Fix: PVP Patcher-kerne fungerer ikke

Der er ikke et enkelt program på Jorden, der fungerer perfekt under alle forhold, og der vil altid være et problem med noget. Det er umuligt at oprette et program, der ikke forårsager fejl, fordi hver pc er forskellig, og der er altid noget i det, der kan forårsage nogle stabilitetsproblemer. Disse problemer er flere gange større, når du øger omfanget af et program, og det er grunden til, at videospil ofte lider mest. Visse problemer er ret lette at løse og kræver næsten slet ingen indsats, men nogle af dem er mere komplicerede og sværere at håndtere.

PVP.net Patcher Kernel-udgave

Nogle brugere har oplevet problemet, hvor de modtager netop denne fejl efter geninstallation af deres League of Legends-klient. Denne fejl vises undertiden ikke med det samme, men først når du prøver at installere spillet efter et andet eller tredje forsøg. Dette er faktisk almindeligt, og der synes ikke at være nogen bestemt løsning på problemet, og forskellige rettelser har fungeret for forskellige mennesker. Sørg for at prøve de fleste af dem og ikke give, før du tester alt fra første til sidste.

Prøv reparationsværktøjet Hextech

Dette er et af de bedste automatiserede reparationsværktøjer til rådighed for spillere, og Riot gjorde bestemt et godt stykke arbejde med at komme med denne idé. Dette værktøj kan let løse nogle af de ofte problemer, der generelt vises med hensyn til din League of Legends-klient, og det kan vise nogle af de mest almindelige problemer, der vises i din særlige region. Størrelsen på den er ret lille, og den kan endda få fat i dine logfiler og zip dem for at løse nogle af de mest komplicerede problemer. Du skal blot downloade det, installere det og sørge for, at dit klik “Kør som administrator” ved at højreklikke og vælge denne mulighed.

Repatch klienten

Der er også en måde at geninstallere den patch, du downloadede, men det kræver nøje at følge instruktionerne. Dette er en god måde at undgå hele processen med at geninstallere hele spillet, og det tager kun et par minutter at finde filerne.

Åbn \ Riot Games \ Rads \ Projects \ lol_air_client \ releases. Der skal du se en mappe, hvis navn skifter fra patch til patch, men du skal se filer med navnet "S_OK" og "release manifest" uanset hvilken patch det er. Slet disse filer, før du fortsætter.

Åbn mappen "implementer", som også er placeret i mappen "frigiver". Slet følgende filer: “META-INF”, “logs”, “LolClient.exe” og “lol.properties”.

Når du har gennemført alt ovenstående, skal du åbne din Patcher igen, og den sidste opdatering, du downloadede, skal installeres til tiden.

Geninstaller spillet

Hvis ingen af ​​ovenstående løsninger ser ud til at fungere for dig, er din eneste chance måske bare at geninstallere spillet. Dette kan være en lang proces for folk, hvis internetforbindelse ikke er så hurtig, men det er værd at gøre dette, hvis ingen anden løsning ser ud til at hjælpe.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found