SÅDAN: Download og spil Slank: De otte sider

Myten om Slander startede som et rygte og blev et internetfænomen. Ifølge historien er den slanke mand et væsen, der beskriver som en høj og tynd figur med et blankt ansigt, iført en sort dragt. Slank mand kan strække eller forkorte armene og har tentakler på ryggen. Dette er dog ikke alt; Slank mand kan forårsage hukommelsestab, paranoia, hosteanfald, søvnløshed, fotografiske og videoforvrængninger og kan teleportere efter ønske.

The Slender-spillet er et letvægts 3D-spil, der kan downloades fra internettet. Du kan downloade Slender fra denne side. Når spillet er downloadet, skal du pakke / udpakke det. (se instruktion nedenfor)

Bemærk: Nyere versioner af både Windows og Mac har indbygget funktionalitet til at udtrække zip-arkiv. Du kan dog også bruge tredjepartsprogrammer til at udtrække filer fra zip-arkivet. For Windows-brugere er WinZip og WinRAR to populære og funktionsrige muligheder for at pakke filer ud. For Mac-brugere tilbyder Unarchiver og WinZip til Mac gode funktioner til zip og udpakning af filer og arkiver.

Når spillet starter, vil du se det oprindelige konfigurationsvindue, hvorfra du kan indstille skærmopløsningen og specificere / se kontrol.

Når du er færdig med at konfigurere indstillingerne, kan du klikke på Afspil for at starte. Slank er let at spille og har ganske enkel grafik. Imidlertid er dets uhyggelige atmosfære og enkelhed vigtige faktorer i den rungende succes med dette spil. Bliv ved med at spille, men vær forsigtig med Slank Man, da det kan suge livet ud af dig, hvis du nogensinde kommer tættere på ham.