Fix: Microsoft Word svarer ikke

Microsoft Word er en tekstbehandler udviklet af Microsoft, og det er sandsynligvis den mest anvendte tekstbehandler over hele kloden. Denne software var oprindeligt kun tilgængelig på Windows OS, men for nylig understøttes den på mange platforme.

Selvom dette kan være den mest populære tekstbehandler, er det stadig kun software og er ikke uden bugs og tekniske problemer. Et af disse problemer inkluderer et scenario, hvor softwaren ikke reagerer, når den startes. Dette kan skyldes mange årsager såsom forkerte tilføjelsesprogrammer osv. Vi har sammensat alle løsningerne med et stigende sværhedsgrad. Start med den første og arbejd dig ned.

Løsning 1: Deaktiver tilføjelsesprogrammer

En af de førende faktorer, der skyldes, at Microsoft-ord kommer i en 'ikke reagerer' tilstand, er hvor tredjeparts tilføjelsesprogrammer indlæses på softwaren, mens de ikke engang understøttes. Du kan deaktivere alle tilføjelsesprogrammerne en efter en og fejlfinde, hvilken der muligvis forårsager problemet. Du kan fjerne det permanent bagefter.

 1. Åbn Microsoft Word, og klik på “Fil”Til stede øverst til venstre på skærmen.

 1. Klik nu på fanen “Muligheder”Til stede i navigationslinjen i venstre side af skærmen.

 1. Vælg fanen “Tilføjelser”I venstre navigationsrude. Alle tilføjelsesprogrammerne vises nu til højre for dig. Deaktiver alle tilføjelser fra tredjepart, og genstart Word, når du har afsluttet det korrekt ved hjælp af Jobliste.

 1. Kontroller nu, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 2: Deaktivering af antivirussoftware

Al antivirussoftware overvåger konstant din computers aktivitet for at give realtidsbeskyttelse mod alle trusler mod din computer. Når det er sagt, er der tilfælde, hvor antivirusprogrammerne er i konflikt med en bestemt software, der enten får det til at gå ned eller få det til at reagere ikke. Vi har angivet, hvordan man deaktiverer antivirusprogrammet ved at dække så mange produkter, som vi kan. Nogle specifikke antivirus, der blev bemærket at forårsage problemet var McAfee og Malwarebytes. Ikke desto mindre skal du deaktivere din antivirussoftware, uanset hvad den er.

Når du har deaktiveret dit antivirusprogram, skal du genstarte din computer og se om dette har gjort nogen forskel. Hvis det ikke gjorde det, er du velkommen til at aktivere antivirussoftwaren igen.

Bemærk: Deaktiver din antivirussoftware på egen risiko. Appuals er ikke ansvarlig for skader, der er forårsaget på din computer.

Løsning 3: Reparation af Microsoft Office

Microsoft Word er en software, der er inkluderet i Office-pakken sammen med andre kontorapplikationer, såsom Excel, PowerPoint osv. Der er en indbygget mekanisme i Office, der giver dig mulighed for at reparere installationen. Denne proces vil målrette korrupte filer fra din installation og forsøge at reparere dem ved enten at erstatte dem eller rette dem individuelt. Bemærk, at du muligvis har brug for administrative rettigheder for at udføre denne løsning.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Her vises alle de forskellige applikationer, der er installeret på din computer. Søg efter din Office Suite. Højreklik på den og vælg “Lave om”.
 3. Når et andet vindue dukker op, skal du klikke på “Reparation”.

 1. Efter reparationsprocessen skal du genstarte computeren helt og kontrollere, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 4: Start Word i fejlsikret tilstand

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan du prøve at starte tekstbehandleren i sikker tilstand. Sikker tilstand er en tilstand designet specielt til fejlfindingsformål. I sikker tilstand deaktiveres alle tredjeparts tjenester og applikationer automatisk og forhindres i at køre. Hvis Microsoft Word fungerer som forventet i sin sikre tilstand, kan du langsomt begynde at skelne mellem den proces, som problemet skyldes.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “Microsoft Word”. Tryk nu på CTRL-tasten, og klik på applikationen. Dette starter det i sikker tilstand.

 1. Når ordapplikationen er startet, skal du starte dit arbejde og kontrollere ofte, om Word kører som forventet. Overvej også at genstarte, hvis disse trin ikke fungerer på din computer.

Løsning 5: Ændring af standardprinter

En anden teknisk fejl, der syntes at være i konflikt med Microsoft Word, var printerindstillingerne. Som angivet af Microsoft selv, kan vi prøve at ændre standardprinteren til en anden, undtagen 'Microsoft XPS Document Writer' eller 'Send to OneNote'. Disse printere er ikke egentlige printere; de er der for at gøre det lettere for brugeren at sende dokumenter til et andet program eller en anden filtype.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Se store ikoner ved at ændre indstillingen øverst til højre i vinduet. Vælg nu “Enheder og printere”.

 1. Vælg nu en anden printer med undtagelse af de ovennævnte, og vælg dem som Standard ved at højreklikke og vælge indstillingen.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 6: Brug af Microsofts Fixit-løsning

Microsoft har officielt anerkendt denne absurde adfærd med Office-applikationer og har frigivet adskillige 'fixit' -løsninger på deres officielle hjemmeside. Disse løsninger er kodelinjer designet til at diagnosticere din computer under visse forhold og rette dem i overensstemmelse hermed. Naviger til den officielle webside, søg i vidensbasen om dit problem, og kør den efter download af løsningen.

Bemærk: Microsoft leverer også hurtige rettelser, for eksempel har de fixit-programmer til øjeblikkelig deaktivering af tilføjelsesprogrammer eller til hurtig afinstallation af kontorapplikationen ved at fjerne alt (inklusive alle registreringsdatabaseværdier).

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, har vi intet andet valg end at geninstallere softwaren. Du kan stadig prøve andre løsninger som f.eks deaktivering af hardwareacceleration eller kontrollere fejlloggen for interferens med tredjepartsapplikationer. Hvis du skal udføre en ny installation af Microsoft Word, skal du sørge for at have de legitimationsoplysninger, der blev brugt til at aktivere det. Fortsæt kun med installationen, hvis du har alle oplysningerne ved hånden.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found