Fix: Turtle Beach Mic fungerer ikke

Turtle beach-headsets er amerikanske budgetvenlige høreapparater, der dukker op i spilverdenen med muligheden for også at oprette forbindelse til Xbox og PlayStation-konsoller. De tilbyder såvel trådløse moduler som kablede og har udvidet til flere markeder i det sidste årti.

Et almindeligt problem, der opstår med disse headset, er deres mikrofoner. Mikrofoner er vigtige i den moderne spilopsætning, hvor kommunikation med andre teammedlemmer er et must. Løsningerne til dette problem er ret enkle og kræver ikke meget arbejde. Problemet ligger hovedsagelig i softwarekonfigurationen på din computer. Tag et kig.

Løsning 1: Indstilling af indstillingen Headset

Årsagen til, at din mikrofon muligvis ikke fungerer primært, er, at computeren ikke var i stand til at bestemme, at du tilsluttede et headset. Det overvejer muligvis din tilsluttede enhed som en enhed uden mikrofon. Her i dette eksempel viser vi, hvordan du kan ændre denne mulighed for Windows installeret på Dell-enheder. Du kan ændre nogle indstillinger, hvis du har en anden hardwareproducent.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på Vis efter> Store ikoner og vælg Dell Audio (hvis du har et andet program, skal du vælge det).

  1. Når du er i Dell Audio, skal du klikke på indstillingerne og vælge i Fremskreden og vælg indstillingen Headset. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte. Kontroller nu, om problemet er løst.

Hvis du ikke har Dell Audio eller et andet tredjepartsprogram, der håndterer dit lydsystem, kan du prøve at kontrollere lydindstillingerne fra hovedlydkontrol og se om hovedtelefonen er deaktiveret derfra. I mange tilfælde er hovedtelefonerne deaktiveret og skjult, hvilket kan være årsagen til, at du ikke er i stand til at finde dem.

  1. Naviger til kontrolpanelet ved hjælp af de ovennævnte trin, og vælg Lyd.

  1. Højreklik et vilkårligt sted på det tomme rum, og sørg for, at indstillingen Vis deaktiverede enheder og Vis frakoblede enheder er vist.

  1. Hvis hovedtelefonerne vises i vinduet, skal du højreklikke på dem og vælge Aktiver. Kontroller nu, om du kan lede mikrofonen ordentligt.

Løsning 2: Kontrol af mikrofonniveauer

Der er en kontrol til stede i alle Windows-operativsystemer, hvorfra du kan ændre niveauet for mikrofonlyd, der opfanges af hardwaren. Det er muligt, at mikrofonniveauerne er indstillet meget lave, hvilket får computeren til ikke at registrere din stemme korrekt og dermed medføre, at mikrofonen ikke fungerer.

  1. Naviger tilbage til lydindstillingerne som vi gjorde tidligere, højreklik på din enhed og vælg Ejendomme.
  2. En gang ind Ejendomme, sørg for, at mikrofonniveauerne er indstillet til maksimum. Sørg også for, at det ikke er dæmpet.

  1. Når ændringerne er foretaget, skal du trykke på ansøge for at gemme ændringer og afslutte. Kontroller nu, om problemet er løst.

Løsning 3: Kontrol af opladningsniveauer

En anden ting at se ved fejlfinding af mikrofonen er at se opladningsniveauerne. Der er flere tilfælde, når hovedtelefonerne på grund af overopladning fungerer korrekt, men mikrofonen fungerer ikke som forventet. Dette er meget almindeligt, da disse hovedtelefoner vides at fungere, når de er overopladede.

For at løse dette problem, hold mikrofondæmpningsknappen nede i 10 sekunder og lad det stå i et par sekunder. Deaktiver nu headsettet, og kontroller, om problemet er løst. Dette kan ske, når du oplader headsettet.

Løsning 4: Kontrol af din puck

Hvis du tilslutter dit headset til en eller anden konsol (Xbox eller PlayStation), bruger du muligvis det, der kaldes en 'puck'. Det forbinder til dine headset i den ene ende og til konsollen ved hjælp af den medfølgende interface. Der er også lydstyrkekontroller, som hjælper dig med at ændre lyd- og mikrofonniveauerne på dit headset.

Hvis al ovenstående metode ikke løser dit problem, skal du tilslutte det 'lyserøde' kabel til din computer og kontrollere mikrofonniveauerne. Hvis mikrofonen ser ud til at fungere perfekt, er det næsten sikkert, at din puck er beskadiget. Overvej at udskifte din puck og se om dette løser problemet. De koster omkring $ 8-10.

Løsning 5: Kontrol på en anden konsol / pc

Inden du overvejer at udskifte dine headset eller returnere dem under garanti, kan du sikre dig, at de faktisk er brudt ved at slutte dem til en anden konsol eller pc. Til diagnosticering af problemer er det bedst, at du bruger begge kabler (lyserøde og grønne) og prøver at forbinde dem til din pc. Hvis der registreres lydniveauer, betyder det, at du ikke har tilsluttet headsettet korrekt, eller at der er noget galt med den forbindelsestype, du bruger.

Hvis du bruger Bluetooth, skal du sørge for, at de er tilsluttet korrekt med muligheden for 'bluetooth-headset' valgt på den tilsluttende enhed. Sørg for, at hovedtelefonens ledninger er tilsluttet korrekt, og at du hører en kliklyd, når du tilslutter dem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found