Fix: ERR_CONNECTION_ABORTED

ERR_CONNECTION_ABORTEDer en fejl, der opstår, når det websted, du prøver at besøge, ikke understøtter SSLv3 (Secure Socket Layer) i browseren. Nogle websteder fungerer, men visse steder plejer ikke. Nu er der flere årsager, der kan være årsagen til problemet, men den mest almindelige er relateret til SSL. Det er også muligt, at din firewall, windows eller tredjepart muligvis også blokerer for webstedet, som du bør kontrollere manuelt eller nulstille det.

I denne vejledning vil jeg gå igennem to metoder, følg hver af dem for at se, hvilken der løser problemet.

Chrome og Chromium havde tidligere en indstilling i præferencer for at lade brugeren specificere den foretrukne protokol, men folk troede angiveligt, at SSL 3.0 var en højere version end TLS 1.0 og fejlagtigt ville deaktivere sidstnævnte.

Deaktiver SSLv3 (Windows)

1. Højreklik på Google Chrome-ikonet, og vælg Egenskaber.

2. I feltet Mål, under fanen Genvej i slutningen efter den sidste ”tilføj et mellemrum og tilføj derefter–Ssl-version-min = tls1.

3. Klik på OK, og bekræft ændringerne. Nu, når du åbner Google Chrome, kører det med SSLv3 deaktiveret.

Efter at have deaktiveret SSLv3, skal du slukke for dit modem / router (som nogensinde er den vigtigste kilde til internettet) og derefter tænde den igen.

Hvis problemet stadig ikke er løst efter at følge trinene ovenfor, skal du gå til Kontrolpanel -> Afinstaller et program -> Se installerede opdateringer og finde opdateringen:KB2992611

Dobbeltklik på opdateringen og afinstaller den.