Sådan rettes Office 2016 aktiveringsfejlkode 0xC004F074

Under aktivering af Office 2016-volumenlicenseret klient rapporteres fejl 0xC004F074. Den nøjagtige fejlmeddelelse er “Softwarelicenseringstjenesten fastslog, at den specificerede Key Management Service (KMS) ikke kan bruges. Fejlkode 0xC004F074

Nogle gange kunne problemet være opstået kun på grund af tid og dato synkroniseringsproblemet på systemet. Nogle gange er det et DNS-opdateringsproblem eller måske office 2013 og 2016 co-hostet på den samme server. Her i denne artikel vil vi se, om et af ovenstående er problemet og trinene til løsning af problemet.

Metode 1: Download og installer nyeste Microsoft Office 2016-volumenlicenspakke

Som nævnt i Microsofts supportartikel, hvis dit system er vært for Office 2013 KMS-værten og Office 2016 KMS-værten, og operativsystemet enten er Windows 7 eller Windows Server 2008 R2, får du muligvis denne fejl. Dette er en fejl, og download og installation af den nyeste Volume License-pakke løser problemet.

Metode 2: Deaktiver og genaktiver DNS-vært

Nogle gange kan vi opleve denne fejl på grund af DNS, der ikke opdaterer og deaktiverer og aktiverer DNS-udgivelse, kan hjælpe. For at deaktivere DNS-udgivelse kan vi bruge “Slmgr.vbs”Script kan bruges, men du kan gøre dette manuelt ved at følge nedenstående trin.

 1. Tryk på Windows-tasten og skriv Regedit. Højreklik nu på i søgeresultaterne Registreringseditor og vælg Kør som administrator.
 2. Gå nu til registreringseditoren
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsNT \ CurrentVersion \ SoftwareProtectionPlatform
 3. Opret en ny DWORD Værdi kaldet “DisableDnsPublishing”Og sæt dens værdi til 1. Dette deaktiverer DNS-udgivelse.
 4. Til genaktiver DNS-udgivelse indstil værdien af ​​denne nøgle til 0. Og kontroller, om du kan aktivere Office 2016.

Metode 3: Kontroller systemtid og dato

Det kan være muligt, at dit klientsystems tid og dato ikke er synkroniseret med serveren, og dette kan også være fejlen 0xC004F074 under Office 2016-klientaktivering. Det bemærkes, at hvis systemtiden på klientcomputeren og systemtiden på KMS-værten adskiller sig med mere end 4 timer, opstår denne fejl. For at tage sig af systemets tid og dato synkroniseringsproblemer, anbefales det at brug detNetwork Time Protocol (NTP) tidskilde. Du kan også konfigurer Active Directory Servicefor at synkronisere tid mellem klient- og serversystemer på netværket.

Metode 4: Kontroller firewallindstillinger på serverhost

Hvis 'Key Management Service (TCP-In) - Alt'Og Key Management Service (TCP-In) - domæne er ikke aktiveret på din KMS-vært, så får du den aktuelle aktiveringsfejl for Office 2016. Aktivering af denne tjeneste i Firewalls indstillinger kan muligvis løse problemet.

 1. Start Firewall-indstillinger på din KMS-vært.
 2. Gå nu til venstre i vinduet Indgående regler.
 3. Filtrer nu i højre rude i vinduet Key Management Service.
 4. Du har 2 værdier
  Key Management Service (TCP-In) - domæneKey Management Service (TCP-In) - Alt
 5. Hvis nogen af ​​disse to tjenester er deaktiveret, skal du aktivere den.
Mærker Microsoft Office Microsoft Office Error office 2016