Fix: Windows-fejl 0x8000ffff

Hvis din computer kører Windows 7 starter ikke / starter ikke, når du prøver at udføre en systemgendannelse til et tidligere arbejdspunkt, vil du sandsynligvis se meddelelsen:

“System-gendannelse ufuldstændig, uspecificeret fejl under gendannelse 0x8000ffff“.

Hvad betyder dette, og hvordan løser du det?

Der er tre dokumenterede metoder til at rette denne fejl:

  • Den mest almindelige løsning er at starte din computer direkte fra originalen Windows 7 disk (eller Startup Repair Disc), og se om det har løst dit problem. Opstartsreparation
  • Du kan også starte computeren i sikker tilstand, og derefter køre systemgendannelse til et tidligere punkt. Dette skal gendanne din computer. Sikker tilstand
  • Hvis de to ovennævnte metoder ikke fungerer, er det tredje alternativ at prøve en lidt mere kompliceret tilgang til backupbillede eller System Image Recovery. Følg trinene nøjagtigt i linket: System Image Recovery. Denne proces gendanner din Windows 7 harddisken tilbage til den samme tilstand som den var, da du oprettede en sikkerhedskopi af et systembillede.

De fleste Windows-brugere er i stand til at rette fejlen ved at følge de to første metoder, der anbefales ovenfor. Kun som en sidste udvej skal man prøve System Image Recovery-proceduren.

Advarsel : En systembillede opsving vil formatere alt på din harddisk, hvilket betyder, at du måske mister data eller filer, der ikke var inkluderet i sikkerhedskopien af ​​systembilledet, som sikkerhedskopierede din komplette harddisk, der kører i Windows 7, før fejlen 0x8000ffff opstod. Sikkerhedskopier derfor alt, hvad du ikke vil miste, Før forsøger denne løsning.

Du skal også prøve at gendanne systembillede til en harddisk, der har samme størrelse eller større end den disk, systembilledet blev oprettet fra. Du kan ikke foretage systemgendannelse på en mindre harddisk.

En System Image Recovery er en komplet computersystemgendannelse. Dette erstatter alle dine nuværende programmer systemindstillinger og datafiler.

Hvis din System Image Recovery er på en ekstern enhed (f.eks. Et USB-drev), skal du sørge for at tilslutte den eksterne enhed, før du starter computeren. Hvis det er et USB-drev, skal du også sørge for, at din BIOS indstillinger er indstillet til at tillade USB-enheder ved opstart. En systembillede opsving vil formatere alt på hver harddisk, der var inkluderet i et systembillede, og gendanner kun det, der er inkluderet i systembillede-sikkerhedskopien.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found