Fix: Ukendt iTunes-fejl 0xe8000084

iTunes er en applikation fra Apple til at forbinde og dele data mellem en PC / Mac og Apple-enheder. iTunes er også en enkeltstående software til opdatering og konfiguration af Apple-enheder. Det kan også bruges til at afspille dine medier inklusive lyd- og videofiler med det samme. Så det betragtes som en samlet pakke.

Mens du bruger iTunes, har nogle brugere rapporteret en advarsel bogstaveligt hver gang, mens de prøver at oprette forbindelse til iPhone eller iPad, og det hedder det iTunes kunne ikke oprette forbindelse til denne iPhone. Der opstod en ukendt fejl (0xe8000084). En sådan fejlmeddelelse forhindrer dig i at bruge iTunes og nogle andre applikationer korrekt. Der er dog ingen grund til at bekymre sig om en sådan ukendt fejl 0xe8000084 fra nu af, da jeg vil vise dig, hvordan du løser det på din pc med det samme.

Årsag bag iTunes-fejlen 0xE8000084:

Der er sandsynligvis ingen mulig årsag til, at denne fejl opstår. Det kunne være forårsaget på grund af konflikter mellem nogle processer, der kører i baggrunden.

Løsninger til løsning af iTunes-fejl 0xE8000084:

Metode nr. 1: Rettelse af fejlen ved hjælp af Jobliste og Kør kommando:

Du kan slippe af med denne irriterende fejlmeddelelse ved at følge instruktionerne nedenfor.

1. Tilslut din Apple-enhed til pc'en, og afslut iTunes, inden du fortsætter videre.

2. Nu skal du åbne Jobliste ved at trykke på Alt + Ctrl + Del nøgler på samme tid.

3. I processtyringen skal du sortere processerne efter deres billednavn eller beskrivelse og dræbe hver proces startende med ordet "Æble". For at dræbe processen skal du højreklikke på den valgte proces og klikke Afslut proces eller Afslut opgave.

4. Du er også forpligtet til at dræbe den kaldte procesAppleMobileDeviceHelper.exe for at gennemføre trinnene.

5. Når det er gjort med Task Manager, skal du åbne Kør kommando ved at trykke på Vind + R tasterne på tastaturet og kopier indsæt følgende kommando, der er anført nedenfor, inde i tekstboksen Kør, og tryk på Okay knappen bagefter.

Til 32-bit operativsystemer:

Hvis du har installeret et 32-bit OS på din pc, skal du kopiere / indsætte følgende kommando med citater og klik på Okay.

% ProgramFiles% \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ AppleMobileDeviceHelper.exe

Til 64-bit operativsystemer:

Brugere med 64-bit OS, der kører på deres pc, skal kopiere / indsætte følgende kommando med citater og klik på Okay.

“% ProgramFiles (x86)% \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ AppleMobileDeviceHelper.exe”

6. Åben iTunes efter processen er færdig for at kontrollere, om fejlen 0xE8000084 er løst eller ej.

Metode nr. 2: Geninstallation af iTunes

I de fleste tilfælde viser ovenstående metode et grønt flag som et resultat. Men hvis du ikke finder det en bedre løsning for dig, skal du muligvis geninstallere iTunes.

1. Gå til Kontrolpanel> Programmer og funktioner (i Windows XP: tilføj eller fjern programmer) og dobbeltklik over iTunes. Det ville bede om administratorrettigheder. Klik bare på OK og iTunes afinstalleres.

2. Genstart din pc efter at den er afinstalleret. Installere det igen ved hjælp af den opsætning, du downloadede før.