Sådan tager du et skærmbillede af SnapChat på din Android-telefon

Vi kan tage et skærmbillede af en hvilken som helst synlig skærm på Android, men i tilfælde af snapchat, hvis vi tager et skærmbillede, vil afsenderen blive underrettet. Nogle gange ønsker vi ikke, at afsenderen skal vide, at vi tager skærmbillederne. Processen, hvormed vi kan tage et screenshot af snapchat-fotos uden at underrette brugeren, er lidt mere kompliceret end almindelig.

For at udføre denne opgave har vi brug for en tredjepartsapp som apowersoft screenshot. Men der er også en metode, hvormed vi kan tage skærmbillede uopdaget uden brug af tredjepartsapps.

Metode 1:  Optag skærmbilleder uden brug af tredjepartsapps

Først og fremmest skal du åbne Snapchat og stryge til højre for at få adgang til listen over sendte og modtagne SnapChats. Den modtagne Snapchat skal automatisk indlæses og vises Tryk for at se i listevisningen, men hvis den vises Tryk for at indlæse tryk derefter på det, men sørg for ikke at åbne det.

Når du har indlæst SnapChat, skal du tænde Flytilstand fra meddelelsespanelet. Du kan også slå den til fra menuen Indstillinger. Aktivering af flytilstand deaktiverer WiFi-forbindelse.

Når du har aktiveret flytilstand, viser Snapchat en rød bjælke øverst på skærmen: “Kunne ikke oprette forbindelse til internettet. Prøv igen”. Dette betyder, at SnapChat nu er offline, og det er sikkert at tage skærmbilledet. Åbn SnapChat, du gerne vil tage screenshot af, og tag screenshot af det på sædvanlig måde. I tilfælde af de fleste Android-enheder kan du tage skærmbillede ved at trykke på Strøm og Hjem samtidigt. Men måden at tage screenshot kan variere på Android-versionen af ​​enheden.

Efter at have taget snapshotet af din snapchat skal du afslutte snapchat-appen fuldstændigt for at undgå, at meddelelsen sendes. Du skal også sørge for, at den ikke kører i baggrunden. Du kan gøre dette fra Application Manager i indstillinger eller ved at trykke på knappen Seneste apps nederst på skærmen og stryge Snapchat til højre.

Sluk nu flytilstand, opret forbindelse til WiFi og åbn SnapChat. Appen ved ikke engang, at du har set snapchat og skærmbillede. Du kan nu åbne snapchat som normalt.

Metode 2: Optagelse af skærmbilleder ved hjælp af tredjepartsapps

Download appen fra Google Play butik fra dette link.

Åbn apowersoft screenshot-appen. Klik på Start. Det viser en kameraknap øverst til venstre på skærmen.

Åbn den snapchat, du vil tage skærmbilledet af. Mens du ser snapchat, skal du klikke på kameraknappen. Det tager skærmbilledet af snapchat uden at underrette afsenderen.

Du vil se en forhåndsvisning af det screenshot, du lige har taget i screenshot-værktøjets billededitor. Klik på 'Gemme' i øverste venstre hjørne for at gemme skærmen.