Mpow T5 / M5 TWS True Wireless Earbuds Review

Hjem/Anmeldelser/Hardware anmeldelser/ Mpow T5 / M5 TWS True Wireless Earbuds Review

Mpow T5 / M5 TWS True Wireless Earbuds Review

Af Bill Wilson 3. februar 2020 9 minutter læst

Mpow er ikke et navn, som alle er bekendt med endnu. Men du bør helt sikkert holde øje med deres produkter. Især hvis du leder efter fantastisk værdi i hovedtelefonafdelingen. En relativt god del af deres produkter har modtaget positiv feedback, og nogle er endda kommet på toppen af ​​de fleste e-handelsplatforme. Fra vores perspektiv har vi set, at de udmærker sig ved at fremstille hovedtelefoner i høj kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.

PRODUKTINFO
Mpow T5 / M5 ægte trådløse øretelefoner
FremstilleMPow
Fås påSe på Ali Express

Apropos hovedtelefoner, i dag taler vi faktisk om ørepropper. Vi antager, at du allerede ved, hvad ørepropper handler om. Hvis du virkelig vil gøre dit liv fri for sammenfiltrede kabler, er trådløse ørepropper vejen at gå. De er ekstremt bærbare, nemme at bruge, og de fleste af dem har praktiske opladningsetuier.

Men ikke alle er villige til at afskaffe deres hårdt tjente kontanter på for dyre ørepropper. Hvis du er på udkig efter god lydkvalitet, lang batterilevetid og en samlet premium-følelse, har Mpow måske bare dækket dig. Vi har Mpow T5 TWS trådløse øretelefoner på vores hænder til en grundig gennemgang.

T5 TWS-ørepropperne ser forbløffende godt ud på papir, men hvor godt holder de virkelig op? Og er de virkelig budgetmesteren, som de hævder at være? Lad os finde ud af det.

Bemærk: Mpow T5 og M5 trådløse øretelefoner er begge identiske, navneskemaet adskiller sig regionalt.

Unboxing-oplevelsen

Unboxing er ret ligetil og enkel. Inden vi åbner i selve kassen, er jeg nødt til at sige, at jeg beundrer den lyse røde farve. Det giver en lille smule personlighed til produktet indeni. Under alle omstændigheder indeholder forsiden af ​​kassen et billede af ørepropperne og også de vigtigste funktioner.

Træk i tappen øverst, og du kan trække den hvide plastindkapsel ud, hvori alt indholdet opbevares. Vi får selve øreproppenhederne, opladningsetui, et grundlæggende mikro-USB-kabel til opladning, en snor til sagen og brugervejledningen. Vi har også de udskiftelige ørepropper og et stykke papir med en advarsel på det.

Denne lille advarsel fortæller os, at vi ikke skal bruge en højspændingsoplader til at tænde opladeren, da det kan forårsage en funktionsfejl.

Design og tættere udseende

Nu hvor vi er færdige med unboxing, vil vi se denne bærbare pakke nærmere. Lad os først tale om opladningssagen. Jeg beundrede straks den overordnede fornemmelse fra selve sagen. Det er en sag i anstændig størrelse, lille nok til at smide den i en taske. Selvom jeg ikke ville prøve at passe ind i en jeanslomme eller noget lignende. Den har en unik pilleform og føles meget flot i hånden.

Sagen er for det meste lavet af plastik rundt omkring. På trods af dette har Mpow sørget for, at dette føles meget premium. Den øverste og nederste overflade bruger begge et kunstlædermateriale, der ærligt føles dejligt i hånden. Der er et simpelt plastlag omkring låget, men det smider slet ikke det æstetiske. Jeg kunne også godt lide det minimale logo øverst med Mpow-brandingen præget i en simpel sort farve.

Hængslet føles også lydhørt og tæt, og det har et tilfredsstillende klik på det. Dette skyldes for det meste magneterne inde i låget, som holder sagen helt lukket. Der er 4 lysdioder forrest for at indikere batteriets levetid, og bagpå har vi Micro-USB-opladningsporten. Ørepropperne kan gemmes inde, og de sidder tæt på grund af de magnetiske kontakter.

Når de går videre til ørepropperne selv, føler de sig også forbløffende gode. De ser ud til at have det helt rigtige beløb til dem, hvilket betyder at de skal være ret komfortable. Toppen af ​​begge ørepropper har en blank finish med Mpow-mærket, mens resten af ​​det for det meste har en mat finish. Der er også lidt mere af den blanke finish nær de magnetiske kontakter. Skumørespidserne føles også meget pæne i hånden.

Samlet set vil jeg sige, at Mpow absolut har neglet design og æstetik af dette par ørepropper. Hele pakken er også robust. Vi endte faktisk med at droppe sagen, og vi fandt ikke tegn på nogen skade. Så vi kan trygt sige, at disse også skal holde med hensyn til holdbarhed.

