Hvor lang tid tager Windows-opdateringer at gennemføre?

Windows-opdateringer tager nogle gange meget tid. Hvis ikke andet, optager det et systems RAM og generer brugeren, hvis det tager timer og timer at færdiggøre og opdatere. Længere varighed i opdateringer skyldes nogle væsentlige grunde.

Først og fremmest afhænger den tid, det tager af Windows at gennemføre en opdatering, på et systems alder. Hvis en maskine er for gammel, tager hardwaren meget tid på at svare på operativsystemets anmodninger. Hvis dette er tilfældet, er den omtrentlige tid udefineret. Det kan tage en time mere til en dag mere. For det andet afhænger det også lidt af din internetforbindelse. Dette betyder dog ikke, at problemerne ikke kan løses.

Kør Windows Update-fejlfinding

Den bedste og nemmeste måde at finde ud af og løse, hvad der er galt med opdatering, er at konsultere Windows Fejlfinding. Hit på Start knappen nederst til venstre i grænsefladen, og søg efter Kontrolpanel. Klik og åbn Kontrolpanel, når du finder det. Når du er i kontrolpanelet, skal du søge efter Fejlfinding. Klik på den første mulighed, den giver dig; det vil bestemt kun være fejlfinding.

Under denne overskrift finder du yderligere to underoverskrifter. Den anden af ​​de to, navngivet Find og rette problemer, er hvad du skal vælge. Klik på den sidste mulighed, der siger System og sikkerhed. Igen skal du gå med den sidste mulighed under overskriften Windows. Det kaldes Windows opdatering.

Så snart du klikker på Windows Update, vil det i det mindste kontrollere for problemer i Windows-opdatering og rette dem eller anbefale løsninger.

Hvis ovenstående trin ikke fungerer for dig, skal du tjekke vores detaljerede guide, der adresserer en specifik Windows Update-fejl som indeholder forskellige metoder til at løse opdateringsrelaterede problemer.