Fix: Google Chrome Sound fungerer ikke

Lyden i Chrome-browseren fungerer muligvis ikke på grund af en forældet version af Windows. Vi kan heller ikke ignorere en korrupt lyddriver. Nogle modstridende browserudvidelser kan også forhindre Chrome i at afspille lyden. Der er ikke noget fast mønster for, hvordan og hvornår denne fejl sker for en bruger. I nogle tilfælde var nogle brugere i stand til at afspille lyden i en kort periode efter genstart af Chrome, før problemet dukkede op igen. Der er også rapporterede tilfælde, hvor en bruger støder på fejlen, mens den holder pause eller genoptager lyden.

Inden du fortsætter med løsningerne til at løse lydproblemet i Chrome, skal du prøve at afspil lyd fra et andet websted. Glem ikke at kontrollere, om lyden fungerer fint andre applikationer. Sørg for at kontrollere det problematiske websted i en anden browser. Også, hvis højttalere ikke spiller lyden, skal du kontrollere, om lyden fungerer fint med hovedtelefoner.

Løsning 1: Slå lyden til fra webstedet i Google Chrome

Google har medtaget en ny funktion i de nyeste versioner, der lader brugere dæmpe et bestemt websted i Chrome-browseren. Hvis du har dæmpet webstedet i nogen af ​​fanerne, afspilles der ingen lyd, når det pågældende websted åbnes. I dette tilfælde kan afbrydelse af webstedet muligvis løse problemet.

 1. Start Google Chrome.
 2. Åben det problematiske sted og Højreklik på dens fanen. Klik nu på i menuen vist Slå lyden til fra webstedet.
 3. Kontroller derefter, om lydproblemet i Chrome er løst.

Løsning 2: Genstart Windows Audio Endpoint Builder Service

Sammen med din lydhardware og drivere er en Windows-tjeneste, dvs. Windows Audio Endpoint Builder Service, ansvarlig for styring af lyden på din computer. Hvis denne tjeneste sidder fast i operationen, kan den forhindre Chrome i at afspille lyden. I dette tilfælde kan en simpel genstart af tjenesten muligvis genstarte konfigurationen af ​​tjenesten og dermed løse problemet.

 1. Afslut Chrome og dræb alle dens kørende processer gennem Jobliste.
 2. Tryk derefter på Windows + R nøgler, skriv Services.msc, og tryk derefter på Gå ind knap.
 3. Nu Rul ned indtil du finder Windows Audio Endpoint Builder Service.
 4. Derefter Højreklik på tjenesten og i den viste kontekstmenu skal du klikke på Genstart.
 5. Klik derefter på Ja for at bekræfte genstart af tjenesten.
 6. Når tjenesten er genstartet, lancering Chrome, og kontroller, om lyd fungerer fint i Chrome.

Løsning 3: Aktivér Chrome Audio i Volume Mixer

Volumenblanderen er det centrale knudepunkt for alle lydrelaterede indstillinger på dit system. For at afspille lyd i Chrome (som andre applikationer) skal lydstyrken for Chrome være aktiveret i Windows Mixer. Hvis det er deaktiveret, kan det være årsagen til den aktuelle Chrome-fejl. I betragtning af betingelserne kan aktivering af lydstyrke for Chrome i Volume Mixer muligvis løse problemet.

 1. Start Chrome og derefter afspil lyd på et websted f.eks. Youtube.
 2. Mens du fortsætter med at afspille lyden, Højreklik på den lydstyrkeikon i systembakken, og klik derefter på i den viste menu Åbn Volume Mixer.
 3. Nu, aktivere lydstyrke (eller slå lyden til) for Chrome, og kontroller, om lyd er begyndt at spille i Chrome.

Løsning 4: Skift Chrome-standardudgangsenheden

Hvis der er mere end en lydudgangsenhed installeret i dit system, og Chrome er konfigureret til at dirigere lyd til en udgangsenhed, der i øjeblikket ikke er tilgængelig, kan du ikke høre nogen lyd i Chrome, dvs. Chrome dirigerede lyd til 2. skærm med højttalere, og du har frakoblet skærmen, så hører du muligvis ikke lyd fra din primære lydudgangsenhed.

 1. Start Chrome og afspil lyd på et websted som YouTube.
 2. Mens lyden holdes afspillet, Højreklik på den Volumen ikon i systembakken, og klik derefter på i den viste menu Åbn lydindstillinger.
 3. Klik nu på dropdown under Vælg din outputenhedog Vælg den korrekte outputenhed.
 4. Sørg derefter for, at Master Volume er ikke sat til nul.
 5. Nu Rul ned indtil slutningen og under Avancerede lydindstillinger, Klik på Appvolumen og enhedsindstillinger.
 6. Klik derefter på for Google Chrome dropdown af Produktion og sørg for, at korrekt outputenhed er valgt.
 7. Kontroller nu, om lyd fungerer fint i Chrome.

