FIX: Trin til løsning af BSOD-fejl “KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR”

Windows-brugere klager ofte over at være mødt med en blå skærm (BSOD), der viser KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR og en anden fejlkode (som i de fleste tilfælde er 0x0000007A), når de vækker deres computer fra dvaletilstand eller endda når de starter computeren. I næsten alle tilfælde klarer en genstart at rette op på problemet, men det slipper ikke helt af med problemet, da brugere, der er berørt af KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, bliver mødt med en BSOD hver gang de vækker deres computer eller starter den.

En computer, der kører på Windows-operativsystemet, kan vise en BSOD med KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR af en række forskellige årsager, hvor de mest almindelige er dårlige sektorer på harddisken eller en forekomst, hvor den ønskede side med kernedata fra computerens personsøgningsfil ikke kunne læses ind i computerens hukommelse. Andre årsager til KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR BSOD-problemer inkluderer et løst eller defekt IDE- eller SATA-kabel, der forbinder en berørt computers harddisk til bundkortet eller andre harddiskproblemer generelt. Da det er tilfældet, er det sikkert at konkludere, at dette problem stammer fra en årsag, der er rodfæstet i en berørt computers harddisk.

Heldigvis for berørte brugere er der en hel række forskellige løsninger, som de kan bruge til at prøve at løse dette problem alene. Følgende er nogle af de mest effektive løsninger, som du kan bruge til at rette en Blue Screen of Death med KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR:

Løsning 1: Kontroller / udskift dit IDE / SATA-kabel

Du ser muligvis en BSOD med KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, når du vækker din computer eller starter den op, fordi din computer har svært ved at registrere din harddisk takket være et løst eller defekt IDE / SATA-kabel. Hvis det er tilfældet, skal du kontrollere dit IDE / SATA-kabel og sørge for, at det er fastgjort i begge ender. Hvis du stadig mener, at kablet er problemet, skal du udskifte det og se, om det løser dit problem. Hvis dit problem ikke er løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Kør værktøjet CHKDSK

Det CHKDSK værktøj er specielt designet til at opdage og reparere problemer i forbindelse med en computers harddisk - for eksempel dårlige sektorer. Da dette er tilfældet, har denne løsning været en succes med at løse KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR BSOD-problemet for utallige Windows-brugere, der er blevet berørt af det. At køre CHKDSK værktøj med de rigtige parametre, skal du:

Åbn Start-menu.Type cmd ind i Søg

Højreklik på den app, der hedder Kommandoprompt det er blandt resultaterne og klik på Kør som administrator i genvejsmenuen. Hvis du bliver bedt om at gøre det af UAC, bekræft handlingen.

Skriv følgende kommando i forhøjet Kommandoprompt og tryk derefter på Gå ind:

chkdsk C: / F / R

Når Kommandoprompt viser en bekræftelsesmeddelelse, tryk på Y for at planlægge en scanning af din C køre forbi CHKDSK på den næste genstart på computeren.Genstart computeren. Give lov til CHKDSK at scanne din harddisk og finde og reparere alle problemer såsom dårlige sektorer.

Løsning 3: Indstil styring af personsøgningsfil til Automatisk

Hvis du indstiller din computers personsøgningsfilhåndtering til Automatisk, kan din computer ændre størrelsen på personsøgerfilen efter dens behov, og dette vil reducere chancerne for, at du ser en BSOD med KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR i fremtiden.

Åben Windows Stifinder ved at trykke på Windows-logo tast + E. I Windows Stifinder vindue, skal du højreklikke på Computer eller denne pci venstre rude. Klik på Ejendomme i genvejsmenuen.

Klik på Avancerede systemindstillinger i venstre rude.

I Fremskreden skal du klikke på Indstillinger i Ydeevne.Naviger til Fremskreden

Klik på Lave om i Virtuel hukommelse

Sørg for, at administrerer automatisk sidefilstørrelse for alle drev indstilling er aktiveret (afkrydsningsfeltet ved siden af ​​det skal markeres). Hvis det er deaktiveret, skal du aktivere det. Klik på Okay i alle vinduer og derefter genstart computeren for at gemme ændringerne.

Bemærk: Hvis din computer ofte hilser dig med en blå skærm med KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, og du tilfældigvis også hører en underlig kliklyd, der kommer ud af din computers harddisk, er der en ret god chance for, at årsagen til KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR er en svigtende HDD. Du kan bruge til at kontrollere, om din computers harddisk mislykkes eller ikke fungerer denne vejledning