Sådan blokeres uønskede e-mails i Yahoo! Post

Enhver, der har en e-mail-konto, har modtaget mindst en (sandsynligvis tusindvis i virkeligheden) e-mail, som de helst ikke ville have set. Dette gælder uanset hvilken e-mail-tjeneste du bruger - det er en konstant for alle e-mail-udbydere derude. Heldigvis afsætter e-mail-tjenester mange ressourcer til at komme med måder til at forbedre livskvaliteten for deres brugere. For at hjælpe deres brugere med at bekæmpe uønskede e-mails, Yahoo! Mail har oprettet og inkorporeret en adresse blokerende funktion. Yahoo! Mails adresseblokeringsfunktion kan bruges til at blokere hver enkelt e-mail, der sendes til en brugers konto fra en bestemt e-mail-adresse - enhver e-mail, der sendes til en brugers konto fra en adresse, de har blokeret, slettes automatisk, før den endda krydser tærsklen til deres indbakke. Yahoo! Mailbrugere kan blokere alle indgående e-mails fra op til 500 forskellige e-mail-adresser.

Blokering af adresser er ikke en løsning på spam

De mest almindelige funktioner til blokering af adresser hos e-mail-tjenesteudbydere bruges til at slippe af med spam. Desværre hjælper blokering af de e-mail-adresser, du modtager spam fra, ikke engang dig med at ridse overfladen for at slippe af med spam. Afsendere af spam og uønsket e-mail bruger tonehøjde og grøft-princippet - de bruger næsten aldrig den samme e-mail-adresse eller domæne to gange. Da de bruger nye adresser til at sende junk-e-mail og spam hver eneste gang, er der virkelig ingen mening i at blokere de e-mail-adresser, du modtager spam fra. Imidlertid Yahoo! Mails adresseblokeringsfunktion er intet mindre end en gave, når det kommer til e-mails fra enkeltpersoner, som du helst ikke vil se i din indbakke.

Blokering af e-mails fra specifikke afsendere på Yahoo! Mail Mobile Apps

Desværre Yahoo! Mail Mobile og andet Yahoo! Mailapps er ikke udstyret med muligheden for at blokere alle e-mails fra specifikke afsendere. Hvis du bruger Yahoo! Mail og vil gerne blokere e-mails fra en bestemt e-mail-adresse, du bliver nødt til at logge på desktopversionen af ​​Yahoo! Mail via en internetbrowser efter eget valg på en computer. Du kan blokere e-mails fra specifikke afsendere på begge Yahoo! Mail Basic og standard desktop Yahoo! Post.

Blokering af e-mails fra specifikke afsendere i Yahoo! Post

Hvis du bruger standard Yahoo! Post:

 1. Hold markøren overHjælpikon (repræsenteret af et tandhjul og placeret øverst til højre på skærmen) eller klik på det.
 2. Klik på Indstillingeri den resulterende kontekstmenu.
 3. Klik på i venstre rudeBlokerede adresser.
 4. Indtast den e-mail-adresse, du ikke længere vil se nogen e-mails fra i Tilføj en adresse Mark.
 5. Klik påBlok.
 6. Klik påGemme.

Hvis du bruger Yahoo! Mail Basic:

 1. Sørg for, at du har valgtMulighedermulighed i Yahoo! Mail Classic-navigationslinjens rullemenu, der ligger ved siden af ​​navnet på din konto og findes øverst på skærmen.
 2. Klik på.
 3. UnderAvancerede indstillingersektion, skal du åbneBlokerede adresserkategori.
 4. ITilføj en adressefelt, skal du indtaste den e-mail-adresse, du vil føje til din e-mail-kontos liste over blokerede e-mail-adresser.
 5. Klik på+.

Det nøjagtige sæt trin, du skal gennemgå for at udfylde din liste over blokerede adresser på Yahoo! Mail varierer lidt, afhængigt af om du bruger standard Yahoo! Mail eller Yahoo! Mail Basic, men slutresultatet af begge sæt trin er det samme.