du får også kapacitet til flere formål. Dette er et af de mest effektive produkter på markedet i dag. Dette vil helt sikkert levere fremragende resultater og vare længe, ​​som vi er kommet til at forvente af Cannon.

3. HP M479FDW

Alt-i-en printer

 • Farvetryk er af relativt høj kvalitet
 • Papirstop er let at løse
 • Høje driftsomkostninger
 • Høj pris
 • Papirkapaciteten er ikke så høj

Forbindelse: Kablet, Ethernet, WiFi | Udskrivningshastighed: 25 ppm | Duplex scanning: Ja | Duplex-udskrivning: Ja | Patron type: HP 415X toner

Tjek pris

HP er en af ​​verdens førende teknologivirksomheder, og deres navn i printerindustrien er velkendt, og det også af en god grund. Fra små hjemmeprintere til store kontorprintere gør HP det hele. M479FDW er en trådløs multifunktionsprinter, der er i stand til at udskrive, scanne, kopiere og faxe i høj kvalitet til dit daglige kontorbehov. Det er lidt pebret, men hvis du vil have en slank, stilfuld og afrundet maskine, så er M479FDW din favorit-køb.

M479FDW kan placeres i ethvert hjørne af dit kontor på grund af sin kompakte størrelse. Den måler kun 16,4 x 18,6 x 15,7 tommer og vejer 59,1 lbs, så den kan smelte ind i dit kontorinteriør. M479fDW er bygget til små arbejdsområder og har en samlet arkkapacitet på 300 sider. 250 i den dedikerede arkbakke og 50 i universalbakken. Hvis det ikke tilfredsstiller dine behov, kan du tilføje en valgfri 550-siders arkbakke til nogle ekstra penge, hvilket tæller det samlede antal til 850 sider. Den beskedne 4000 ark månedlige arbejdscyklus antyder, at den er i stand til let at håndtere almindelige kontoropgaver. Toppen af ​​printeren har en flatbed, der muliggør scanning og faxning af god kvalitet, og foran kan du se en 4,3-tommers berøringsskærm med separate berøringsfølsomme knapper til hjem, ryg og hjælp. Dette gør printeren praktisk og nem at bruge.

Som mange farveprintere har M479FDW også en opløsning på 600 x 600 dpi. Vi har allerede talt om denne opløsning, og du ved nu, at 600 × 600 dpi opløsning som i mellemklassen. Det får jobbet gjort. Den nominelle udskrivningshastighed for denne printer er 25 sider pr. Minut. HP M479FDW leveres med trådløs forbindelse og har mobiludskrivning via Apple AirPrint, HP ePrint og direkte WiFi-udskrivning aktiveret. En slukning for denne printer er dens høje og oppustede driftsomkostninger. Med 3,2 cent for sort og hvid og 16,3 cent for farvet kan det ende med at koste dig meget. Og dette også, hvis du vælger HP's genanvendelige program.

M479FDW er en solid mulighed for dem, der er villige til at betale disse ekstra bøtter til fordel for et flot og mere kompakt kontortilbehør. Med sandsynligvis den reneste tekst og høj grafikkvalitet, parret med en solid udskrivningshastighed, er M479FDW en gunstig mulighed, men sandsynligvis ikke den mest omkostningseffektive.

4. Lexmark C3326dw

Omkostningseffektiv drift

 • Kompakt størrelse
 • Effektive patroner
 • Transportabel
 • Driftsomkostninger gør det velegnet til kun små kontorer
 • Langsommere udskrivningshastighed

Forbindelse: Kablet, Ethernet, WiFi | Udskrivningshastighed: 24-26 ppm | Duplex scanning: Ikke relevant | Duplex-udskrivning: Ja | Patron type: 312 og 314XL

Tjek pris

Lexmark er en printerproducent, der ikke er det, man måske kalder en af ​​de mere berømte, men det betyder ikke, at de ikke kan følge med de store drenge med hensyn til leverede produkter. Med Lexmark C3326DW får du i det væsentlige en meget kompakt og bærbar printer, der kan give dig pålidelige præstationer. Du får også de fleste af de funktioner, som andre printere tilbyder.

Lexmark C3326DW vejer ca. 35,5 lbs og måler ca. 9,6 x 16,2 x 15,5 tommer. Det kan tydeligt ses, hvordan denne printer er super lille og ikke er meget tung. Med dette produkt får du standardbakke i papirstørrelse 250. Du får også trådløse udskrivningsfunktioner til enhver mobil enhed samt USB- og Ethernet-udskrivning. Du kan også få yderligere udskrivningsmuligheder fra Lexmarks app, der er også muligheden for at udskrive fra Google Cloud og Air print. Denne printer er i modsætning til andre virksomheder mere hvid end sort. Normalt vælger printerfabrikanterne sorte farveskemaer, mens dette produkt primært er hvidt med lidt grå.

