Jabra Freeway Bluetooth-bilhøjttalertilmelding

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Jabra Freeway Bluetooth-bilhøjttalertilmelding

Jabra Freeway Bluetooth-bilhøjttalertilmelding

Af Bill Wilson 28. august 2019 6 minutter læst

Jabra Freeway Bluetooth højttalertelefon i bilen

Bedste bilhøjttalertelefon

  • Leveres med tre højttalere for den bedste lydydelse
  • Har en FM-sender til at projicere lyd til bilhøjttalere
  • Stor mikrofon af høj kvalitet med effektiv støjreduktion
  • Har talt opkalds-id
  • Bevægelsessensor kan have problemer med at opdage aktivitet

Batteri liv: 14 timer | Standby tid: 40 dage | Antal højttalere: 3 (7 watt) | Rækkevidde: 33 fod

DOM:Udstyret med tre højttalere er Jabra Freeway en af ​​de bedst lydende Bluetooth-højttalere, du kan have lige nu. Det er måske ikke det billigste, men du får værdi for dine penge.

Tjek pris

Vidste du, at straffen for brug af en håndholdt mobiltelefon under kørsel i Connecticut er $ 150? Og det er for første gang overtrædelse. Hvis det bliver fundet i strid med denne lov for anden gang, afgifterne fordobles. Derefter koster enhver efterfølgende overtrædelse derefter $ 500. Situationen er ens i alle de andre stater, selv om sanktionerne vil variere. Nogle tilføjer endda point til din køreoptegnelse, hvis de findes i strid. I værste fald kan distraherede kørebilletter føre til, at dit forsikringsselskab kræver højere præmier fra dig.

Det er jeg ked af. Er sikker på, at du ikke kom her for at blive undervist i lovgivningen om brug af telefon. Du vil vide, om Jabra Freeway er den bedste højttalertelefon, der kan bruges i din bil. Jeg tænkte bare, at hvis du vidste, hvad du redder dig selv fra, vil du aldrig tvivle på, om du har taget det rigtige valg. Så her går vi.

Jabra Freeway er ikke den eneste Bluetooth-højttalertelefon, du kan bruge til håndfri opkald i din bil. Der er bogstaveligt talt tusindvis af andre modeller. Jeg har haft min andel af dem, og hver gang blev jeg skuffet. Motorola Roadster er en af ​​de få, der formåede at imponere mig, men den kommer stadig ikke tæt på Jabra Freeway. Et råd fra mig. Vælg ikke en højttaler, bare fordi den er billig.

Da en ven anbefalede, at jeg prøvede Jabra Freeway, var jeg skeptisk, fordi jeg kendte Jabra som producent af kontorheadset. Ikke desto mindre er der en måned siden jeg begyndte at bruge det, og jeg er helt solgt. Dette er den bedste Bluetooth-bilhøjttalertelefon, jeg har brugt, og det siger jeg med al tillid.

Unboxing af Jabra Freeway

Allerede før jeg åbnede Jabra Freeway-pakken, var jeg allerede klar over, at denne højttalertelefon er større end de fleste andre. Men stadig, da jeg så det fysisk for første gang, blev jeg lidt taget tilbage. Det er godt, at det er en klipshøjttaler til visir, så du ikke behøver at bekymre dig om bærbarhed. Men det dækker et stort område af solskærmen.

Så igen, deri ligger størrelsen dens største styrke. Jabra Freeway har tre højttalere. Skaberne hævder, at det er beregnet til at simulere et surround sound-system, og selvom det ikke er helt tilfældet, giver det en væsentlig bedre lydoplevelse. Mere om det senere. Det overordnede design af Freeway-højttaleren er imponerende og vil se godt ud med næsten enhver bilindretning.

PRODUKTINFO
Jabra motorvej
FremstilleJabra
Fås påSe på Amazon

Den har et sort stofmateriale, der dækker de tre højttalere og en plastikfinish på hver side af højttaleren. Denne højttalertelefon har i alt 6 knapper, som du bruger til at modtage / afslutte opkald, lydstyrke op og ned, dæmpe mikrofonen, tænde for FM-senderen, og den sidste aktiverer stemmekommando.

Inkluderet i pakken er en biloplader og et mikro-USB-kabel.

Installationsproces

Installationsprocessen var meget enkel, og det tog mig mindre end et minut at linke til min mobiltelefon. Du tænder bare Bluetooth på din enhed, scanner efter tilgængelige enheder og parrer med motorvejen, når den er registreret. Jeg kan godt lide, at Jabra har tilføjet en indbygget stemme til at guide dig gennem processen. Stemmen giver dig besked, når forbindelsen er oprettet.

Det havde den korteste forbindelsestid af alle de andre Bluetooth-højttalere, jeg havde brugt.

Lydpræstation

Jabra har tre højttalere, men hvor god er lydeffekten egentlig? Det er fremragende. Se, denne højttalertelefon er ikke beregnet til at lytte til musik. Dens primære funktion er at lette håndfri opkald. Men på den måde, det er konfigureret, kan du bruge det til at lytte til musik og faktisk ende med at nyde det. Selvfølgelig mangler basen, så du kan ikke opleve den fulde skønhed af hiphop og EDM-musik, men jeg elskede, hvordan den projicerede soul- og countrymusik. Du kan også bruge højttalertelefonen til at lytte til podcasts og lydbøger, når du rejser.

