Sådan gør du: Synkroniser og overfør filer fra ChromeBook og din mobil

Meget af det arbejde, vi udfører, drejer sig hovedsageligt om to gadgets, en smartphone og en bærbar computer. Derfor er det meget vigtigt, at der er en nem måde at overføre filer mellem Chromebook og smartphone på. Her er en detaljeret guide til overførsel af filer mellem Chromebooks og Android / iOS-smartphones.

Metode 1: USB-kabeloverførsel

Denne metode fungerer kun for Android-enheder, så den eneste mulighed for iOS-brugere er metode 2. Chrome OS understøtter MTP-filoverførsel, hvilket betyder, at det kan behandle din telefonlagring som en ekstern lagerenhed og flytte ting til og fra det ligesom et pen-drev eller en harddisk. Sådan kan du overføre filer mellem din smartphone og Chromebook.

Slut din smartphone til din Chromebook ved hjælp af USB-kablet. Så snart du forbinder din smartphone, skal du se underretningen Forbundet som en medieenhed. Tryk på det, og sørg for, at Medieenhed (MTP) er markeret.

På din Chromebook vises applikationen Filer automatisk og viser indholdet af din telefons interne lager.

Læg mærke til XT1068 (modelnummer på din telefon) mappe på sidefeltet til filudforskeren. Den interne lagring af telefonen er tilgængelig via denne mappe. Hvis du har et SD-kort inde i din telefon, vises det som en separat mappe på sidepanelet under den interne lagringsmappe. Inde i disse mapper er alle dine telefons gemte filer tilgængelige. Du kan kopiere og indsætte filer fra dem, ligesom du ville gøre, når du bruger et pen-drev.

Metode 2: Brug af Xender

En masse mobilapplikationer er blevet udviklet inden for dataoverførsel af telefoner. Nogle af dem understøtter også overførsel til og fra computere. Den største fordel ved sådanne apps er, at de eliminerer behovet for USB-kabler. Til denne vejledning skal vi bruge Xender til at overføre filer mellem Chromebook og iOS / Android-smartphone. Xender er perfekt til Chromebook-brugere, hovedsageligt fordi den fungerer i et browservindue i modsætning til andre konkurrenter.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du installere Xender-appen til Android eller iOS. Åbn derefter appen og tryk på den røde raketknap i nederste højre hjørne.

Klik på PC / Mac fra indstillingerne i nederste række på skærmen.

Når du gør det, åbnes et vindue på din smartphone, der ser sådan ud:

Gå til URL'en, der er angivet på skærmen (web.xender.com) ved hjælp af din Chromebook. Der skal være en QR-kode (en sort boks med nogle komplicerede mønstre i den) på din Chromebook-skærm.

Klik på den orange Scanning knap fra din smartphone, og peg derefter telefonens kamera mod den sorte boks på din Chromebooks skærm.

Din telefon skal automatisk registrere den sorte boks, og Chrome-vinduet opdateres og viser nu din telefons indhold.

Du kan klikke på de forskellige ikoner på højre sidepanel for at få adgang til billeder, videoer, musik osv., Der er gemt på din telefon. Når du holder markøren over individuelle filer, får du mulighed for at downloade dem til din Chromebook. Det sidste ikon på højre sidebar er filudforskeren. Det giver dig adgang til alle filerne på din telefon, ligesom MTP.

Øverst til højre på skærmen er der en Upload fil knap, hvorigennem du kan vælge filer, der skal overføres fra din Chromebook til din smartphone.

Ved hjælp af afbryderknappen øverst til højre inde på Chromebooks Xender-fane kan du sikkert afbryde din telefon fra Chromebook, når overførslen er gennemført.

Metode 3: Google Apps Sync

Hvis du bruger en Android-smartphone, vil Google automatisk synkronisere mange ting fra din smartphone til din Chromebook. Det vil sige, forudsat at du bruger den samme Google-konto til din smartphone og din Chromebook. Ved at installere de krævede Google-apps kan du synkronisere og overføre dine filer fra Android- og iOS-smartphones til din Chromebook. .

Kalender og fotos

Du kan bruge din Google Kalender-app (iOS / Android) til at indstille en påmindelse på din smartphone, og påmindelsen vises automatisk på din Chromebook. Kalender-appen er forudinstalleret på din Chromebook. Du kan få adgang til det via appstarteren.

Tryk på søgeknappen på dit Chromebook-tastatur, eller klik på søgeikonet i nederste venstre hjørne af skærmen. App-startvinduet åbnes.

Klik på i appstarteren Alle apps. I app-skuffen finder du Kalender-appen forudinstalleret. Hvis du ikke kan finde den, kan du bare gå til calendar.google.com for at få adgang til din kalender.

På samme måde kan du installere appen Google Fotos (iOS / Android) på din smartphone. Denne applikation sikkerhedskopierer automatisk alle de billeder, der er gemt på din telefon, til skyen, så du nemt kan få adgang til dem fra din Chromebook. Du kan enten åbne Google Fotos-appen, der er installeret på din Chromebook, eller gå til photos.google.com for at få adgang til alle dine smartphone-billeder via din Chromebook.

Andre filer

Du kan overføre enhver anden fil, som du vil, fra din smartphone til din Chromebook eller omvendt ved hjælp af Google Drev, Googles cloud storage-platform. Sørg for, at applikationen Drive (iOS / Android) er installeret på din smartphone.

Tryk på det blå + i nederste højre hjørne på skærmen. Derfra kan du uploade enhver fil eller mappe på din smartphone til Google Drive. Når filen er uploadet, er den tilgængelig via Filer app på din Chromebook. Gå til Google Drive i appen Filer. Under Mit drev, skal du finde den fil, du har uploadet via din smartphone. Hvis du uploader filen i en bestemt mappe i Google Drev, vil filen være tilgængelig i den mappe på din Chromebook. Alternativt vil disse filer også være tilgængelige på drive.google.com.

Denne metode kan virke relativt langsommere end andre metoder, men den eneste fordel ved overførsel gennem sky er, at dine data er sikkerhedskopieret permanent på skyen, så du kan få adgang til det overalt uden besvær.