HP Envy 5055 trådløs alt-i-en printer anmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ HP Envy 5055 trådløs alt-i-en printer anmeldelse

HP Envy 5055 trådløs alt-i-en printer anmeldelse

Af Bill Wilson 19. marts 2020 6 minutter læst

Der er så mange printere, der udgives af så mange mærker, at det er ret nemt at finde den perfekte printer, som du leder efter. Og når du har indsnævret din liste over levedygtige printere, er der stadig mange faktorer at tage i betragtning. Faktorer som blækomkostninger, månedlige abonnementer, driftsomkostninger og mange flere definerer printerens levetid. Så lad os sige, at du har gennemgået butikkerne og har fundet en printer, der er værd at kigge på - HP Envy 5055. Men hvor godt går det faktisk i realtid? I dag gennemgår vi netop det.

HP Envy 5055

Bedste budget AIO-fotoprinter

  • Automatisk duplexudskrivning
  • Meget holdbar konstruktion
  • Google Cloud Print og Apple Air Print via WiFi direct
  • God farvet udskrivningsopløsning
  • Touch-input er ikke særlig lydhør

Printopløsning: 1200 x 1200 (monocolor) og 4800 x 1200 (farvet) | Kopiopløsning: 600 x 300 | Papirstørrelse: A4 8,5 x 11,7 tommer | Patrontype: HP 65 og HP 65 XL | Indføringsbakke: 100 sider | Udskriftsbakke: 25 sider

DOM:Envy 5055 fra HP er et af de mest efterspurgte budget alt-i-én printere derude på markedet. Med en god udskrivnings- og kopiopløsning, en mulig driftscyklus og et fantastisk minimalistisk slankt design, kommer Envy 5055 ud som et godt valg. Det skærer ikke hjørner og formår at tilbyde næsten alt, hvad en gennemsnitlig hjemmebaseret forbruger ønsker.

Tjek pris

HP Envy 5055 er en inkjetprinter designet til at give kvalitetsprint med rig grafik. En inkjetprinter producerer papirkopier ved at sprøjte små og små dråber blæk på papiret.

På grund af inkjetprinterne, der leverer udskrifter af højere kvalitet, ender udskrivningshastigheden dog bagved. Envy 5055 er ikke fremmed for det, meget til vores forfærdelse. Men udskriftskvaliteten er ret standard og en, der ikke efterlader nogen utilfredse. Med automatisk duplexudskrivning, der er anbragt under en robust plastikbygning, gør Envy 5055 sit job meget godt.

Der er nogle røde flag, som Envy 5055 formår at hæve, og de er primært med sort / hvid print. Selvom det ikke er en stor ulempe, men mindre skrifttyper udløber i dårlig kvalitet på grund af færre dyser. Desuden føles touchpadens input laggy og ikke særlig lydhør. Sammen med disse har der været nogle nedskæringer, der skal nævnes og tales om. Så læs videre for at finde ud af, hvad de er, og få et komplet billede af, hvad Envy 5055 kan og ikke kan.

Design

Envy 5055 har et meget kompakt og miniature look. Selvom det primært er en printer til hjemmebrug, er designet ikke desto mindre meget professionelt og generisk. Envy 5055, der er hjemmeprinter, er meget mindre end dem, der er rettet mod kontorbrug. Den måler 17,52 x 14,45 x 5,04 inches og er lavet udelukkende af plastik. Den sorte farve dominerer ydersiden af ​​denne printer. Normalt er plasthængsler tilbøjelige til mindre modstand, hvilket resulterer i klikbevægelser ved hængslerne. Dette sker ved langvarig brug. Imidlertid føles Envy 5055 heldigvis meget godt bygget med scanneren og papirbakkehængslerne, der har god modstand mod dem. Normalt ender byggekvaliteten med at lide på grund af nedskæringer ved oprettelse af en hjemmebaseret printer. Heldigvis har Envy 5055 ikke den sag.

I stedet for kedelige knapper har fronten en berøringsskærm til styring af denne printer. Skærmen er et 2,2 tommer monokromt berøringspanel med alle de nødvendige og vigtige adganger. Lad ikke det monokrome udskyde dig, da vi fandt ud af, at den var i stand til perfekt at passe ind i selve printerens design. Alle muligheder, såsom kopiering, scanning osv. Er ret intuitivt lagt, og touchpad'en gør det let at navigere. Nogle brugere kan synes, at det er lidt langsomt og mindre lydhørt end det, de er vant til. Og i betragtning af at 5055 er en opgradering til 4000-serien, er det en stor svigt. Den foregående serie havde ikke en forsinket forsinkelse af input.

Bagpå finder du, at Envy 5055 kun har en USB 2.0-port og en strømforsyningskabelport. Det understøtter ikke Ethernet-forbindelse eller udskrivning via USB. Denne printer har en vandret papirbakke, der trækker papiret ind ved hjælp af gummiruller. Dette fungerer fint, og gummirullerne giver netop nok kraft til ikke at bøje papiret, hvilket er en god nyhed. Indbakken kan rumme op til 100 sider, mens udbakken kun kan bære 25. Dette betyder, at du bedre er klar til let at fjerne papirstakken i udbakken, da 25 papirkapaciteten er ret lav.

Funktioner

Lige uden for kassen har Envy 5055 et stort antal funktioner at tilbyde. Dette er naturligvis en alt i en multifunktionel printer. Det betyder, at med kun køb af en Envy 5055, vil alle dine behov for udskrivning, kopiering og scanning blive opfyldt. På trods af at der er en USB-port, er denne printer for det meste forbundet via WiFi. Og med den og anden nem installation kræver det kun 5 minutter at køre til denne printer. Og hvis det ikke er nok, er der også en meget enkel og let at følge vejledning, der placeres inde i kassen.

