Fix: Microsoft Word og Outlook 2013 krasjer med ntdll.dll / MSVCR100.dll

På et tidspunkt, når du bruger Microsoft Word eller Outlook, især i Office 2013, kan du støde på disse to applikationer, der går ned med en af ​​dem ntdll.dll eller MSVCR100.dll. I de fleste tilfælde fungerer det muligvis ikke her at starte din pc i sikker tilstand og udføre andre regelmæssige rettelser.

Denne fejl er forårsaget af Outlook (msvcr100.dll) og Word (ntdll.dll) msvcr100.dll er en del af Microsoft Visual C ++ - bibliotekerne, som mange applikationer bruger. Ntdll.dll er en kerne Windows API-fil. Derfor, det faktum, at disse dll'er forårsager problemer, antyder at du for nylig har installeret en inkompatibel software eller en defekt opdatering, som i de fleste tilfælde er en defekt opdatering. For de fleste brugere var Windows Update KB3097877 synderen. I mindre sandsynlige scenarier kan dette skyldes modstridende tilføjelser og beskadigede brugerprofiler.

I denne artikel giver vi en løsning på dette problem ved hjælp af et par metoder, der inkluderer opdatering / fjernelse af den defekte Windows Update, installation af en nyere version af Microsoft Office og mere.

Metode 1: Rettelse af Windows Update KB3097877

De fleste mennesker, der havde dette problem, pegede på årsagen til denne Windows Update. Fjernelse af det løser problemet, men Microsoft har frigivet en nyere version af opdateringen for at rette det rod, det oprettede. Det er op til dig at enten slette KB3097877 eller installere alle Windows-opdateringer.

Fjernelse af Windows Update KB3097877

 1. Tryk på Start-knappen, skriv 'Kontrolpanel' og tryk Enter. Naviger til Programmer> Programmer og funktioner. På Windows 8 og nyere skal du trykke på Windows + x og vælg Programmer og funktioner.
 2. Klik på "Se installerede opdateringer”I venstre rude.
 3. Søg gennem listen over Windows-opdateringer, og vælg “Opdater til Microsoft Windows (KB3097877) og vælg Afinstaller fra toppen. Gå gennem prompten for at afinstallere opdateringen, og genstart derefter din computer.

Du kan også udføre en systemgendannelse som en alternativ metode.

Udførelse af en Windows Update

 1. Klik på Start Knap og skriv 'Windows-opdateringer'Og tryk derefter på Enter.
 2. Klik på 'Søg efter opdateringer', og vent derefter, mens Windows søger efter opdateringer til din pc.
 3. Hvis der er opdateringer, vil du se en besked, der fortæller dig, at vigtige eller valgfrie opdateringer er tilgængelige, eller beder dig gennemgå vigtige eller valgfrie opdateringer. Klik på meddelelsen for at se de opdateringer, der skal installeres.
 4. Aktiver afkrydsningsfelterne for opdateringerne Vigtigt eller valgfrit på listen, og klik derefter på Installer.

Metode 2: Brug af ResetNavPane

Hvis dette problem opstår i Outlook, skal du køre det med /Nulstil ruden switch er mest sandsynligt at løse dit problem.

 1. Tryk på Windows-nøgle + R på dit tastatur for at starte køreprompten.
 2. Type outlook.exe / resetnavpane i feltet og klik på OK.
 3. Vent mens Outlook starter igen. Når det er indlæst, skal problemet forsvinde, og Outlook skal køre normalt.

Metode 3: Fastsættelse af din Outlook-profil

Du kan scanne din Outlook-datafil og rette fejlene i filen, der forårsager problemet. Denne vejledning viser dig, hvordan du retter en beskadiget PST- eller OST-datafil.

Hvis ovenstående vejledning ikke giver nogen resultater, er det bare en anden måde at løse dette problem på at genskabe din Outlook-profil. Bemærk, at når du opretter en ny Outlook-profil, går dine e-mail-data tabt fra den forrige profil, hvis din konto blev konfigureret som POP. Hvis den blev konfigureret som IMAP, downloader din nye profil alt fra webmailen igen, når du konfigurerer den nye konto. Sådan genskabes din Outlook-profil.

 1. Hold Windows-nøgle og tryk på R. Type og klik Okay.
 2. Omdøb filen Outlook.pst for at sige Outlook.pst.bak, så du har en kopi i tilfælde af noget.
 3. Opret en ny Outlook-profil. Denne guide viser dig, hvordan du gør det.
 4. Start Outlook, og bekræft, om nedbruddet er stoppet.

Metode 4: Installation af en nyere version af Microsoft Office

Ældre versioner af MS Office synes at være offer for denne fejl. Opdatering af Microsoft Office til en nyere udgave vil helt sikkert løse problemet, medmindre du oplever dette problem i en nyere version.

 1. Tryk på Start knap, skriv Kontrolpanel, og tryk derefter på Enter-tasten.
 2. Gå til Programmer >Programmer og funktioner og søg efter Microsoft Office 20xx.
 3. Vælg applikationen, og klik derefter på Afinstaller. Følg trinene i afinstallationsprogrammet for at fjerne applikationen.
 4. Tag din juridiske kopi af Microsoft Office.
 5. Kør installationsprogrammet, og følg vejledningen.
 6. Vent mens applikationen installeres.
 7. Kør Microsoft Word eller Outlook, og bekræft, om problemet ophører.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found