Foretagelse og modtagelse af telefonopkald

Det er her, Jabra Freeway virkelig skinner. De tre højttalere parrer med dobbelte mikrofoner, der sikrer, at samtalen er god i begge ender. Mikrofoner har aktiv støjreduktion og filtrerer derfor enhver baggrundsstøj, når du foretager et opkald. I den periode, jeg har brugt Freeway-højttalertelefonen, har jeg kun haft en forekomst, hvor den anden person ikke kunne høre mig tydeligt. Jeg var på en motorvej, der kørte 60 mph med mine bilvinduer åbne. Jeg er positiv til, at folk i den anden ende i alle andre tilfælde normalt tror, ​​at jeg taler direkte gennem min telefon.

FM-senderen

Freeway-højttalertelefonen giver dig mulighed for at projicere lyd til dine bilhøjttalere gennem FM-senderen. Den scanner automatisk efter tilgængelige frekvenser og giver besked via den indbyggede stemme. Dette sparede mig meget tid, som jeg ville have brugt til manuelt at gå gennem frekvenserne. Hvis du oplever afbrydelser, kan du bruge lydstyrkeknapperne til at scanne efter en frekvens med bedre signal.

Den lyd, der projiceres til bilhøjttalerne, er anstændig, men kun ved lave lydstyrker. Hvis du skruer det for meget op, har du problemer med at høre noget på grund af ekko.

Stemmekommandoer

Jabra Freeway stemmekommandosystem er ret dybt. Til at begynde med giver det dig mulighed for at modtage eller ignorere et opkald uden at trykke på nogen knap. Og fordi det at se på din telefon for at se, hvem der ringer, er en distraktion i sig selv, kommer Freeway-højttalertelefonen med en talt opkalds-ID-funktion. Men din telefon skal være kompatibel med Bluetooth-telefonbogadgangsprofilen (BPAP).

For de andre kommandoer som genopkald eller afspilning af musik, skal du først trykke på aktiveringsknappen til stemmekommandoer. Du kan også bruge stemmestyring til at kontrollere den resterende procentdel af batteriet eller parre motorvejen med en anden mobilenhed. Motorvejen kan oprette forbindelse til op til 7 enheder. Hvis kommandoerne er for mange til at du ikke kan huske, kan du bruge kommandoen “Hvad kan jeg sige”, og højttalertelefonen viser alle de tilgængelige kommandoer.

Batteriets levetid på denne højttaler er imponerende, hvilket giver dig ca. 14 timers taletid og 40 dages standbytid. Det tog mig kun 2 timer at oplade højttalertelefonen, indtil den var færdig. 14 timer er virkelig lang tid, og afhængigt af hvor travl du er, kan højttaleren vare i næsten en måned, før den skal oplades.

For at hjælpe dig med at spare på batteriet leveres Jabra Freeway med en bevægelsessensor. Hvis den ikke registrerer bevægelse i bilen i en længere periode, slukker den automatisk. Når du kommer tilbage i bilen, registrerer den bevægelsen og tænder igen. Hvis det ikke virker, kan du genaktivere det igen ved at trykke på opkaldsknappen.

Priser

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne anmeldelse går Jabra Freeway-højttaleren for omkring $ 99 i deres onlinebutik. Tror du, det er dyrt? Selv efter at jeg fortalte dig, at du står over for en bøde på omkring $ 150 dollars, hvis du fandt kørsel, mens du bruger din telefon? Jeg troede ikke det. Hvad er meningen med at købe en Bluetooth-højttaler på $ 20 og derefter få en billet, fordi den havde dårlig modtagelse, og du blev tvunget til at bruge din telefon? Hvis du vil spare et par dollars, kan du tjekke højttalertelefonen her.

Men hvis du stadig synes, det er for meget for dig, kan du overveje Jabra Tour. Dens tilbyder stadig god lydkvalitet og forbindelsesstyrke, men til en billigere pris. Selvfølgelig har det ikke alle Freeway-funktioner, men for en lavere pris er det et værdigt kompromis.

Konklusion

Jabra Freeway-højttaleren er måske ikke den billigste løsning, men for de funktioner, den tilbyder, er den hver eneste øre værd. Og det faktum, at du kan bruge det til andre funktioner end at foretage og modtage opkald, gør det til en no brainer for mig. På dette tidspunkt føler jeg, at jeg har sagt alt, hvad der er at sige om højttaleren, og så er bolden nu i dine arme. Er det højttaleren, du leder efter? Det håber jeg.

Jabra motorvej

Design - 8
Funktioner - 8
Ydeevne - 10

8.7

Udstyret med tre højttalere er Jabra Freeway en af ​​de bedst lydende Bluetooth-højttalere, du kan have lige nu. Det er måske ikke det billigste, men du får værdi for dine penge

Brugerbedømmelse: 4.8 (2 stemmer)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found