Fix: Nulstil din sikkerhedsprocessor for at løse funktionalitetsproblemer

Denne fejl blev først opdaget efter en nylig opdatering til Windows 10, og den er relateret til Trusted Platform Module. Fejlmeddelelsen vises to forskellige steder. Den første er synlig efter at have navigeret til Indstillinger >> Opdatering og sikkerhed >> Windows-sikkerhed >> Enhedssikkerhed >> Sikkerhedsprocessor >> Sikkerhedsprocessoroplysninger.

Det andet sted, hvor du kan finde fejlen, er i Windows Defender som en gul advarseltrekant, der viser, at der er en fejl med sikkerhedsprocessoren med teksten "Nulstil din sikkerhedsprocessor for at løse funktionsproblemer". Følg de løsninger, vi har udarbejdet for at løse problemet på din computer.

Hvad forårsager fejlen "Nulstil din sikkerhedsprocessor for at løse funktionalitetsproblemer"?

Listen over ting, der forårsager denne fejl, er ikke så lang, og problemet løses normalt i henhold til denne liste. Fejlmeddelelsen er ikke så selvforklarende, så vi anbefaler, at du dobbelttjekker nedenstående liste for fejl:

 • En opdatering til Windows Defender er tilgængelig
 • Virtualisering skal deaktiveres i BIOS
 • Der er noget galt med TMP, og dens indstillinger skal ryddes, eller du skal tage ejerskab af det

Løsning 1: Installer opdateringen til Windows Defender

Dette er ofte bare en underlig måde, hvor Windows Defender giver dig besked om, at der er en tilgængelig opdatering, og at du skal installere den så hurtigt som muligt. Windows Defender-opdateringer frigives som Windows Updates, og de installeres ofte automatisk. Hvis det af en eller anden grund har ændret sig, kan du installere det manuelt ved at følge nedenstående trin:

 1. Besøg Microsofts supportwebsted for at finde ud af, hvilken der er den seneste udgivne opdatering til din version af Windows Defender. Det skal være placeret øverst på listen til venstre på siden med den aktuelle Windows 10-version øverst. Se efter opdateringen til Windows Defender.
 1. Kopier også KB (Knowledge Base) nummer sammen med "KB" bogstaver (f.eks. KB4040724) ved siden af ​​den seneste udgivne opdatering til Windows Defender.
 2. Åbn Microsoft Update Catalog, og udfør en søgning ved at indsætte det Knowledge Base-nummer, du kopierede, og ved at klikke på søgeknappen øverst til højre.
 1. Klik på Download-knappen til venstre, og vælg den korrekte arkitektur på din pc (32bit eller 64bit). Sørg for at kende arkitekturen på din pc's processor, inden du vælger denne mulighed.
 2. Kør den fil, du downloadede, og følg instruktionerne på skærmen omhyggeligt for at fuldføre opdateringsprocessen.
 3. Når opdateringen er afsluttet, skal du sørge for at genstarte din computer, og opdateringen installeres på din computer. Problemet bør ikke opstå længere, og du kan kontrollere det enten i Indstillinger eller ved at besøge Windows Defender.

Løsning 2: Deaktiver virtualisering i BIOS og nulstil TMP-indstillinger

CPU-virtualisering er en funktion, der gør det muligt for en enkelt processor at simulere flere CPU'er og effektivt bruge CPU-strømmen. Nogle gange kan denne mulighed udløse problemer med dit system generelt, og mange brugere har rapporteret, at de er stoppet med at se fejlmeddelelsen ved hånden efter at have deaktiveret CPU-virtualisering i BIOS.

En anden ting, du kan prøve, mens du stadig er i BIOS-miljøet, er at prøve at nulstille TMP-indstillingerne inden i BIOS for at se, om visse indstillinger ikke fungerer korrekt. Dette har også hjulpet mange brugere online.

Hvorfor prøver du ikke så godt?

