Sådan låses Windows 7 Professional og Enterprise op, når de låses af en domænebruger

På Windows-operativsystemet har administratorer altid opretholdt magten over andre brugerkonti. Dette inkluderer oprettelse og sletning af dem og vigtigere, at kunne logge dem af. Aflogning af brugere bliver vigtigt, når it-supporten skal udføre vedligeholdelse på computeren eller lukke den sikkert. Dette kan gøres eksternt eller manuelt.

I Windows XP, hvis en bruger efterlod sin konto logget på en pc, kunne du bare låse computeren op ved hjælp af administratorlegitimationsoplysninger, og den ville logge af brugeren, så du kunne udføre administratoropgaver. Denne funktionalitet mangler i Windows 7 og Windows 8. Så spørgsmålet er, kan denne funktion eller en lignende anvendes i Windows 7 Enterprise / Professional, hvis hurtig brugerskift (FUS) er slået fra?

Den hurtige teknik til brugerskift er tilgængelig, når du låser din computer. For at sige det enkelt er det knappen, der er skrevet "Skift bruger", når du låser din konto. Men af ​​hensyn til sikkerhed og virksomhedspolitik er denne funktion undertiden deaktiveret af it-specialisterne. På denne måde kan kun én bruger logge ind på computeren, indtil den genstartes, eller at brugeren logger af. Dette hjælper også brugeren med at gemme værdifulde data, som kan gå tabt, når andre brugere logger dem af for at logge sig på.

Så hvordan får du den administrative oplåsningsfunktion på din Windows 7 Enterprise / Professional-pc eller en lignende funktion uden at aktivere hurtig brugerskifteteknik eller genstarte din pc? Denne artikel giver vejen til dette.

Metode 1: Implementering af .DLL-filer til administrativ låsning

Denne software krediteres Oliver Friewald og deles på SkyDrive. Det er blevet kontrolleret af windows, og det er rapporteret, at det ikke trodser nogen windows API-protokoller og retningslinjer. Med andre ord vil din sikkerhed ikke blive kompromitteret. Denne lille installatør opretter en knap under feltet Brugernavn og adgangskode kaldet "Andre legitimationsoplysninger" og fører dig derefter til et skærmbillede, hvor du kan vælge 'administrator-oplåsning' og indtaste detaljerne for alle, der er medlem af den lokale administratorgruppe. Dette giver dig mulighed for at indtaste dine administratoroplysninger og derefter logge ud af den anden bruger.

  1. Download værktøjet AdministrativeUnlock fra her. Sørg for at downloade den fil, der er kompatibel med din platform, dvs. x86 til 32 bit computere og x64 til 64 bit computere.
  2. Uddrag filerne til en midlertidig placering (f.eks. Dit skrivebord)
  3. Højreklik på den relevante CMD-fil for installation, og vælg 'Kør som administrator'Til Windows 7 64-bit - vælg Install_x64.cmdTil Windows 7 32-bit - vælg Install_x86.cmd (hvis du ikke er sikker - det er sandsynligt, at dette er din mulighed)
  4. Hvis din computer bliver bedt om det, skal du angive administratorens brugernavn og adgangskode og derefter lade kommandoprompten afslutte installationen.
  5. Nu når du går til låse op for systemskærmen, har du en ny mulighed kaldet 'Andre legitimationsoplysninger'
  6. Når du har valgt "Andre legitimationsoplysninger", skal du vælge "Administrativ oplåsning." Du skal bruge en administrators brugernavn og adgangskode for at logge ind.
  7. Efter indtastning af et systemadministrator-brugernavn og en adgangskode logges de andre systembrugere af, klar til den næste bruger at logge på.

Der er ingen forskel mellem Windows 7 Enterprise / Professional og andre versioner af Windows 7, så dette værktøj fungerer også i dem. Vær dog forsigtig. Hvis du logger af en låst bruger, kan det medføre, at han / hun mister ikke-gemte data. Det er stadig uklart, om Microsoft vil levere denne vigtige funktion i efterfølgende versioner eller builds.