Sådan løses printerdriverpakken kan ikke installeres

Der er mange tilfælde, hvor du ikke kan installere den korrekte driver til din printer på din computer. Denne fejlmeddelelse vises, når Windows ikke kan installere de nødvendige printerdrivere. Der kan være mange grunde til dette emne, som vi har dækket i artiklen nedenfor.

Først og fremmest vil vi gerne dække over, hvordan du kan tilføje en printer til din computer. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet og skrive “Printer”I søgefeltet.

Når du har åbnet printerindstillingerne, skal du klikke på “Tilføj en printer eller scanner”. Nu begynder windows automatisk at søge efter tilsluttede printere enten via et kabel eller i netværket. Sørg for, at din printer er tilsluttet korrekt, inden du gennemgår detekteringen.

Løsning 1: Kørsel af printerfejlfinding

Windows har en indbygget samling af fejlfindere, der er beregnet til at foretage fejlfinding af problemer i forskellige kategorier. Vi kan køre printerens fejlfinding og kontrollere, om den opdager problemer og løser dem.

 1. Trykke Windows + R, skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Skriv “fejlfinding”I søgefeltet på kontrolpanelet øverst til højre i vinduet.

 1. Vælg "Fejlfinding”Overskrift fra listen over resultater, der er returneret.

 1. Når du er i fejlfindingsmenuen, skal du klikke på “Se alt”Til stede i navigationsruden i venstre side af vinduet. Nu udfylder Windows alle tilgængelige fejlfindingsprogrammer på din computer.

 1. Naviger gennem indstillingerne, indtil du finder “Printer”. Klik på den.

 1. Kontroller begge muligheder “Kør som administrator”Og“Anvend reparationer automatisk”. Disse muligheder vil sikre, at du finder maksimale problemer, og reparationerne anvendes også hurtigt.

 1. Følg instruktionerne på skærmen, og vent på, at fejlfinding er afsluttet.

Løsning 2: Stop spoolertjenesten, sletning af printerfiler og genstart af service

Vi kan prøve at stoppe Spooler-tjenesten fra servicevinduet, slette midlertidige internetfiler og genstarte tjenesten. Det er muligt, at driverne ikke kunne fungere korrekt på grund af uoverensstemmelse, og genstart af tjenesten kan muligvis rette det.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “tjenester.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Find tjenesten “Print Spooler”Findes på listen over tjenester. Dobbeltklik på den for at åbne dens egenskaber. Klik på “Hold op”-Knappen findes under systemstatus og tryk på“Okay”For at gemme ændringer.

 1. Da vi har deaktiveret tjenesten, kan vi nu fokusere på at slette printerfiler. Trykke Windows + E. for at starte hurtig adgang og klik på “Denne pc”Til stede i venstre navigationsrude.
 2. Naviger til følgende sti:

C: \ Windows \ System32 \ spool \ PRINTERS

 

Tilladelse kan være nødvendig for at få adgang til følgende mappe. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Fortsæt.

 1. Når du er i mappen, skal du slette alle filerne i mappen PRINTERS og lukke vinduet.
 2. Gå nu tilbage til fanen Tjenester og Start det "Printer Spooler" service. Husk også at beholde starttype som "Automatisk”.
 3. Prøv nu at installere driverne til din printer igen.

Løsning 3: Opdatering af dine printerdrivere manuelt og automatisk

Vi kan prøve at opdatere printerdriveren manuelt og kontrollere, om dette løser problemet. For at opdatere det manuelt skal du have driveren fra producentens websted. Da der er hundredvis af printere derude, er det ikke muligt for os at liste hver enkelt af dem.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger til al hardware og højreklik på din printerhardware, og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den anden mulighed (Gennemse min computer for driversoftware) og fortsæt. Hvis du ikke er i stand til manuelt at opdatere driverne, kan du også give automatisk opdatering et skud.

Vælg driverfilen, du downloadede, ved hjælp af browserknappen, når den vises, og opdater den i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer og kontroller, om problemet bliver løst.

Vi kan også prøve at bruge Windows Update til at søge automatisk efter forskellige tilgængelige drivere online og opdatere den automatisk. Windows udruller vigtige opdateringer, der er målrettet mod fejlrettelserne i operativsystemet. Hvis du holder tilbage og ikke installerer Windows-opdateringen, anbefaler vi, at du gør det. Der er mange problemer, der stadig afventer med OS, og Microsoft ruller hyppige opdateringer ud for at målrette disse problemer.

 1. Trykke Windows + S knap for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “i dialogboksenWindows opdatering”. Klik på det første søgeresultat, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du klikke på knappen, der siger “Søg efter opdateringer”. Nu kontrollerer Windows automatisk for tilgængelige opdateringer og installerer dem. Det kan endda bede dig om en genstart.

 1. Efter opdatering skal du kontrollere, om dit problem er løst.

Løsning 4: Afinstallation af printeren

Hvis ovenstående metoder ikke fungerer, kan vi prøve at afinstallere printeren og derefter opdatere den i overensstemmelse hermed. Afinstallation af printeren fjerner alle data, der er relateret til printeren, fra din computer, så du kan installere dem fra bunden.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger til al hardware og højreklik på din printerhardware, og vælg “Afinstaller enhed”.

 1. Når enheden er afinstalleret, kan du prøve at følge driveropdateringstrinnene i løsning 3 og tilføje din printer ved hjælp af metoden, der er anført øverst i artiklen.

Bemærk: Hvis din computer ikke registrerer printeren på dit netværk, kan du prøve at nulstille din router og tilslutte begge, din computer og din printer igen. Du skal altid som en sikkerhedsforanstaltning genstarte din router en gang imellem for at undgå problemer som disse.

Løsning 5: Ændring af printerforbindelsesport

Du bør prøve at ændre printerens port fra LPT1 til USB001. Selv om dette er en ubetydelig ændring, gør det nogle gange tricket. Også hvis du prøver at få adgang til og installere printeren ved hjælp af et netværk, skal du forbinde den manuelt til din computer og derefter prøve at installere ved hjælp af de nævnte trin. For førstegangsbrugere er det ofte nødvendigt, at printeren får en kabelforbindelse til din computer for at konfigurere indstillingerne. Når printeren er fundet og installeret med succes, skal du gå over til dine enheder, højreklikke på printeren og markere den som standard.