Løsning 5: Deaktiver lydsandbox-funktion i Chrome

Google tilføjer løbende nye sikkerhedsfunktioner til Chrome. For at beskytte de kritiske hukommelsesfunktioner er nyere versioner af Chrome udstyret til at dirigere lyd gennem sandkassen. Dette kan være årsagen til problemet i et virksomhedsmiljø som Citrix-miljø. I dette tilfælde kan deaktivering af Audio Sandbox muligvis løse problemet.

 1. Afslut Chrome.
 2. Nu Højreklik på genvejen til Chrome, og klik på Ejendomme.
 3. Klik derefter på Genvejsfane og derefter i feltet Mål tilføj en af følgende linjer i slutningen af ​​stien:
--disable-features = AudioServiceSandbox --disable-features = AudioServiceOutOfProcess
 1. Klik nu på ansøge og så Okay.
 2. Derefter lancering Chrome gennem denne genvej og kontroller, om det er klart af lydfejlen.

Løsning 6: Geninstaller lyddriveren til dit system

Lyddriveren er ansvarlig for næsten alle de lyde, der afspilles i dit system. Hvis det er korrupt eller forkert konfigureret, kan det være årsagen til problemet. I dette tilfælde kan afinstallation og derefter geninstallation af lyddriveren muligvis løse problemet.

 1. Afslut Chrome.
 2. Nu Højreklik på den Windows-knap og klik derefter på Enhedshåndtering.
 3. Udvid derefter Controllere til lyd, video og lyd.
 4. Derefter Højreklik på din lydenhed og klik derefter på Afinstaller enhed.
 5. Klik igen på Afinstaller når prompten kommer. Følg nu vejledningen på din skærm til komplet afinstallationsprocessen.
 6. Derefter genstart dit system.
 7. Nu skal driveren installeres automatisk, hvis ikke, skal du åbne Enhedshåndtering og klikke på Scan efter hardwareændringer i handlingsmenuen. Du kan også downloade den opdaterede driver fra producentens websted.
 8. Efter opdatering af driveren skal du starte Chrome og kontrollere, om den afspiller lyd fint.

Løsning 7: Deaktiver Chrome-udvidelser

Udvidelser bruges til at forbedre funktionaliteten i en browser. Der er også udvidelser, der forbedrer lydoplevelsen for en bruger. Hvis nogen af ​​udvidelserne forstyrrer driften af ​​webstedet, kan det være årsagen til det aktuelle Chrome-problem. I dette tilfælde kan enten deaktivering af udvidelser til Chrome eller aktivering af lyd, hvis en lydforbedrende udvidelse deaktiverer det, løse problemet, f.eks. Chrome Værktøjskasse.

 1. Start Chrome og klik på tre lodrette prikker tæt på øverste højre hjørne af vinduet og i den viste menu skal du klikke på Flere værktøjer.
 2. Klik derefter på i undermenuen Udvidelser.
 3. Nu deaktiver hver udvidelse derved skifter kontakten til at deaktivere. Du kan vælge at bruge inkognitotilstanden i Chrome, men det anbefales at deaktivere udvidelser.
 4. Derefter åben det problematiske sted, og kontroller, om lyden er begyndt at afspille.

Løsning 8: Opdater dit systems drivere og Windows

Windows OS og systemdrivere opdateres løbende for at forbedre ydeevnen og imødekomme ny teknologiudvikling. Også kendte fejl patches i de nyere opdateringer for at gøre operativsystemet mere stabilt. Hvis du bruger en ældre version af OS / drivere, kan du muligvis støde på den aktuelle Chrome-fejl. I dette scenarie kan opdatering af Windows- og systemdrivere muligvis løse problemet.

 1. Afslut Chrome og dræb alle dens kørende processer gennem Jobliste.
 2. Opdater Windows manuelt og opdater dine systemdrivere. Det vil også være en god ide at tjekke dit systems producent for den nyeste version af dit systems drivere.
 3. Efter opdatering, genstart dit system.
 4. Ved genstart skal du starte Chrome og kontrollere, om det er klart af fejlen.

Løsning 9: Brug Chrome Canary Channel

Kendte fejl rettes først i udviklerens version af Chrome, dvs. Canary Channel. Hvis der er en fejl, der forårsager det aktuelle lydproblem i Chrome, er det sandsynligvis allerede blevet patched i den kanariske frigivelse af Chrome.

 1. Download og installer Chrome Canary-kanalen.
 2. Start derefter Chrome Canary build og kontroller, om lyden fungerer fint.

Løsning 10: Nulstil eller geninstaller Windows

Hvis intet har hjulpet dig hidtil, skyldes problemet sandsynligvis en korrupt Windows-installation. I dette tilfælde kan nulstilling af Windows eller ren installation af Windows løse problemet. Men det vil være en god ide at afinstallere og geninstallere Chrome, før Windows geninstalleres. Husk desuden at tage backup af dine data, før du nulstiller eller geninstallerer Windows.

Tags Chrome-fejl