Netflix-fejlkode NW-1-19 på Xbox One

Det Fejlkode NW-1-19 forekommer for nogle Xbox One-brugere, når de forsøger at streame indhold via Netflix app. Fejlmeddelelsen, der kommer op, er 'Din enhed er muligvis ikke forbundet til internettet ', selvom berørte brugere er i stand til at spille multiplayer-spil og bruge andre funktioner, der kræver en internetforbindelse.

Ofte viser denne fejl sig at være forårsaget af en fælles TCP / IP-inkonsekvens, så inden du prøver noget andet, skal du blot genstarte din router og derefter nulstille den, hvis det samme problem stadig opstår.

Hvis det samme Fejlkode NW-1-19dukker stadig op, når du forsøger at streame indhold fra Netflix på din Xbox One-konsol, skal du fortsætte med at tage skridt til at løse en DNS-inkonsekvens. Mange berørte brugere, der tidligere har behandlet denne fejl, har bekræftet, at problemet blev løst, efter at de ændrede standard-DNS til Googles offentlige DNS-værdier.

Genstart eller nulstilling af din router

Inden du udforsker andre rettelser, skal du sørge for, at du ikke rent faktisk har at gøre med en fælles IP / TCP-inkonsekvens. Dette scenario er endnu mere sandsynligt, hvis du tidligere har bemærket andre internetrelaterede problemer med andre enheder, der er forbundet til det samme netværk.

Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved at genstarte din router for at tvinge IP og DNS til at blive nulstillet til din Xbox One-konsol.

For at udføre en simpel netværksnulstilling kan du blot slukke for din router via Tænd sluk på bagsiden eller ved fysisk at trække kablet ud af stikkontakten.

Bemærk: Når du har gjort dette, skal du vente i mindst 30 sekunder for at sikre, at strømkondensatorerne er helt drænet.

Når nulstillingsproceduren er afsluttet, og genstart er afsluttet, skal du åbne Netflix på din Xbox One-konsol og se om du stadig ender med at se Fejlkode NW-1-19når du forsøger at streame indhold.

Hvis problemet stadig vedvarer, er det næste logiske trin at nulstille din router i stedet. For at nulstille din router skal du bruge en skarp genstand til at trykke på Nulstil på bagsiden af ​​din netværksenhed.

Men husk, at denne handling også vil gendanne nogle ændringer - Når nulstillingsproceduren er afsluttet, kan du forvente at miste eventuelle videresendte porte, brugerdefinerede legitimationsoplysninger og andre værdier, som du tidligere har oprettet fra din routerindstillingsmenu.

Hvis du allerede har forsøgt at genstarte og nulstille din router, og du stadig støder på den samme Fejlkode NW-1-19,gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Brug af Googles DNS

En af de mest almindelige årsager, der vides at udløse Fejlkode NW-1-19på en Xbox One-konsol er en DNS (Domain Name System) inkonsekvens. Som det viser sig, kan standard DNS (den, der leveres af din internetudbyder) muligvis medføre streamingproblemer med Netflix, HBO Go og et par andre streamingklienter.

Heldigvis har mange berørte brugere bekræftet, at de formåede at løse problemet hurtigt ved at skifte til Googles offentlige DNS i stedet for at bruge standard.

Denne handling kan udføres direkte på din Xbox One-konsol, men du skal genstarte din router, før ændringerne træder i kraft.

Følg instruktionerne nedenfor for at håndhæve den offentlige Googles DNS på din Xbox One-konsol:

  1. Mens du er på hoveddashboardet på din Xbox One-konsol, skal du trykke på Xbox-knappen på din controller for at åbne guide-menuen.
  2. Brug derefter guide-menuen til at få adgang til Indstillinger menuen, og åbn derefter Alle indstillinger undermenu.
  3. Når du først er inde i hovedbygningen Indstillinger menu, gå videre og få adgang til Netværk undermenu og derefter gå til Avancerede indstillinger menu.
  4. Fra Netværk menu, vælg DNS-indstillinger,vælg derefter brugervejledning ved næste prompt.
  5. Når du er inde i DNS-indstillinger menu, skal du ændre Primær DNS og Sekundær DNS til 8.8.8.8 og 8.8.4.4 henholdsvis.

    Bemærk: Hvis du i stedet vil bruge IPV6-protokollen, skal du bruge følgende værdier i stedet:

    Primær DNS - 208.67.222.222Sekundær DNS - 208.67.220.220
  6. Gem de ændringer, du lige har håndhævet, genstart derefter din konsol og se om du er i stand til at streame indhold fra Netflix-appen uden at modtage Fejlkode NW-1-19.
Mærker Xbox One