FIX: Det sammenkædede billede kan ikke vises i Outlook 2010

Outlook 2010 er uden tvivl en af ​​de bedste desktop-e-mail-klienter derude, men det er bestemt ikke som om Outlook 2010 ikke har nogen fejl. Outlook 2010-brugere kan blive påvirket af en lang række forskellige problemer, hvoraf den ene er problemet "Det linkede billede kan ikke vises". Dette problem er grundlæggende en fejlmeddelelse, der lyder "Det sammenkædede billede kan ikke vises. Filen er muligvis blevet flyttet, omdøbt eller slettet. Kontroller, at linket peger på den korrekte fil og placering. ” Denne fejlmeddelelse sammen med et stort rødt X vises på alle de billeder, som en Outlook-bruger sender eller modtager med e-mails.

Problemet med "Det linkede billede kan ikke vises" skyldes i de fleste tilfælde enten en forkert registreringsværdi, der får Outlook til at sende et link til den fysiske sti til en billedfil i stedet for selve billedet eller et problem med brugerens midlertidige Mappen Internetfiler. Heldigvis kan du løse dette problem, og følgende er de to metoder, der har vist sig at være en succes med at løse problemet for Outlook-brugere, der tidligere har lidt under det:

Metode 1: Ret registreringsnøglen "Send billeder med dokument"

Åbn Start-menu.

Type regedit ind i Søg og åbn det navngivne søgeresultat regedit.

I Registreringseditor, naviger til følgende bibliotek i venstre rude:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ Outlook \ Options \ Mail

(Bemærk: Den navngivne mappe 14.0 kan variere i dit tilfælde afhængigt af den version af Microsoft Office, du bruger, men resten af ​​biblioteket vil være den samme.)

Klik på Post for at få vist indholdet i højre rude.

Kig efter en nøgle med titlen Send billeder med dokument og når du finder den, skal du dobbeltklikke på den for at åbne dens specifikationer.

Det Værdidata for nøglen indstilles til 0. Indstil Værdidata til 1 og klik på Okay.

Luk Registreringseditor og genstart din computer. Problemet skal ikke længere vare, når din computer starter op.

Metode 2: Flyt din midlertidige internetfiler-mappe

Hvis metode 1 ikke fungerer for dig, er der en mere end betydelig chance for at flytte din Midlertidige internetfiler mappe ved hjælp af Internet Explorer (Outlook bruger IE til at oprette forbindelse til internettet) til en ny placering vil gøre tricket.

Luk alle åbne programmer og applikationer, og åbn Internet Explorer.

Gå til Værktøjer >Internet muligheder og i Generel skal du klikke på Indstillinger under Gennemse historie. Klik på Flyt mappe.

Vælg en ny placering til din Midlertidige internetfiler og klik på Okay. Et bibliotek som f.eks C: \ Brugere \ AppData \ Lokal \ skal være tilstrækkelig. Flytningsprocessen opretter en ny undermappe i Lokal mappe og navngiv den Midlertidige internetfiler.

Klik på Okay også i de andre to vinduer.Genstart din computer, og Outlook skal vise faktiske billeder i stedet for fejlmeddelelsen "Det sammenkædede billede kan ikke vises", når computeren starter op.

Metode 3: Deaktiver indstillingen Brug proxy i IEs LAN-indstillinger

Det ved de fleste ikke, Outlook 2010 opretter faktisk forbindelse til internettet via Internet Explorer, hvorfor du måske begynder at se fejlen "Det linkede billede kan ikke vises", hvor alle dine e-mail-billeder skal være, hvis din IE er konfigureret til at bruge en proxyserver til dit LAN. Hvis det er tilfældet, er alt hvad du skal gøre for at løse problemet, at forhindre IE i at bruge en proxyserver. For at gøre det skal du:

Åben Internet Explorer.

Klik på Værktøjer i øverste højre hjørne, og klik derefter på Internet muligheder. Naviger til Forbindelser

Klik på LAN-indstillinger på bunden. Deaktiver Brug en proxyserver til dit LAN mulighed ved at fjerne markeringen af ​​den og derefter klikke på Okay. og sørg for, at Registrer automatisk indstillinger er markeret

Klik på ansøge og derefter videre Okay i Internet muligheder.Tæt Internet Explorer.

Åben Outlook 2010, og alle dine billeder vises som de skal.

Metode 4: Deaktiver nogen af ​​dit antivirusprograms funktioner, der beskytter cache

Outlook 2010 gør brug af din computers cache til at downloade de billeder, der er knyttet til de e-mails, den sender og modtager. Dette er grunden til, at hvis det antivirusprogram, du bruger, har en funktion, der beskytter din computers cache fra f.eks. E-mail-adresse og adgangskoder, stjæler det også Outlook 2010 fra at downloade de billeder, den modtager. Et eksempel på en sådan funktion er en funktion med titlen Maksimal beskyttelse: Beskyt cachelagrede filer fra adgangskoder og e-mail-adresse stjæler der følger med McAfee antivirusprogrammet. Hvis en funktion i din antivirus, der beskytter din computers cache, er årsagen til problemet "Det foretede billede kan ikke vises" på din computer, skal du blot deaktivere den specifikke funktion til at afinstallere dit antivirusprogram helt og skifte til et andet.