Fix: Destiny Error Code Baboon

Destiny er et online multiplayer-spil, der oprindeligt blev udgivet i 2014 på flere platforme som Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og Xbox One. Spillet drejer sig om spillerens rolle som værge for at beskytte verdens sidste by. Da dette er et nyt spil, er der flere fejlmeddelelser forbundet med gameplayet.

En af disse fejlkoder kaldes 'Baboon'. Denne fejlmeddelelse opstår normalt, hvis der er tab af pakke og afbrydelser mellem netværket og Bungie-serverne. Nogle af grundene til, at dette kan ske, er internetudbydermætning, internetbelastning osv. WiFi-hotspots og relaterede moduler kan også forårsage problemet, hvis der er mistet forbindelse.

Hvad forårsager 'Baboon' -fejl i Destiny?

Som nævnt tidligere er fejlkoden 'Baboon' relateret til netværksproblemer, der inkluderer:

  • Pakketab som kan opstå på grund af overbelastning eller problemer hos internetudbyderen.
  • Vedligeholdelse af Bungie-servere (dette er de servere, som Baboon opretter forbindelse til).
  • Har en dårlig forbindelse til Trådløst internet. Dette kan ske, hvis du er uden for rækkevidde, eller hvis netværkskonfigurationerne ikke er indstillet korrekt.

Inden du fortsætter med løsningerne, skal du sørge for at have netværksoplysningerne ved hånden, da du muligvis bliver nødt til at nulstille det og prøve at oprette forbindelse igen.

Løsning 1: Skift til kabelforbindelse

Som nævnt af Destiny's spilmestere opstår denne fejlmeddelelse hovedsagelig på grund af pakketab i netværket. En af grundene til pakketab kan være WiFi. Der er flere tilfælde, hvor WiFi-senderen ikke fungerer korrekt i nogen af ​​enhederne.

Derfor skal du hente et LAN-kabel og bruge det til at forbinde din router og din konsol direkte. Dette vil sikre, at der ikke er nogen pakketab eller uoverensstemmelser i netværket overhovedet. Sørg for, at du genstarter både din konsol og din router, før du starter spillet igen.

Løsning 2: Tving genstart af spillet

Hvis tilslutning ved hjælp af et LAN-kabel ikke virker, kan du prøve at genstarte spillet, så spillet eksisterer korrekt, før du starter det igen. Dette vil sikre, at alle eksisterende netværkskonfigurationer slettes, og konsollen opretter forbindelse fra bunden igen.

For at tvinge til at afslutte et spil skal du gennemgå ganske enkle trin:

I Xbox One, tryk på Xbox-knap og efter at være sikker på, at den store applikationsflise er valgt, skal du vælge menuknap og vælg Afslut.

I PlayStation 4, hold PS4 og vælg Luk applikationen. Klik på Ja, når du bliver bedt om det.

I Playstation 3, hold PlayStation-knap og vælg Afslut spil. Vælg Ja, når du bliver bedt om det.

I Xbox 360, tryk på Xbox-guide-knap, og tryk på Y for at navigere tilbage til hovedmenuen.

Det tilrådes også, at du fuldstændigt slukker for konsollen. Tag strømforsyningen ud, og tilslut den igen, når du har ventet ~ 2 minutter.

Løsning 3: Kontrol af vedligeholdelse

Ifølge flere rapporter ses denne fejlmeddelelse, når serveren er under vedligeholdelse. Denne kendsgerning blev endda anerkendt af Destiny-ingeniører. Efter vedligeholdelsen ser det imidlertid ud til, at fejlmeddelelsen forsvinder.

Hvordan ville du vide, om serverne er under vedligeholdelse? Nå, du kan tjekke relevante fora og platforme for at se, om andre brugere oplever det samme. Du kan også kontrollere Destiny-foraerne for tegn på servervedligeholdelse. Hvis vedligeholdelsen faktisk er i gang, skal du, indtil den er slut, og prøve at starte spillet igen.

Løsning 4: Fejlfinding af netværket

Hvis fejlmeddelelsen ikke løses af ovenstående løsninger, skal du foretage fejlfinding på netværket og kontrollere, om fejlen ligger i dit netværk. Da denne fejlmeddelelse primært er relateret til netværket, er det muligt, at enten dit tilsluttede netværk har dårlige konfigurationer, eller at der er problemer med din internetudbyder.

For at starte kan du tænde for din router og oprette forbindelse til den igen. Hvis dette ikke virker, kan du nulstille din router helt. Sørg for, at du har de nødvendige legitimationsoplysninger ved hånden, så du kan konfigurere routeren igen i henhold til dine ISP-retningslinjer.

  1. Sørg for, at din router er sluttet til Strømforsyning. Se bag det for en lille knap til nulstilling eller se efter et lille hul.
  2. Hvis der er et hul, skal du bruge en lille stift og Bliv ved med at trykke på nulstillingsknappen i 10-15 sekunder.
  1. Efter nulstilling af din router, genstart på din computer, og start spillet efter at have oprettet forbindelse til netværket.

Hvis nulstilling af routeren ikke fungerer, kan du prøve at oprette forbindelse til et andet netværk. Du kan midlertidigt gøre din mobil til et hotspot og prøve at oprette forbindelse i spillet ved hjælp af den. Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, kan du kontakte din internetudbyder og også oprette en supportbillet på Destiny-fora.