Der opstod en fejl under opdatering af din Tinder-profil

Online dating har eksisteret i nogen tid, og Tinder er en af ​​de førende udbydere af denne service. Registreringsproceduren er ret enkel. Der har imidlertid været rapporter om fiasko i opdatering af Tinder-profilen fra Android-enheder.

Hovedårsagen til dette problem er en fejl i API'en til Facebook i mobilappen og nogle andre fejl. Selvom dette problem angiveligt er løst til mobilapplikationen, forekommer dette problem stadig for nogle mennesker. Her forsøger vi at levere løsninger, der er testet og godkendt af forskellige brugere selv.

Opret en konto med dit nummer

Der var et problem med Facebook API i Android-versionen af ​​appen. Problemet blev også konfronteret af nogle mennesker, der brugte browsere på telefonen. Som sådan havde folk problemer med at opdatere deres Tinder-profil på deres smartphones.

Løsningen fra folk var at registrere appen ved hjælp af deres telefonnumre og ikke Facebook-konti. Årsagen er, at anmodningerne om bioændring ikke blev accepteret af Facebook.

Brug Browser eller Desktop Browser

Hvis ovenstående løsning ikke fungerer, var en anden løsning, der blev givet, at bruge en browser enten på telefonen eller på skrivebordet. Da problemet var med API'en på smartphones, var der ingen sådanne problemer med at bruge en desktop-browser. Hvis du har registreret dig ved hjælp af telefonappen, kan du logge ind med de samme legitimationsoplysninger her.

Slet konto, og opret en ny

Oftere end ikke kan der være problemer med back-end af applikationen eller applikationsserverne. Dette kan forårsage problemer med din konto, hvilket gør den ubrugelig eller ude af stand til at udføre ændringer i Tinder-profilen. Løsningen på denne slags problemer er at slette din konto og oprette en ny. For at slette din konto

 1. Åbn appen, og tryk på dit profilikon i øverste venstre hjørne af skærmen.
 2. Klik derefter påIndstillinger.
 3. Rul ned, indtil du når slutningen, og klik på Slet konto.
 4. Muligheden gives til enten at slette kontoen eller deaktivere den. Klik på Slet min konto.
 5. Du bliver nødt til at give Tinder din grund til at rejse.
 6. Før endelig sletning af din konto, vil Tinder også spørge dig, om du vil slette eller bare skjule din konto. Vælg slet.

Installer en ældre version

Problemet er opstået for folk, efter at de opdaterede mobilapplikationen. Problemet var ikke for alle mennesker, men det var i overensstemmelse med opdateringer. Løsningen fra mange brugere var at installere en ældre version eller den tidligere version af applikationen. For at installere en ældre version

 1. Gå til TinderGoogle Play Butik.
 2. Klik på Hvad er nyt.
 3. Rul ned til slutningen og noter appversionen.
 4. Her kan du finde forskellige versioner af Tinder.
 5. Installer enhver version forud for den nuværende installerede.