Bedste CPU-vandblokke til brugerdefineret pc-vandkøling i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Bedste CPU-vandblokke til brugerdefineret pc-vandkøling i 2020

Bedste CPU-vandblokke til brugerdefineret pc-vandkøling i 2020

Af Ace Luke 13. oktober 2020 6 minutter læst

Hvis du vil sænke din CPU-temperatur, er det nødvendigt med korrekt køling. En korrekt afkølet CPU vil også give dig en masse headroom til overclock. Dette er fordelagtigt, hvis du har en dyr processor, da du kan få mere ydelse ud af den. At gå med en brugerdefineret loopkonfiguration giver dig mulighed for at skubbe din pc's ydeevne maksimalt.

Komponenter som reservoir, pumpe, radiator, ventilatorer og slanger spiller alle en lige så vigtig rolle i en vandkølet gaming-pc. Du kan dog have alt det avancerede udstyr i verden, men hvis du sparer ud på CPU-vandblokken, går du glip af det. Hvis blokken ikke kan køle processoren ordentligt, hvad er pointen?

Så hvis du investerer et betydeligt beløb i en løkke, skal du ikke skimme ud på vandblokken. Men hvordan vælger du blandt de snesevis af muligheder derude? Vi har lavet hjemmearbejdet for dig. Her er fem af de bedste CPU-vandblokke, du kan købe i 2020.

1. Corsair Hydro X Series XC7 RGB vandblok

Bedste samlet

 • 16 adresserbare RGB-lysdioder
 • Bred kompatibilitet
 • Fremragende præstation
 • Pænt design
 • Nem installation
 • RGB kræver Corsair lysstyring

411 anmeldelser

Basismateriale: Forniklet kobber | Kompatibilitet: Intel LGA 115x, LGA 1200, AMD AM4 | RGB: Ja

Tjek pris

Uanset om du er ny inden for pc-spil eller en langvarig veteran, er du sandsynligvis opmærksom på Corsairs tilstedeværelse. De fremstiller pc-komponenter såvel som eksterne enheder til spil. Deres Hydro-lineup består hovedsageligt af lukkede AIO'er. Corsair er dog villig til at fremstille komponenter til brugerdefinerede sløjfer. Når vi taler om det, ser Hydro CX7 vandblokken ud som en rungende succes.

Denne vandblok bruger den sædvanlige forniklede kobberplade. Det har mere end tres effektive mikrokøleribber. Disse gør et godt stykke arbejde med at trække varme væk fra CPU'en. Denne vandblok er kompatibel med både Intel og AMD. Det fungerer med stikkene LGA 1151, LGA 1200 og AMD AM4. XC9-vandblokken er den samme, men det fungerer kun med 2066- og TR4-stikkene.

RGB er ikke meget af en overraskelse i et Corsair-produkt, men det er altid rart at se. Mange mennesker bygger tilpassede sløjfer kun for æstetikken, så det er nyttigt at have RGB som en mulighed. Den bruger 16 individuelt adresserbare lysdioder, der leverer en 360-graders effekt. Du bliver nødt til at oprette forbindelse til Corsair's Lighting Node eller Commander Pro-interface.

Visuelt set er denne vandblok en af ​​de mest imponerende derude. Det har et gennemsigtigt strømningskammer, der viser kølemidlet. Kombiner det med god belysning, og dit system ser utroligt ud. Hvis du allerede er i Corsair-økosystemet, kan du endda bruge iCue-softwaren til at kontrollere det.

Installation er let, hvilket altid er en god ting. De inkluderer monteringsskruer og forudpåført termisk pasta. Ydeevne er også fremragende og på niveau med de større vandblokproducenter derude. Den eneste ulempe er, at du muligvis har brug for en Corsair lysstyring for fuldt ud at udnytte RGB.