Udskrivningshastigheder varierer fra 24-26 sider i minuttet i farver og sort / hvid-udskrivningsopgaver. Du får temmelig standardkvalitetsprint med 600 x 600 dpi kapacitet. Duplexeringsevne er også til stede i denne printer, som skønt den er ret standard stadig gør det muligt at være en meget nyttig enhed. Der er en 100-arks outputbakke til denne printer, hvilket er fint, især i betragtning af dens størrelse. Produktet tilbyder også solide sikkerhedsfunktioner, som kan holde dit sind roligt angående sikkerheden i dine dokumenter.

En af de ting, vi virkelig kan lide ved denne særlige serie, er, at printerne leveres med gratis farvepatroner til en værdi af 500 sider og en 750-siders sort patron også. Tonerne er ekstremt effektive, og du er nødt til at få høj værdi for pengene i denne henseende, da de er ret høje. Der er naturligvis ingen scanner i denne printer, og det handler om al den svaghed, vi tror, ​​at denne enhed har i betragtning af sin pris og brug.

Bundlinjen med hensyn til Lexmark C3326DW er, at den er bedst egnet til et mindre kontor eller en virksomhed. Den har ikke ekstremt høje udskrivningshastigheder eller endda udskrivningskapacitet. Der er heller ingen scanner her. Den lille størrelse og den bærbare vægt gør det lettere at flytte rundt og kan bruges i små omgivelser. Printeren giver stor værdi for dine patroner og dermed dine penge. Igen er dette produkt bedst egnet til små indstillinger og er super holdbart og gør sit job ret effektivt.

5. Brother HL-L3210CW

Udskrivning af høj kvalitet

 • Print i høj kvalitet
 • Lille fodaftryk og vægt og tager dermed mindre plads
 • Meget langsom udskrivningshastighed
 • Ingen automatiske duplexudskrivninger
 • Kun knapper til betjening

Forbindelse: Kablet, Ethernet, WiFi | Udskrivningshastighed: 19 ppm | Duplex scanning: Ikke relevant | Duplex-udskrivning: Nej | Patron type: TN 221 og TN225 tonere

Tjek pris

Den allerførste post i vores bedste farvelaserprintere er en anden af ​​Brother - HL-L3210CW. Med denne printers lave udskrivningshastighed og høje kvalitet er den velegnet til mindre virksomheder eller hjem. Derudover for en laserprinter kommer den ret billigt. HL-3210CW lider dog af ganske mange tilbageslag, der kan få brugerne til at ikke lide det.

HL-3210CW kommer med et hvidt og gråt farvemønster og måler og vejer 9,9 × 16,1 × 18,1 tommer og 37,8 lbs. Printerens størrelse og vægt er ret venlig i mange miljøer og kræver derfor ikke meget plads. Vi kunne lide det ved HL-L3210CW. Papirkapaciteten på 250 ark er lidt lav, men du bør ikke støde på problemer med det, medmindre du dagligt udskærer en stor mængde udskrifter. Derudover leveres denne printer uden en berøringsskærm og er udelukkende afhængig af knapper. Med budgetnedskæringen går du også glip af at have en scanner og en Ethernet-port. Dine muligheder for mobilenhedskompatibilitet inkluderer Apple AirPrint, Google Cloud Print, iPrint & Scan-appen fra Brother og direkte udskrivning via WiFi.

Brother HL-3210CW's udskrivningshastighed på 19 sider pr. Minut viser, at det er en meget budgetteret printer med ikke så mange avancerede funktioner. Derimod har mange printere hastigheder på mindst 23+ sider / min. Og hvis det ikke er nok, går du også glip af automatisk duplexudskrivning med denne printer. Men der er en slags lys side af alt dette. Printere fra Brother er konsekvente i at give dig output i høj kvalitet, og det gælder også for dette. Det har en høj opløsning på 2400 x 600 dpi, hvilket er ret fantastisk.

Brother HL-3210CW er en budgetteret printer, der skimrer ud på nogle få funktioner, som du virkelig kunne udnytte. For eksempel står du tilbage med at navigere og kontrollere dine udskrifter med knapper, og du skal manuelt vende papirer til duplexudskrivning. Dens høje opløsning og middelmådige driftsomkostninger kan dog kompensere for det, hvis det er det, du leder efter. Ved denne lave pris får du ikke en scanner, men får i stedet en printer med udskrifter i høj kvalitet med en udskrivningshastighed på kun 19 sider / min.