Envy 5055 har en udskriftsopløsning på 1200 x 1200 dpi til ensfarvet og 4800 x 1200 dpi til farvede udskrifter. Dette er en ret standardopløsning, der findes i de fleste budgetprintere til hjemmet. Monopoliseret opløsning på 1200 x 1200 får jobbet udført for det meste. Desuden har Envy 5055 en hastighed på henholdsvis 10 og 7 sider i minuttet til monoklerede og farvede udskrifter. Hastighed er bestemt ikke denne printers bedste dragt. Det er fordi denne inkjetprinter fokuserer på kvalitet ved at gå på kompromis med mængden. Selvom den gennemsnitlige kvalitet er sort / hvid, er den stadig ret bedre end sine konkurrenter. Hvis det er nødvendigt at udskrive mange sider på kort tid, kan Envy 5055 muligvis efterlade dig utilfreds.

Sammen med det er Envy 5055 også en kopimaskine med nogle ret pæne funktioner til at forbedre denne oplevelse. Den har en kopiopløsning på 600 x 300 for både farvet og sort / hvid. Til kopiering er hastigheden ca. 8 sider pr. Minut for sort / hvid og 4 sider pr. Minut for farvet. Igen løfter HP ikke nogen større flag med dette her. Denne hastighed er ret almindelig blandt mange hjemmebaserede printere. Den maksimale kopieringsopløsning er ret lav, men HP kompenserer for det ved at tilføje nogle forudinstallerede skabeloner til kopieringsformål. Og som en ekstra bonus er automatisk duplexing også til stede til udskrivning og kopiering af begge dele. Det betyder, at du ikke behøver at manuelt vende siden for en dobbeltsidet udskrivning. Denne printer gør det for dig.

Med hensyn til tilslutning understøtter Envy 5055 WiFi-forbindelser til hurtige udskrivninger med det samme. Desværre er der ingen USB-port til stede for nogen form for digital hukommelsesudskrivning. Dette var en svigt, da vi gerne ville se det som en mulighed. HP kompenserer dog for denne nedskæring ved at tilføje Google Cloud Print og Apple Air Print. Hvad patronerne angår, bruger Envy 5055 de nyere HP 65. Denne printer leveres med to af disse patroner - en sort og en farvet. Den farvede patron bruger cyan, magenta og gul som sine primære farver. Disse patroner i standardstørrelse har ikke meget juice, da de kan udskrive næsten 100 sider hver. Derfor kan 65 XL-patronen være et bedre valg til en højere driftscyklus.

Udskriftskvalitet / ydeevne

Med en opløsning på 1200 x 1200 dpi til sort / hvid-udskrivning mangler Envy 5055 en næsten perfekt opløsning til en budgetprinter. For det meste får denne printer jobbet med at udskrive skarpe tekstdokumenter. Det begynder dog at blive dårligere i kvalitet, når skrifttypen falder. I vores tests fandt vi, at på skrifttyper mindre end 9 blev teksten næppe læsbar. Dette sker, fordi dyserne, der er ansvarlige for distributionen af ​​sort blæk, ikke er meget tætte. Derfor begynder Envy 5055 på mindre skrifttyper at levere ret dårlig kvalitet af tekst, som det er ret svært selv at læse.

Inkjet-udskrifter er ikke så nøjagtige på sort / hvid, men de er i stand til at fange farverne meget skarpt. Farvetrykket med Envy 5055 var en ren fornøjelse. Vi var meget glade for at se, at denne printer var i stand til at få farverne og belysningen rigtig med meget grundig blæk spredt på siden. Det reducerer udskriftshastigheden ved at levere et meget behageligt farvet tryk. Det skal bemærkes, at inkjet-udskrifter har en ret ens ydeevne i hele spektret. Derfor, selv efter at du har tilføjet en masse nuller i dit budget, øges udskriftskvaliteten, men ikke meget.

Envy 5055 fungerer på standardpapir i A4-størrelse, der måler i en størrelse på 8,5 x 11,7 tommer. Andre størrelser understøttes også, men du kan kun gå ned til 3 x 5 tommer, da det er den mindste understøttede størrelse. Det bør også bemærkes, at udskrivning uden kant kan udføres for alle understøttede størrelser, så det er også et pluspunkt.

Dom

Envy 5055 er et næsten perfekt valg for de afslappede folk, der ønsker et par trykte sider hver dag. Ak, der er ingen premium- og topniveaufunktioner såsom eksterne lagertryk. Imidlertid kompenserer Envy 5055 for det ved at tilbyde en meget holdbar og behagelig at se på hardwaren.

Udskriftskvaliteten er ret standard, for så vidt angår hjemmebaserede blækstråler, og det var vi ikke utilfredse med. Vi skal minde dig om, at hurtig og ofte udskrivning med denne printer ikke er den bedste mulighed.

På trods af dette er denne printer stadig en meget levedygtig og stærk konkurrent til en god budgetprinter. Med en venlig pris, der ikke er for tung på lommen, indeholder Envy 5055 en hel del funktioner.

Pris på anmeldelsestidspunktet: $ 60

Hp Envy 5055

Design - 9.5
Funktioner - 7
Kvalitet - 7
Ydeevne - 7.5
Værdi - 7

7.6

Brugerbedømmelse: 2.17 (10 stemmer)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found