Fix: Kan ikke initialisere OpenGL-vinduet

Open Graphics Library er et interface på tværs af platforme (API), der bruges til gengivelse af 3D- og 2D-vektorgrafik. API'en bruges normalt til interaktion med en grafisk behandlingsenhed (GPU), som igen hjælper med at opnå hardware-accelereret gengivelse.

 

Mange tunge spil er afhængige af denne API til deres grafikoperation og bruger dem i gameplayet. For nylig oplevede mange brugere et problem, hvor de ikke kunne spille spillet, fordi der opstår en fejl, der siger "Kan ikke initialisere OpenGL-vinduet”. Denne fejl er for det meste forbundet med grafikdrivere eller med spilets opløsningsindstillinger. Vi gennemgår alle løsningerne en efter en. Tjek dem ud.

Løsning 1: Ændring af 'TKGRAPHICSSETTINGS.MXML'

Hvert spil har en dedikeret fil, der bruges til at indlæse indstillinger, hver gang det startes. Disse indstillinger inkluderer opløsning, skyggeoplysninger, teksturdetaljer osv. Vi åbner denne fil i notesblok, foretager nogle ændringer i henhold til dit system og prøver at starte spillet.

 1. Højreklik et vilkårligt sted på dit skrivebord, og vælg Skærmindstillinger.

 1. Tjek løsning som din computer i øjeblikket bruger. Her er det '1920 x 1200'. Noter dette, da vi har brug for det yderligere i løsningen.

 1. Trykke Windows + E. for at starte File Explorer. Naviger til følgende bibliotek:
D: \ Steam \ steamapps \ common \ NoMansSky \ Binaries \ SETTINGS

Bemærk, at din mappe vil være anderledes. Her er Steam installeret på Local Disk D. Din Steam kan installeres på en anden harddisk. Sørg for at ændre navigationsadressen i henhold til dit system.

 1. Højreklik på filen 'MXML'Og vælg “Rediger med Notepad ++”. Dette er, hvis du har den editor installeret. Ellers kan du vælge Åbn med> Notesblok.

 1. Når du først har åbnet konfigurationsfilen, skal du søge efter tagget 'OpløsningBredde ' og 'OpløsningHøjde '. Kontroller, om den aktuelle opløsning er indstillet. Hvis værdierne ikke stemmer overens, skal du ændre værdien til det, du så tidligere.

For eksempel, hvis din opløsning er 1920 x 1200, skal 'ResolutionWidth' være '1920' og 'ResolutionHøjde' skal være '1200'. Som du kan se i eksemplet nedenfor, var opløsningssættet forkert.

 1. Gem ændringer i filen, og afslut. Genstart computeren korrekt, start Steam, og prøv at spille spillet.

Hvis du stadig støder på en fejl, når du prøver at starte spillet, kan du prøve at ændre attributten 'Fuld skærm'. Skift attribut til “falsk”. Gem ændringer, og prøv at starte spillet.

Løsning 2: Installation af nyeste klient til PS4

Hvis du oplever denne fejl på PS Now på din pc, er det sandsynligvis fordi klienten er forældet, og en ny er ude. Indimellem frigiver udviklere en ny version for at imødegå nogle fejl eller tilføje nye funktioner til platformen. Hvis du har en forældet klient, kan dette medføre uoverensstemmelser.

 1. Download den nyeste PS Now-klient fra det officielle websted.
 2. Nu lade være med afinstaller den ældre version. Installer denne nye version oven på den eksisterende version.
 3. Når du er færdig med installationen, genstart din computer fuldstændigt, og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 3: Ændring af bruger / login igen

Der er også en kendt løsning, hvor blot genindlogning i Steam løser problemet. Årsagen bag dette er ikke kendt, men det giver mening at udlede, at den aktuelt loggede bruger kan have nogle problemer med de gemte skærmkonfigurationer. Genlogning kan løse dette problem.

 1. Start din Steam-klient ved hjælp af Steam.exe
 2. Log ud af Steam ved at klikke på muligheden for “Skift bruger”Til stede, hvis du klikker på din kontotitel i øverste højre hjørne af Steam-klienten.

 1. Når du har klikket på indstillingen, får du et login-skærmbillede, hvor du skal indtaste dine legitimationsoplysninger. Efter at have indtastet dine legitimationsoplysninger, afkryds feltet som siger Husk min adgangskode. Klik på knappen Login.

 1. Når du er logget ind, skal du starte det spil, du prøvede at spille, og kontrollere, om OpenGL-fejl stadig vedvarer.

Løsning 4: Opdatering af grafikdrivere

Hvis du har korrupte eller forældede drivere, kan det være grunden til, at dit spil ikke starter, eller OpenGL-meddelelsen dukker op. Nu er der to måder, hvorpå du kan opdatere driverne: enten manuelt eller automatisk. Manuelt skal du download personligt chaufføren efter at have søgt efter den på producentens websted.

Før vi opdaterer drivere, kontrollerer vi, om installation af standarddrivere løser problemet for os.

 1. Start ind Sikker tilstand. Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Naviger her til Displayadaptere, højreklik på din adapter og vælg Afinstaller enhed.

 1. Start din computer i normal tilstand, tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Mest sandsynligt installeres standarddriverne. Hvis ikke, skal du højreklikke på et tomt rum og vælge “Scan efter hardwareændringer”. Nu tjek om spillet fungerer uden problemer. Hvis det gøres uden problemer, godt for dig. Hvis det ikke gør det, skal du fortsætte.
 2. Nu er der to muligheder. Enten kan du søge online efter den nyeste tilgængelige driver til din hardware fra producentens websted såsom NVIDIA osv. (og installer manuelt) eller du kan lade det Windows installerer selve den nyeste version (søg automatisk efter opdateringer).
 3. Vi ser på installation automatisk. Højreklik på din hardware og vælg “Opdater driver”. Vælg første mulighed “Søg automatisk efter opdateret driversoftware”. Vælg anden mulighed hvis du opdaterer manuelt og vælger "Søg efter driver" og naviger til det sted, hvor du downloadede.

 1. Genstart din computer efter installation af driverne, skal du starte spillet og kontrollere, om du med succes kan starte spillet uden fejlmeddelelsen.