Imidlertid er æstetikken i T5 ikke prangende eller modeorienteret, virksomheden fokuserede specifikt på ydeevne. Hvis du er modehoved, er du måske ikke interesseret i disse.

Parring af proces- og berøringskontrol

Mpow har bestemt valgt en niveaueret tilgang med disse ørepropper. Selve designet siger faktisk meget om den tilgang. Parringsprocessen er ligeledes bekvemt enkel. Først skal du selvfølgelig sørge for, at din telefons Bluetooth-indstillinger er tændt og i parringstilstand. T5 TWS-ørepropperne fungerer nøjagtigt som du håber, de ville. Når du trækker ørepropperne ud af kassen, er de automatisk i parringstilstand, og du skal bare trykke på forbindelsesknappen på din telefon.

Efter den indledende parringsproces tilsluttes ørepropperne automatisk, når du trækker dem ud af opladningsæsken. Du behøver heller ikke bekymre dig om at slukke for dem, da de automatisk lukker ned hver gang du sætter dem tilbage i sagen. Du kan endda efterlade det ene ørepropp i sagen og bruge det andet. Desuden, hvis du tager den førnævnte øretelefon ud igen, parres den automatisk og afspilles synkroniseret.

Med hensyn til knappekontrol er de også nemme at bruge. Et enkelt tryk holder musikken på pause / afspiller, mens et dobbelt tryk på højre side øger lydstyrken, og dobbelt tryk på venstre side reducerer lydstyrken. Hvis du holder venstre knap nede, tager den dig den forrige sang. Og som du sikkert forestillede dig, springer du nede over den højre knap over sporet. Du kan endda aktivere din stemmeassistent med tre tryk på højre ørepropp.

Alt dette er problemfrit, praktisk og meget let at få fat på. Når du kommer ind i strømmen af ​​ting, er hele parringsprocessen og kontrollerne meget nyttige. Vi ønsker bare, at ørepropperne ikke lyder et lille bip under knapper. Men det er virkelig bare nitpicking. Du vil også høre stemmemeddelelser for at fortælle dig, at dine ørepropper også er parret, afbrudt eller tilsluttet.

Komfort

Med hensyn til komfort har disse ørepropper en meget tæt og tæt pasform. Øretipsene sidder behageligt lige inde i øregangen, så den passive støjreduktion er næsten perfekt. Disse er næsten også perfekte til gymnastiksalen, da de har en IPX7 svedtæt rating. Det betyder ikke, at du kan nedsænke dem i vand, men de kan modstå sved ganske godt og endda lejlighedsvis vandstænk.

De er dog ikke ligefrem de mest behagelige øretelefoner, jeg nogensinde har prøvet. Nogle gange kan disse ørepropper være lidt for sikre inde i øregangen. Dette lyder måske som en lille irritation, men efter lange lytningssessioner begyndte mine ører at klø lidt, og jeg blev ved med at justere ørepropperne.

I løbet af dagen løb jeg løbende hånden for at justere dem. Derudover kan du få lejlighedsvis ulige udseende, hvis du bruger dem udenfor. Hvis du har små ører, er disse ørepropper store, så de kan se lidt underlige ud for nogle mennesker. Dette skyldes størrelsen og pilleformen på disse ørepropper.

Men i virkeligheden, hvis det at få det sjældne mærkelige udseende ikke betyder noget for dig, bør dette overhovedet ikke være et problem. Samlet set er de ikke det mest behagelige par, men de er heller ikke de værste. Alligevel er komfort for det meste meget den største kritik, jeg har med disse ørepropper.

Batteri liv

Vi har sat Mpow T5 TWS igennem tempoet i løbet af vores næsten fulde testuge. Langt det aspekt, vi var mest imponeret over, var helt sikkert batteriets levetid. Hvis vi tilslutter kablet til opladerkablet, tager det kun ca. 2 timer at oplade selve sagen fuldt ud, mens de indbyggede ørepropper også oplades samtidigt.

På egen hånd kan begge ørepropper vare op til 5 timer pr. Fuld opladning. Nu lyder det måske ikke meget, men her er hvor de spændende ting sker. Selve opladningsæsken kan øre ørepropperne op på kun en enkelt opladning. Så når du er færdig med at lytte, kan du bare gemme dem væk i sagen, og næste gang du trækker dem ud, er de klar til at gå. Hvis du laver matematik, forlænger det dybest set batteriets levetid til 35 timers afspilning.

En anden vigtig ting at huske er den type oplader, du rent faktisk bruger. Som vi nævnte før, Mpow råder dig til ikke at bruge en højere spændingsoplader som en hurtigoplader med højere watt. Dette kan forårsage en funktionsfejl eller endda forårsage kortslutning. Det er godt, at de placerede denne advarsel i kassen, da de fleste mennesker bare ville have en oplader fundet. Så husk at bruge en relativt lav strømforsyningslader, helst en med en 5V 1amp-udgang eller bare en USB-port på din pc.

