Fix: Windows 10 Action Center åbnes ikke

Nye opdaterede Windows bringer altid forbedrede funktioner og muligheder til sin store brugerbase, og det er sandsynligvis derfor, at de har været i stand til at forblive på toppen af ​​operativsystemmarkedet i så lang tid. Hver nye version af Windows er blevet forenklet, og dens brugergrænseflade er blevet arbejdet på og forbedret betydeligt. Problemet med Windows OS er dog, at fejlmeddelelser, du modtager, undertiden er irriterende, og du kan ikke rigtig vide, hvordan du løser problemet med det samme. Det er dog det, vi er her for, så tjek løsningen på følgende problem.

Handlingscenter kan ikke åbnes

Action Center er blevet introduceret, da Windows XP først kom ud. Det er en slags meddelelsessystem, du ser på en smartphone, og det lader dig vide, hvad der i øjeblikket foregår med din computer via små popup-beskeder og alarmer. Du kan gennemgå disse alarmer ved blot at klikke på Windows Action Center-ikonet, der ligner et meddelelsesikon. Brugere har rapporteret, at de oplever og har problemer med, at de overhovedet ikke kan få adgang til Action Center, eller de modtager underretninger om nye handlinger, men når de åbner det, er der intet. Lad os finde ud af, hvordan vi løser dette.

Løsning 1: Ændring af navnet på Usrclass.dat-filen

Denne første løsning anbefales af Microsoft-eksperter, og det har hjulpet mange mennesker med at tackle deres Action Center-problem. Vær ikke ked af det, hvis denne ikke fungerer for dig, da der er mange flere, du kan prøve.

 1. Åbn dialogboksen Kør ved at klikke på Windows-tasten + R eller ved at skrive køre i søgefeltet.
 2. Kopier og indsæt følgende tekst i feltet, og klik på OK:

% localappdata% \ Microsoft \ Windows

 1. Windows-mappen skal åbnes, så du skal kigge efter en fil ved navn UsrClass.dat. Den nemmeste måde at finde er at søge efter det eller klikke på “U” -knappen på dit tastatur, indtil du finder det.
 2. Omdøb det til UsrClass.old.dat.
 3. Genstart din pc og kontrol, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Løs problemet med Windows PowerShell

Windows PowerShell hovedformål det er at automatisere bestemte opgaver og konfigurere Microsofts ramme. Den indeholder en kommandolinjeskal, og den er bygget ved hjælp af .NET Framework. Vi bruger en bestemt kommando til at løse problemet med Action Center.

 1. For at åbne Windows PowerShell skal du bruge Ctrl + Shift + Esc-kombinationen til at åbne Windows Task Manager.
 2. Vælg Filer >> Kør ny opgave, og skriv “powershell” i feltet Åbn. Marker afkrydsningsfeltet "Opret denne opgave med administrative rettigheder", og klik på OK.
 3. Når PowerShell-vinduerne åbnes, skal du kopiere og indsætte følgende kommando og klikke på Enter:

Get-AppxPackage | % {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppxManifest.xml” -verbose}

 1. Genstart din computers kontrol for at se, om problemet er løst.

Løsning 3: Den enkleste af dem alle

Den tredje løsning er sandsynligvis den nemmeste af dem alle, men overraskende nok hævder mange mennesker, at det er løst deres Action Center-problem magisk. Prøv det, du har intet at tabe!

 1. Åbn Jobliste ved at klikke på Ctrl + Skift + Esc.
 2. Find Windows Stifinder, højreklik på processen, og vælg Genstart.
 3. Problemet bør løses.

Løsning 4: Tilpasning af proceslinjens indstillinger

Brugere har rapporteret, at tilpasning af bestemte proceslinjeindstillinger gjorde det muligt for dem let at løse dette problem.

 1. Højreklik et vilkårligt sted på proceslinjen, og vælg Indstillinger på proceslinjen.
 2. Appen Indstillinger skal åbnes.
 3. Find indstillingen Skjul automatisk proceslinjen i skrivebordstilstand, og deaktiver den.
 4. Prøv at åbne Action Center.

Løsning 5: Brug af ShellExView

Denne usandsynlige løsning hjalp faktisk mange brugere. Det ser ud til, at årsagen til deres problem var nogle af kontekstmenupunkterne, der fik funktionsfejl i Action Center. ShellExView er ikke den eneste app, der fungerer, da du kan bruge ethvert værktøj, der er i stand til at tilpasse kontekstmenuindstillinger.

 1. Download ShellExView fra Nirsoft's officielle side.

 1. Åbn denne nyttige app, og find følgende kontekstmenupunkter: Sikkerhed & Vedligeholdelse.cpl og Windows Management Instrumentation.cpl.
 2. Deaktiver dem i et par sekunder, og genaktiver dem derefter straks.
 3. Gem disse ændringer, og genstart computeren for at se, om problemet forbliver.

Løsning 6: Luk hårdt

Selvom denne løsning lyder for enkel til at være effektiv, har mange brugere faktisk haft gavn af den og løst deres problem.

 1. Hold tænd / sluk-knappen længe nok til at lukke din pc. Sørg for, at du har lukket alle programmer og applikationer inden hånden for at sikre, at du ikke mister dine fremskridt.
 2. Tænd din pc ved at klikke på tænd / sluk-knappen igen og se om problemet er løst.

Løsning 7: Kontrol af din disk og dit system for fejl

Hvis ingen af ​​ovenstående løsninger ser ud til at hjælpe, kan problemet være med dine systemfiler eller med din harddisk. Følg instruktionerne nedenfor for at løse dette.

 1. Åbn kommandoprompt ved at skrive “cmd” i søgefeltet. Højreklik på resultatet, og vælg “Kør som administrator”.
 2. Kopier og indsæt følgende kommandoer en efter en.

dism / online / oprydningsbillede / gendan sundhed

sfc / scannnow

Løsning 8: Nulstilling af din pc

Desværre kan dette være din sidste chance for at løse dette problem, men rolig, fordi Windows 10 lader dig opdatere din Windows 10-installation uden at miste personlige filer. Ved, hvad de fleste af dine apps og installerede programmer vil blive slettet, så sørg for at tage backup af alt, hvad der er vigtigt for dig.

 1. Åbn appen Indstillinger ved at klikke på Windows-tasten + I samtidigt.
 2. Naviger til Opdatering og sikkerhed >> Gendannelse.
 3. Under afsnittet Nulstil denne pc skal du klikke på Kom godt i gang-knappen.
 4. Vælg indstillingen "Behold mine filer".
 5. Vær tålmodig, indtil processen er færdig, og kontroller, om Handlingscenteret endelig fungerer korrekt.