 1. Genstart din computer ved at gå til Start-menu >> Tænd / sluk-knap >> Genstart.
 2. Prøv at indtaste BIOS-indstillinger på din computer ved at trykke på BIOS-opsætningstasten, mens systemet starter.
 3. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger “Tryk på ___ for at åbne Opsætning. ” Der er andre måder, du kan se meddelelsen på, men den vil være helt selvforklarende. Almindelige BIOS-nøgler er F1, F2, Del, Esc og F10, så sørg for at klikke på det hurtigt nok, ellers skal du genstarte din computer igen.
 1. Indstillingen CPU-virtualisering, som du skal ændre, er placeret under forskellige faner i BIOS-værktøjerne på forskellige computere lavet af forskellige producenter, og der er ingen regel for, hvor indstillingen skal placeres. Selv navnet adskiller sig, og du kan forvente at se Virtualization Technology, AMD-V eller lignende.
 2. Det er normalt placeret under fanen Avanceret eller forskellige faner Tweaker eller Overclock, der kan være tilgængelige. Uanset hvor det er, er navnet på indstillingen som nævnt ovenfor.
 3. Når du har fundet den rigtige mulighed, skal du ændre den til handicappet eller Af.
 1. Den anden mulighed, du skal tilpasse, kaldes TMP (Trusted Platform Module). Denne mulighed er også placeret forskellige steder under forskellige konfigurationer, men den er ofte i System konfiguration fanen.
 2. Uanset hvor du finder denne mulighed efter at have gennemset et stykke tid, skal du vælge den, rulle og vælge indstillingen for at gendanne TMP til standardindstillinger. Hvis du bemærker, at TMP er slukket, skal du gøre det Aktiver det også.
 1. Naviger til sektionen Afslut, og vælg at Afslut Gem ændringer. Dette fortsætter med opstarten. Sørg for at kontrollere, om problemet stadig vises på din computer.

Løsning 3: Ryd TPM eller gør krav på ejerskab

Hvis du ikke rent faktisk bruger dette modul, er dette den rigtige løsning for dig. Rydning af TMP fra Windows Defender Security Center er sandsynligvis en af ​​de nemmeste måder at løse problemet på, og dette har faktisk hjulpet folk, der stoppede med at modtage fejlmeddelelsen.

 1. Højreklik på skjoldikonet på proceslinjen, og klik på Åbn. Hvis du ikke kan se ikonet, kan du åbne appen Indstillinger ved at klikke på Start-menu-knappen og klikke på tandhjulsikonet lige over Start-menu-knappen.
 2. Klik for at vælge sektionen Opdatering og sikkerhed og navigere til fanen Windows Sikkerhed. Klik på knappen øverst i vinduet Åbn Windows Defender Security Center knap.
 1. Når Windows Defender Sikkerhedscenter åbnes, skal du klikke på ikonet Enhedssikkerhed til bærbar computer fra hovedskærmen.
 2. Når vinduet skifter til enhedssikkerhed, skal du klikke på Oplysninger om sikkerhedsprocessor under afsnittet Sikkerhedsprocessor, og du skal se din fejlmeddelelse.
 1. Der skal være en Kom godt i gang-knap under statusskærmen, og du skal klikke på den med det samme. Klik på Ryd TPMindstilling og bekræft dialogprompten. Sikkerhedskopier alt, hvad du måtte have oprettet med dette modul, og vent på, at din pc genstarter for at se, om problemet er væk.

En anden ting, du måske vil prøve, er at tage ejerskab af TPM.

 1. Åbn værktøjet Kør ved hjælp af Windows-tasten + R-tastekombinationen på dit tastatur (tryk på disse taster på samme tid. Skriv “tpm.msc”I det nyåbnede felt uden anførselstegn, og klik på OK for at åbne TPM-styringsværktøjet (Trusted Platform Module).
 1. Under sektionen Handlinger til højre i vinduet skal du klikke på Forbered TPM ... knap. Bekræft eventuelle dialoger, og dit system skal genstarte til en BIOS-lignende skærm, der beder dig om at aktivere og tage ejerskab af TPM.
 1. Tryk på F10 for at acceptere dette, og Windows skal genstarte normalt. Fejlen skulle være væk nu!