Lydkvalitet

Så uden videre, lad os bare komme videre til den ene ting, som alle vil vide om, lydkvaliteten. Ofte forventer jeg ikke ligefrem mind-blowing lydkvalitet fra et budgetpar hovedtelefoner. Plus, når det pågældende par tilfældigvis er trådløse ørepropper. Jeg var dog i ærefrygt, da jeg faktisk lyttede til dette par fantastiske ørepropper. De har chokerende fantastisk lydkvalitet.

Højdepunkterne er helt perfekte på dette par. De er faktisk også en smule skarpe, hvilket jeg ved, at mange mennesker helt sikkert vil foretrække. Instrumenter med en højere frekvens og især vokal lyder meget skarpe og detaljerede.

For mange mennesker lyder mids også næsten perfekt. De forvirres ikke på nogen måde, og detaljerne er ret sprøde. Hvis du nyder musik med mange instrumenter, der spiller i ryggen og med fjern vokal, tror jeg, du også vil nyde mids. Til det trænede audiofile øre er de måske ikke det absolut bedste derude, fordi lydbilledet i bedste fald føles begrænset. Men det er bare en mindre nitpick.

Endelig er bassen også ganske tilfredsstillende. Det er hverken overvældende eller overvældende, men det har bestemt den dybe, efterklang og stødende følelse af det. Low-end er absolut fænomenal her.

Det er lidt af en V-formet lydsignatur, hvilket betyder, at højder og bas er lidt mere understreget. Men heldigvis bliver midterne ikke forvirrede, og detaljen går bestemt ikke tabt. Lydbilledet er dog virkelig ikke så bredt, men det er fordi det er begrænset på grund af designet. Alt i alt, som du sikkert kan gætte, elsker vi absolut lydkvaliteten af ​​dette par.

Hvad andet bør du vide?

Samlet set har Mpow TWS imponeret gennem testperioden. Vi har dækket alle de vigtigste aspekter af anmeldelsen ovenfor, men der er nogle små ting, du skal huske på her og der. For det første har ørepropperne slet ikke noget problem med forbindelse, medmindre du bruger en telefon, der ikke understøtter AptX-codec.

AptX sikrer, at der ikke er nogen forvrængning under den trådløse drift. Så der er lidt inkonsekvens for enheder, der ikke understøtter AptX. Det er ikke for ofte, men nogle gange springer lyden lidt over. Men dette er noget, mange trådløse øretelefoner gennemgår, og det er slet ikke så slemt her.

Lad os vende tilbage til de gode ting nu. En anden overraskende god facet af disse ørepropper var faktisk mikrofonkvaliteten. Helt ærligt blev jeg behageligt blæst væk af, hvor klar og skarp mikrofonkvaliteten faktisk var. Det bruger endda støjreduktion under opkaldet for at blokere for overdreven støj. Dette var bestemt en behagelig overraskelse.

Når vi taler om støjreduktion, fungerer denne funktion kun under et opkald. Der er ingen faktisk aktiv støjreduktion her. Ørepropperne er afhængige af selve det fysiske design, så passiv støjreduktion gør alt det magiske her. Det er ikke ligefrem ANC, men det er anstændigt for prisen.

Afsluttende tanker

Mpow T5 TWS-øretelefonerne skal stort set være en no-brainer for enhver, der leder efter et par fantastiske ægte trådløse øretelefoner. $ 50 er bare prikken over i'et. Ikke alene er disse de bedste budget trådløse ørepropper, men de er også tæt på at være de bedste trådløse ørepropper generelt. Prispunktet hjælper bestemt med at gøre dette til et virkelig konkurrencedygtigt produkt. Hvis du har været interesseret i ørepropper i et stykke tid nu, er dette det bedste, du kan få på et budget.

Mpow T5 TWS True Wireless Earbuds review

Bedste værdi for trådløse øretelefoner

  • Fantastisk design
  • Fremragende batterilevetid
  • Lydkvaliteten er imponerende
  • Lejlighedsvise problemer med tilslutning
  • Komfort kunne være bedre

Forbindelse: Bluetooth 5.0 med AptX | Batteri liv: 5-6 af afspilning | Oplader sag: Kan oplade ørestykker helt 7 gange | Vandtæt vurdering: IPX7 | Vægt: 331g

DOM:Store trådløse ørepropper er ofte dyre. Heldigvis er Mpow T5 TWS en overraskende god undtagelse fra det. For prisen ville du være hårdt presset for at finde bedre lydende ørepropper. Værdiforslaget her er bestemt overbevisende, og vi anbefaler disse fuldt ud.

Tjek pris