Sådan deaktiveres "Tillad, at denne enhed vækker computeren"

Computere, der kører på Windows-operativsystemet, kan sættes i Søvn mode - en ekstremt lav strømtilstand, der er designet til at spare masser af energi og ressourcer, samtidig med at computeren kører. Når en Windows-computer sættes i dvale, stoppes brugerens session simpelthen, og computeren går ned i en tilstand, hvor kun kerneprocesser kører, og alt under computerens hætte (f.eks. Processoren og RAM) kører i det mindste kapacitet, hvilket sparer en masse strøm i processen.

Sætter en Windows-computer til Søvn sparer masser af strøm, og det er ekstremt simpelt at genoptage den pausede computersession - bare flyt computerens mus, tryk på en vilkårlig tast på computerens tastatur eller (i tilfælde af nogle computere) tryk på computerens Strøm knappen, og computeren vågner nøjagtigt, hvor du slap. Mange Windows Vista / 7-brugere lider dog af et problem med Søvn funktion, hvor deres computere næsten altid bringes ud af Søvn status ved deres internetforbindelse - internetmodemet eller donglen, der er forbundet til deres computer via computerens netværksadapter.

At din computer automatisk vågner, når du har sat den i Søvn tilstand er bestemt et problem, fordi det besejrer hele formålet med at sætte computere i Søvn tilstand i første omgang. Heldigvis er der dog en måde for brugere af Windows Vista / 7 at konfigurere deres computere til ikke at lade deres internetforbindelse vække deres computere, når de er i Søvn mode. For at sikre, at din internetforbindelse ikke længere vækker din Windows-computer fra Søvn, du skal:

  1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
  2. Type devmgmt.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Enhedshåndtering.
  3. I Enhedshåndtering, dobbeltklik på Netværkskort sektion for at udvide det.
  4. Find og dobbeltklik på netværksadapteren, der er ansvarlig for at vække computeren fra Søvn.
  5. I dialogboksen, der åbnes, skal du navigere til Strømstyring
  6. Deaktiver det Lad denne enhed vække computeren mulighed ved at sikre, at afkrydsningsfeltet ud for det er tomt og ikke markeret.
  7. Klik på Okay.
  8. Tæt det Enhedshåndtering.
  9. Genstart computeren.

Hvis du udførte hver eneste af de trin, der er anført og beskrevet ovenfor perfekt, og alt gik godt, vil dit internetmodem / dongle / forbindelse ikke længere være i stand til at vække din Windows Vista-computer fra Søvn.