2. Alphacool Eisblock XPX Aurora Digital RGB vandblok

Øjenfangstdesign

 • Unikt og tiltalende design
 • Fantastisk præstation
 • Glat klar finish
 • Alt tilbehør inkluderet
 • Adresserbar RGB
 • Lidt begrænsende flow

28 anmeldelser

Basismateriale: Spejlfinish kobber | Kompatibilitet: LGA 115x, AMD AM4 | RGB: Ja

Tjek pris

AlphaCool har lavet produkter specielt til brugerdefinerede sløjfer i nogen tid nu. Eisblock XPX Aurora Plexi Digital er en af ​​deres mest succesrige CPU-blokke til dato. De opdaterede for nylig med en RGB-version. Resultatet er en af ​​de mest æstetisk tiltalende CPU-vandblokke, der nogensinde har eksisteret. Det fungerer også som en mester.

Den opdaterede version af Eisblock ser meget bedre ud end originalen. Det gennemsigtige kammer viser de indvendige smukt. Det har en glat klar finish rundt omkring med sorte accenter for lidt ekstra smag. Det giver effektiv ydelse takket være rampesystemdesignet. Kvalitet er også solid overalt.

Vandet presses jævnt gennem diffusorpladen og dækker kølebasen jævnt. Desuden er kanalerne større til at rumme de større CPU Dies. Hvis du har en multi-core processor, vil dette være ret effektivt. Kølepladen har også 81 køleribber, som lover maksimal varmediffusion. Det skaber et stort overfladeareal, så spredning fungerer godt.

Det inkluderer alt monteringstilbehør til AMD- og Intel-stik. For at kontrollere RGB skal du slutte 5V Digital RGB-adapteren til enheden. Den anden ende af dette kabel skal tilsluttes 5V 3pin adresserbar RGB header på dit bundkort. Hvis du ikke har plads på dit bundkort, kan du købe en Alphacool Digital RGB-controller, der sælges separat.

Samlet set er dette en solid CPU-vandblok, der kommer fra et meget respektabelt mærke. Værdiforslaget er heller ikke så slemt. Det eneste problem er, at væskestrømmen er lidt begrænset. Dette hindrer ikke ydeevne, men nogle mennesker kan blive generet af dette i det lange løb. Termisk ydelse er stadig fremragende.

3. EKWB EK-Velocity CPU-vandblok

Bedste AMD-vandblok

 • Bedst i klassens præstationer
 • Minimal og slank
 • 100% rent kobber
 • Termopasta inkluderet
 • Relativt dyrt

69 anmeldelser

Basismateriale: Kobber | Kompatibilitet: AMD AM4 | RGB: Ingen

Tjek pris

EKWB anses for at være det største entusiast brand, når det kommer til vandkølingskomponenter. De er specielt populære for deres CPU- og GPU-blokke. Deres Velocity-serie har for det meste været ret succesrig. Så det er kun naturligt, at de begynder at fokusere på højkvalitets CPU-blokke til AMD-processorer.

Der er mange CPU-blokke derude, der fungerer med både Intel og AMD. Der er dog ikke en hel masse virksomheder, der fokuserer fuldstændigt på AMD-siden. EKWB anerkender dette og adresserer det med sin EK-Velocity Water Block. Det er en kobber / Plexi-blok, der er lavet af materialer af høj kvalitet. Det er deres højtydende flagskibsprodukt til moderne processorer.

Det bruger stadig den samme prisvindende vandblok-køelmotor. Dette er blevet finjusteret for bedre ydeevne og optimal flow. Det betyder ikke noget, om du har en dyr eller billig pumpe, denne blok gør et godt stykke arbejde med at lade kølevæsken let strømme. Operationen er næsten død lydløs, men ydeevne får ikke noget hit på nogen måde. Det rene kobbermateriale spiller en stor rolle i dette.

Den polerede kontaktflade giver bedre kontakt med CPU'en. Hvad angår den øverste overflade, er den konstrueret af Plexi-glaslignende materiale. Installation er let, og alt nødvendigt er inkluderet i tilbehør. Dette inkluderer monteringsskruer, monteringsfjedre, en AM4-beslag, gummibagpladepakning og endda et lille rør af Hydronaut termisk pasta.

Bortset fra det er denne CPU-blok ganske behagelig for øjet. Det har ikke nogen RGB, men kombinationen af ​​kobber og plexiglas ser utroligt ud. Bland det med noget hvidt eller lyst kølevæske, så det ser meget unikt ud. Det tjener mange point for det alene. Men da dette er en premium EWKB-vandblok, koster det dog en smuk krone.

