Fix: fmod.dll mangler

Fejlen “Fmod.dll mangler”opstår typisk, når brugeren forsøger at åbne bestemte applikationer og spil, der aktivt bruger FMOD-modulet. Dette sker normalt, fordi fmod.dll modul mangler fra det sted, der er angivet af opkaldsprogrammet.

Der er andre variationer af fmod.dll-fejlene. Her er en kortliste med de mest populære begivenheder:

  • “Dette program kunne ikke starte, fordi fmod.dll ikke blev fundet. Geninstallation af programmet kan løse dette problem.
  • “Kan ikke finde * Placeringssti * / fmod.dll”
  • "Filen * Placeringssti * / fmod.dll mangler."
  • “Kan ikke starte * Application *. En nødvendig komponent mangler: fmod.dll Installer venligst * Application * igen.

Modsat andre DLL-filer, fmod.dll er ikke installeret med en valgfri DirectX-distribution. I stedet for fmod.dll modulet installeres af det program, der har brug for det.

Fælles med piratkopieret indhold

Det“Fmod.dll mangler”fejl rapporteres undertiden på piratkopierede spil og applikationer. Dette sker typisk, fordi AV registrerer, at fmod.dll-modulet er blevet ændret og enten karantæner det eller sletter det helt.

Når dette sker, er Windows tvunget til at vise en variation af“Fmod.dll mangler” pop op-fejlmeddelelse. Hvis du støder på dette problem i forbindelse med piratkopieret software, opfordrer vi dig kraftigt til at købe det originale produkt og støtte udviklerne.

Hvad er FMOD.dll?

FMOD er et lydbibliotek, der indeholder fmod.dll modul. Fmod.dll er en DLL (Dynamic Link Library) der har lydfunktionalitet og kaldes af Windows og andre tredjepartsapplikationer til at afspille musik og andre lydfiler. FMOD er ​​et af de mest pålidelige lydbiblioteker, da det er i stand til at afspille næsten enhver form for lydformat på tværs af alle de populære platforme.

På grund af sin alsidighed er lydmotoren bagvedfmod.dll bruges ofte af spil og andre softwareapplikationer for at opnå lydfunktionalitet med minimal kodning.

Hvis du kæmper med en fejl forbundet medfmod.dll,nedenstående metoder kan hjælpe. Følg hver potentielle løsning i rækkefølge, indtil du støder på en metode, der løser din situation.

Metode 1: Geninstallation af applikationen

De fleste brugere, der støder på denne løsning, har formået at løse problemet ved at geninstallere det program, der udløste“Fmod.dll mangler”fejl. Det meste af tiden opstår problemet på grund af en dårlig installation, eller fordi arkivet, der indeholder installationsfilerne, ikke blev dekomprimeret korrekt.

Bemærk: Husk, at dette problem ofte frembringes af et overbeskyttende tredjepartsantivirus. Hvis du har mistanke om, at dit antivirus muligvis forhindrer installationsprogrammet i at kopiere hele pakken, skal du deaktivere realtidsbeskyttelsen midlertidigt og geninstallere den pågældende applikation.

Hvis geninstallation af applikationen ikke gjorde nogen forskel, skal du gå videre til Metode 2.

Metode 2: Brug af systemgendannelse

Hvis geninstallation af applikationen ikke gjorde en forskel, lad os nøjes med en anden tilgang. Nogle brugere, der har rapporteret deres ansøgning pludselig fejler med“Fmod.dll mangler”fejl efter at have arbejdet fejlfrit i et stykke tid har formået at løse problemet ved at gendanne deres Windows-tilstand til et tidligere systemgendannelsespunkt.

Hvis du er heldig nok til at få oprettet et systemgendannelsespunkt, før du begyndte at se“Fmod.dll mangler”fejl, følg nedenstående trin for at gendanne din computer til en tidligere Systemgendannelse punkt:

  1. Åbn en ny Løb ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter “rstrui”Og ramte Gå ind at åbne Systemgendannelse guiden.

  2. I Systemgendannelse vindue, hit Næste ved den første prompt, og tjek derefter Vis flere gendannelsespunkter for at se alle de tilgængelige Gendan punkter. Vælg derefter et gendannelsespunkt, der tidligere er dateret til, da du første gang begyndte at opleve“Fmod.dll mangler”og ramte Næste knap.

  3. Hit på Afslut for at starte gendannelsesprocessen. Din computer genstarter inden længe, ​​maskinens tidligere tilstand oprettes ved næste opstart. Hvis alt går godt, skal du kunne åbne den pågældende applikation uden“Fmod.dll mangler”fejl.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found