Fix: Steam opdateres ikke

Steam er et komplekst program, der håndterer mange forskellige processer, og du er måske ikke opmærksom på nogle af dem. På grund af det er det logisk at forvente, at ting går galt på et bestemt tidspunkt, og det er måske ikke engang Steams skyld. Forskellige computere har forskellige indstillinger aktiveret, og det er umuligt for Steam-udviklere at forudsige adfærd for hvert enkelt scenarie. Derfor kæmper brugere undertiden med det problem, hvor de ikke ved, hvad der får Steam til at opføre sig forkert, og det kan vise sig at være noget helt uventet.

Downloader problemer

Problemet starter normalt, når brugerne opdager, at deres downloads ikke fungerer korrekt, og de holder op med at stoppe uden nogen åbenbar grund eller årsag. Det er, når de prøver alle mulige forskellige rettelser, og en af ​​dem inkluderer normalt geninstallation af Steam-klienten og genindlæsning af spil fra bunden, da problemet måske ligger i nogle af spilmapperne. Brugere, der oplevede deres problem, og som forsøgte at geninstallere Steam fra bunden, stødte imidlertid på et andet problem, hvor Steam begynder at søge efter nye opdateringer og finder en lille opdatering, hvorefter den med succes er downloadet. Steam går dog uventet ned efter kort at have vist meddelelsen "Udpakningspakke".

Sådan løses?

Det viser sig, at løsning af dette problem er ret simpelt, men uventet. Nogle brugere hævder imidlertid, at simpelthen at flytte pakken fra den oprindelige mappe, får Steam til at downloade den igen, og det skulle have løst problemet. Denne rettelse er ikke verificeret af nogen, og det viser sig, at selv en anden geninstallation af Steam slet ikke løser dette problem.

Det virkelige problem var en ny opdatering til Windows, som opdaterede den trådløse driver til en ny version. Mange brugere modtog disse nye opdateringer fra Steam, som var umulige at udtrække, men simpelthen at rulle din trådløse driver tilbage skulle gøre tricket. Alternativt kan du afinstallere det og installere det igen ved hjælp af den cd, du modtog med din trådløse enhed (router).

Find den trådløse driver i Enhedshåndtering, og fortsæt med en af ​​disse muligheder, og problemet skal løses, når du geninstallerer Steam igen.

Hvis dette ikke hjalp ...

Højreklik på Steam-klienten, og vælg Kør som administrator. Nogle brugere hævder, at dette løste deres problem fuldstændigt.

En af de mulige faste inkluderer også disse trin:

  1. Åbn din Steam-klient med en internetforbindelse, men deaktiver den, når meddelelsen "Udpakningspakke" vises.
  2. Steam skal bede dig om en mulighed for at logge på, men du kan ikke, og du vil være i stand til at klikke på "Prøv igen forbindelse". Når du har klikket på "Prøv igen forbindelse", skal du aktivere din internetforbindelse, og Steam skal fortsætte med at åbne.

Den sidste mulighed

Hvis intet af dette fungerer, kan problemet være med pakken, og du bør overveje at fjerne mappen "Pakke" fra Steam-mappen og flytte den til en ny placering. Dette skulle tilskynde Steam til at downloade pakken igen, og problemet skal derefter løses. Mappen "Pakke" er placeret direkte i Steam-mappen, normalt i programfiler.