Sådan oprettes et passtørrelsesfoto ved hjælp af IDPhoto4You

Hjem/Lære/ Sådan oprettes et passtørrelsesfoto ved hjælp af IDPhoto4You

Sådan laver du et passtørrelsesfoto ved hjælp af IDPhoto4You

Af Habiba Rehman 20. april 2019 2 minutter læst

Du arbejder på et kontor og pludselig har du brug for et pas i pasformat til noget papirarbejde, eller rejser til udlandet og fik ikke tid til at klikke på et korrekt passtørrelsesbillede fra et studie, du kan sidde hjemme og få en af ​​dine allerede eksisterende billeder redigeres til et pasbillede.

IDPhoto4You, er et websted, der hjælper folk med at redigere deres billeder til et pasfoto til dets perfektion. Du kan uploade dit enkelt billede her på hjemmesiden og følge trinene som nævnt nedenfor for at redigere billedet efter dine krav.

Brug af IDPhoto4You

  1. Dette er webstedet for IDPhoto4You.
  2. Dette er et gratis forum for alle mennesker, der ønsker at have et pasfoto uden at skulle betale dollars. Hjemmesiden til IDPhoto4You viser dig alle de detaljer, du har brug for at vide om dem, og hvordan det fungerer. Du kan vælge det land, du kommer fra. At vælge et land fra listen er meget vigtigt her, fordi hvert land har en anden størrelse angivet for passtørrelsesbilledet.
  3. Vælg udskriftsstørrelsen på den side, du vil udskrive billedet på.
  4. Hvis du kommer fra et andet land, der har mere end en størrelse til deres pasbilleder, kan du vælge størrelserne fra rullelisten, der vises under overskriften 'Foto'.
  5. Du kan se titlen på 'Billedfil' på det billede, der er blevet delt i det første trin. Under dette er der en fane til 'Vælg fil'. Dette er hvad du skal klikke på, når du skal uploade et billede af dig til redigering.
  6. Når du har uploadet billedet. Sådan ser din skærm ud. Du vil se en ramme oven på dit billede, som du kan udvide eller formindske, rotere og justere i henhold til dit billede. For at gøre dit pasbillede perfekt skal du sørge for, at billedets ansigt er korrekt justeret med 'justeringsmasken', som de kalder det. Hoveddelen af ​​ansigtet skal være i midten af ​​denne maske. Hvis du vil se, hvordan dette gøres visuelt, skal du rulle ned på skærmen for IDPhoto4You for at læse mere om, hvordan det kan gøres rigtigt.

Hvorfor bruge IDPhoto4You, når du kan gå i et studie

Hvis du havde valget mellem at gå ud og få et klik på et pasbillede, som du skulle betale for, eller hvis du kunne blive hjemme og bare udskrive et pasbillede helt alene, hvilken ville du vælge?

For folk, der kan lide at blive indendørs efter at have arbejdet hele dagen, vil de helt sikkert gå efter sidstnævnte. Og alle de mennesker, der ønsker at spare et par dollars, vælger også den anden mulighed.

Et websted letter dig med sådanne tjenester, hvor du kan gøre det selv uden at skulle betale dollars, så skal du prøve det. Især når det ikke er meget hårdt arbejde. Kort sagt, IDPhoto4You sparer dig:

  • Tid
  • Dollars
  • og en tur til et studie