4. Thermaltake Pacific DIY RGB CPU-blok

Bedste kompatibilitet

 • Godt designet
 • Robust konstruktion
 • Vand strømmer flydende
 • Bred kompatibilitet
 • Svage RGB-kabler
 • Skuffende software

491 anmeldelser

Basismateriale: Forniklet kobber | Kompatibilitet: AMD AM4 / FM2 / FM1 / A3 +, Intel LGA 2011, 115x, 1366 | RGB: Ja

Tjek pris

Du kan ikke tale om vandkølingskomponenter uden i det mindste at nævne Thermaltake. Da de også fremstiller sager, fans og andre komponenter, er de et genkendeligt mærke for den gennemsnitlige Joe. Imidlertid er Thermaltake Pacific RGB Water Block alt andet end gennemsnitlig, langt fra den. Det sker også med stor værdi for pengene.

Thermaltake kunne have slået deres “Ring RGB” moniker her ligesom de gør med flere af deres RGB-produkter. De har tydeligvis et designtema, der løber gennem alle deres moderne produkter. Denne vandblok har en sort topplade omgivet af RGB rundt omkring. Et hurtigt blik, og du ved, hvad vi mener med Ring RGB-effekten.

Selvfølgelig kan RGB adresseres, hvis du forbinder den til en header på dit bundkort. Du kan også tilslutte den til en RGB-controller, som de fleste mennesker vil gøre. Det understøtter alle moderne Intel- og AMD-stikkontakter og endda nogle af de ældre. Det bruger en kobberbase med en 0,15 mm intern finkonstruktion. Derudover har den korrosionsbeskyttet fornikling og en let monteringsmekanisme.

Termisk ydelse er fantastisk. Du kan let overklokke endda en 3950X med denne vandblok. Det er også relativt stille, hvilket er fantastisk, hvis du vil lave en lydløs opbygning. I betragtning af den æstetik og ydeevne, det giver, er det generelt en stor værdi.

Desværre er RGB-ledningerne lavet billigt, og nogle mennesker har rapporteret, at LED'erne har kvalitetsproblemer. Bortset fra det har Thermaltakes software brug for meget arbejde. Dette er lidt skuffende, hvis du vil kontrollere RGB.

5. BQINLENX Professional vandkøling

Indgang på indgangsniveau

 • Ekstremt overkommelig
 • Anstændigt ydeevne
 • Diskret og minimal
 • Ikke det bedste til overclocking
 • Uklare indgangs- / outlerindikatorer
 • Ingen AMD-understøttelse

42 anmeldelser

Basismateriale: Kobber | Kompatibilitet: Intel LGA 115x, LGA 1200 | RGB: Ingen

Tjek pris

BXQINLENX er et brand, som nybegyndere normalt ikke er fortrolige med. Dette skyldes, at de ikke markedsføres bredt som de andre avancerede mærker derude. Men lad ikke dette narre dig. Denne CPU-vandblok er utrolig meget. Hvis du ønsker at få din fod i døren, når det kommer til vandkøling, er dette en stor blok på niveau.

Denne CPU-blok er kun designet til Intel-CPU'er. Den har en højtydende kobberbase, der gør et godt stykke arbejde med at sprede varmen væk fra processoren. Den bruger standard G 1/4 ″ gevind, men beslagene er ikke inkluderet. Ærligt, det er acceptabelt til den lave pris.

Det fungerer let med de fleste kompressionsbeslag, hvilket er fantastisk, hvis du vil bruge det med hårde slanger. Det bedste ved denne blok er, hvor lille og diskret den er. Det har et mat sort design overalt, som vi er store fans af. Bygningskvalitet er anstændig nok, men husk bare, at den ikke er bygget som en tank. Alligevel er vi ikke bekymrede for, at det lækker.

Ydeevne er ganske anstændigt for sådan en billig blok. Vi anbefaler ikke tung overclocking med dette, især hvis du overvejer at bumpe spændingen. Let overclocking på lav til mellemstor processor skal være fint. Det fungerer overraskende godt, især til prisen. En anden lille ulempe er, at de ikke er nogen tydelige indgangs- / udgangsindikatorer. Bortset fra det er dette en fremragende blok for pengene.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found