Dead Cells syvende opdatering introducerer legendariske genstande og omarbejder Forge

Hjem/Nyheder/Spil/ Dead Cells syvende opdatering introducerer legendariske genstande og omarbejder Forge

Dead Cells syvende opdatering introducerer legendariske genstande og omarbejder Forge

Af Farhan Ali 13. maj 2018 1 minut læst

Dead Cells, en 2D rouge-lignende platformer udviklet af Motion Twin, modtog en større indholdsopdatering i denne uge. Den syvende opdatering, med titlen "The Baguette Update", introducerer legendariske våben, nye udfordringsrum og andre balanceændringer.

Legendariske genstande

Opdateringen giver nu spillerne mulighed for at erhverve legendariske våben. Disse våben skaleres i henhold til din stat og kan fås som garanterede loot drops fra bosser. Legendariske genstande droppes sjældent af elite og regelmæssige fjender. Næsten hvert våben i spillet, også dem, du ikke har fundet planen til, kan opnås som en legendarisk dråbe.

Smedet

Motion Twin har ændret mekanikken i Forge med denne opdatering. Blogindlægget på Steam forklarer den nye Forge-mekanik i detaljer:

”I stedet for at give dig mulighed for at opgradere specifikke våben, vil cellerne, du investerer i smedet, nu gå i retning af at låse op for en garanteret procentdel af våben, der falder på højere kvalitetsniveauer. Så for eksempel; det kan være, at 10% af alle våben med drop med + kvalitet, hvilket betyder, at du i sidste ende skal se ALLE våben falde med + kvalitet ”

Udfordringsrum

Et andet aspekt af spillet, der så en omarbejdning, er udfordringsrummet. ”Du får brystet, når du kommer ind, og portalen lukker bag dig, hvis du beslutter at åbne den. Nu er udfordringen at finde dem, ikke at perfektionere dem. ”

UI og balance

Baguette-opdateringen har ændret brugergrænsefladen til en mere moderne fra den tidligere old-school-stil. Balancering af ændringer som mutationsafkøling af reduktioner og finjusteret guldøkonomi samt flere ændringer i designdesign var en del af opdateringen.

Indlægget afsluttes, da Motion Twin afslører deres plan om at frigive den fulde version af Dead Cells i august. De sagde, at Dead Cells vil modtage et par små opdateringer inden den fulde frigivelse af spillet.