Sådan installeres Super Mario RUN APK på Android-telefoner

Indtil videre er Super Mario Run kun tilgængelig på iPhones, selvom Android-udgaven er i færd. Imidlertid har hackere oprettet en version, der ligner originalen på iOS i et forsøg på at stjæle dine detaljer. Efter at have fået dig til at installere det, der ser ud til at være spillet, installerer de malware på din telefon for at spore dine bevægelser og stjæle dine personlige oplysninger, herunder dit navn, adresse og betalingsoplysninger. Installer ikke nogen Super Mario Run-apk, før den er en officiel frigivelse i Play Butik.

For nu kan du forudregistrere dig til Super Mario Run, og du får besked, så snart appen frigives til Google Play Butik. Denne artikel viser dig, hvordan du forudregistrerer, og hvordan du kan installere appen, når den bliver tilgængelig.

Metode 1: Brug af Google Play Butik

  1. Åbn Play Store-appen på din Android-telefon, skriv Super Mario Run, og vælg den (den er udviklet af Nintendo Co., Ltd). Du kan også klikke på dette link for at besøge appens side.
  2. Tryk på Forudregistrer og så Forstået efter skærmen siger du, at du får besked, når appen er klar, dukker op
  3. Når Super Mario Run er klar til download i Play Butik, får du besked. Tryk på meddelelsen for at komme ind på appens side, og tryk derefter på Installere at downloade.

Metode 2: Installation af APK

Du kan kun fortsætte med dette trin, hvis spillet er live i Play Butik.

  1. Gå til APK Downloader, og Super Mario Run APK downloades automatisk. Du bliver muligvis nødt til at bekræfte dig selv som menneske, før du fortsætter med download.
  2. Gå til Indstillinger> Sikkerhed og tænd Installer fra ukendte kilder
  3. Når APK er downloadet til din enhed, skal du åbne APK-filen ved at trykke på denne downloadmeddelelse eller fra din filhåndtering på SDCard> Downloads> Super Mario Run.apk
  4. Trykke på Installere og vent, mens spillet installeres.
  5. Når installationen er afsluttet, skal du trykke på Åben.