Fix: Fjern Ask Toolbar

Ask installeres normalt uden din input / viden, fordi det er sådan, det er designet til at fungere, derfor er det klassificeret som en PUP et "Potentielt uønsket program" og en browser flykaprer. Spørg teknisk! er ikke en virus, men en slags malware, det detekteres ikke af antivirussoftwaren som “McAfee, Norton, Bullguard osv.”. af denne grund, men det kan være meget irriterende, da det forstyrrer din standardsøgemaskine og omdirigerer dig til at bruge deres websted til at søge på andre websteder, da det er sådan, de tjener penge.

Følg disse trin for at fjerne anmodning fra din søgemaskine:

Hent Malwarebytes Anti-Malware ved at klikke her kan du hente den gratis version fra deres websted eller få premium-en til realtidsbeskyttelse eller bruge 14-dages prøveversion (placeret nederst til højre) på deres websted. Desværre beskytter Anti-Virus-software som Norton, AVG og McAfee dig ikke mod Malwares som spørg, hvilket er grunden til, at vi har brug for Malwarebytes til at foretage en fuld scanning. Jeg anbefaler stærkt at få premium-versionen, som beskytter dig i realtid mod at blive smittet i fremtiden. De gratis versioner er gode til manuel scanning, men beskytter ikke i realtid mod fremtidige trusler. Hvis det fortsat kører på dit system, får du straks besked med funktionen Real Time-scanning, når en malware / adware forsøger at komme ind i dit system.

Når det er downloadet, skal du installere Malwarebytes, skal du åbne Malwarebytes. Ikonet skal være på dit skrivebord og gå til Scanning fanen skal du vælge Brugerdefineret scanning og sæt afkrydsningsfelt i alle felter i venstre rude, i højre rude skal du vælge dine drev og trykke på scan. Dette tager et par timer afhængigt af antallet af filer på dit system, når scanningen er afsluttet, klik på “Karantæne alle”Og genstart din computer.

Dernæst download AdwCleaner ved at klikke her Filen begynder at downloade automatisk. Når den er downloadet, skal du åbne den og klikke på Scan, vent på, at scanningen er afsluttet, og klik derefter på Rens.

Når rengøringen er udført, beder AdwCleaner dig om at genstarte din computer - genstart din computer, og test den efter genstart. På dette tidspunkt, spørg og alle andre malware fjernes fra din registreringsdatabase, filer og browsere. (Firefox, Internet Explorer, Google Chrome).

Hvis du stadig oplever problemer, er du velkommen til at kommentere nedenfor, så jeg kan hjælpe dig yderligere.