Fix: 'En uventet fejl er opstået' Fejlmeddelelse, når du foretager et køb i Steam Store

Når Steam-butikken støder på et hvilket som helst problem med et køb, du prøver at foretage, går købet ikke igennem, og du får en fejlmeddelelse, der lyder:

En uventet fejl er opstået. Dit køb er ikke gennemført. Kontakt Steam Support.

I modsætning til andre Steam-fejl, der forhindrer dig i at starte spil på Steam-klienten eller installere / opdatere spil, gør denne fejl en berørt bruger ude af stand til at foretage nogen som helst køb på platformen. At være ude af stand til at købe spil fra Steam-butikken kan vise sig at være utrolig oprørende, hvorfor denne fejl virkelig skal gå. Dette specifikke problem kan være forårsaget af en af ​​en række forskellige ting.

Hvad forårsager fejlmeddelelsen "Der er opstået en uventet fejl" i Steam-butikken?

  • En eller anden form for en midlertidigt behandlingsproblem forårsaget af en hikke i Steam-klientens ende eller serverens ende eller et problem med oplysningerne om din ordre, såsom den faktureringsadresse, du har angivet.
  • En IP-proxy eller VPN være i kraft. Steam-butikken er programmeret til at afvise ethvert køb, der initieres, mens klientens IP-adresse er maskeret eller falsk.
  • Steam-serverne er ansvarlige for behandling af spilkøb og andre transaktioner, der er nede.

Sådan slipper du af"Der er opstået en uventet fejl" fejlmeddelelse?

Der er en række forskellige løsninger, du kan bruge til at prøve at slippe af med denne fejl og få dit køb i Steam-butikken til at gennemføre med succes, og hvilken der ender med at arbejde for dig, afhænger stærkt af, hvad der forårsager dette problem i dit tilfælde .

1. Prøv købet igen

Du kan muligvis se denne fejlmeddelelse på grund af et midlertidigt behandlingsproblem eller en slags problem med oplysningerne i din ordre. I sådanne tilfælde skal du være i stand til at gennemføre dit køb ved blot at prøve det igen en eller (maksimalt) to gange. Når du prøver dit køb igen, skal du dobbelttjekke (og endda tredoble!) Oplysningerne om dit køb - især dine faktureringsoplysninger - for at sikre, at alt er i orden, og der er ingen grund til, at Steam forhindrer din transaktion i at gennemgå. Det tilrådes dog kraftigt, at du ikke prøver mislykkede køb mere end et par gange for at undgå at overbelaste systemet eller sende duplikatanmodninger til systemet samtidigt.

2. Deaktiver eventuelle VPN-programmer eller IP-proxyer, du kører

VPN'er, IP-proxyservices og stort set alt, hvad der maskerer eller spoofer din computers IP-adresse, er et stort nej-nej i Steam-butikken. Steams systemer er i sagens natur designet til at forhindre køb, der er initieret af maskerede eller falske IP-adresser, gennemført med succes, så hvis du vil foretage et køb i Steam-butikken, skal VPN-programmer og IP-proxyer gå.

  1. Startdet VPN-program eller IP-proxy, du har i øjeblikket aktiveret på din computer.
  2. Find skiftet eller indstillingen tilaktivereogdeaktiverprogrammet ogdeaktiverdet.

Hvis du har en VPN oprettet lokalt på din computer, bliver du i øjeblikket nødt til at deaktivere den, hvis du vil være i stand til at foretage køb i Steam-butikken. Du bliver også nødt til at sikre dig, at andre programmer eller hjælpeprogrammer, der er i stand til at skjule din computers IP-adresse, ikke er i kraft.

3. Vent til det underliggende problem er løst

Hvis ingen af ​​de løsninger, der er anført og beskrevet ovenfor, har fungeret for dig, er der en god chance for, at du oplever dette problem, fordi Steam-serverne, der er ansvarlige for behandling af køb og andre transaktioner, er nede. Hvis det er sandt, er der ikke rigtig meget for dig at gøre, men vent på, at disse servere kommer tilbage igen, på hvilket tidspunkt du kan prøve dit køb igen, og det skal gennemføres med succes. Sørg for at fortsætte med at tjekke ind på problemet, mens du venter på, at den underliggende årsag behandles.

4. Kontakt Steam Support

Hvis du tilsyneladende simpelthen ikke er i stand til at slippe af med denne fejlmeddelelse og med succes foretage et køb i Steam-butikken, kan det være tid til at kalde de store kanoner ind og kontakte Steam-support.

  1. Gør din vej tilHjælpsektion af Damp butik, hvor du skal angive det problem, du står over for, og vælg det køb, der fortsat fejler.
  2. Kontakt Steam Support for at finde en løsning på dit problem. Folkene på Steam Support er yderst hjælpsomme og professionelle (og er egentlige mennesker, ikke kun automatiske svar!), Så når alt andet fejler, skal de være i stand til at hjælpe dig med at komme ud af denne marmelade og vende tilbage til at foretage køb på Dampbutik.