Sådan løses Destiny 2 Crashing

Destiny 2 er et online multiplayer-spil, der køres af Battle.net-motoren. Spillet blev oprindeligt frigivet til pc'er i 2017, hvorefter spillerantalet steg i luften, og det blev et af de mest spillede multiplayer-spil.

Da alle nye spil har problemer, er Destiny slet ikke speciel. Der er mange rapporter fra mange spillere om, at Destiny 2 styrtede ned under deres gameplay. Dette nedbrud opstod især efter at spilleren havde spillet spillet i et stykke tid (20 - 30 minutter). Blizzard har officielt anerkendt problemet og endda frigivet en dokumentation om, hvad der kunne være de potentielle årsager.

Hvad får Destiny 2 til at gå ned?

Efter vores forskning og potentielle løsninger indsendt af brugerne kom vi til den konklusion, at Destiny 2 styrtede ned af flere forskellige årsager. Årsagerne til, at dit spil går ned, er men ikke begrænset til:

 • Antivirusprogrammer er i konflikt med dit spil. Antivirussoftware kontrollerer altid programmer, der kører på din computer. De kan let få en falsk positiv, hvis en applikation bruger mange ressourcer.
 • Tredjepartsprogrammer såsom NVIDIA Ge-Force oplevelse osv. er i konflikt med spilets drift. Disse programmer tillader normalt overlejringer i spillet, og hvis spillet ikke er designet korrekt til at håndtere disse, kan du gå ned.
 • Overclocking var en anden potentiel årsag rapporteret af spillerne. At køre CPU eller GPU på 90% + fik også spillet til at gå ned.
 • Det prioritet af spillet måske ikke nok. Computeren administrerer applikationerne og deres behov for ressourcer i henhold til deres prioritet.
 • Nogle DLL-filer gemmes muligvis ikke den rigtige placering i spillets bibliotek.
 • Spillet og alle dets komponenter kan kræve administratorrettigheder for at køre uden problemer.

Før du går videre til nedenstående løsninger, skal du sikre dig, at du er logget ind som administrator på din computer. Desuden skal du også have en aktiv åben internetforbindelse.

Løsning 1: Ændring af spillets prioritet

Prioriteter for applikationer, der kører på din computer, dikterer størrelsen af ​​en applikation og det prioritetsniveau, den gives med hensyn til ressourcetildeling og processorkraft. Som standard er prioriteten for hver applikation indstillet som Standard, medmindre det er en systemapplikation. Vi bruger task manager til at ændre prioriteten for spillet, og efter en genstart skal vi kontrollere, om dette løser fejlmeddelelsen for os.

 1. Start Destiny 2 på din computer. Tryk nu Windows + D. at starte skrivebordet, mens spillet stadig kører. Tryk på Windows + R, skriv “taskmgr”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Klik nu på fanen til detaljer, find alle poster i Destiny og net. Da Destiny 2 kører i Battle.net, er det nødvendigt, at du også ændrer dens prioritet.
 3. Højreklik på hver post, hold markøren over sæt prioritet og indstil den enten til Over det normale eller Høj.
 1. Gør dette for alle dine poster. Nu skal du Alt-fane til dit spil og begynde at spille. Overhold, om dette gjorde nogen forskel for det nedbrudte problem.

Løsning 2: Afinstallation / deaktivering af tredjepartsprogrammer

Tredjepartsprogrammer såsom Discord eller NVIDIA Geforce Experience har overlays, der gør det muligt at indarbejde dem i spillet. Dette giver brugerne mulighed for direkte at kontrollere applikationen og ændre deres indstillinger / værdier inde i spillet. Det skal dog bemærkes, at ikke alle applikationer passer godt sammen med overlays, og et eksempel er Destiny 2.

Du burde deaktiver alle tredjepartsprogrammer kører i baggrunden helt, før du starter spillet. Du kan enten overvåge applikationerne ved hjælp af task manager eller se efter deres ikon på din proceslinje. Når du har deaktiveret alle slags applikationer og også lukket alle kørende, skal du starte spillet og se om nedbruddet bliver løst. EVGA-præcision X blev også rapporteret at forårsage problemer.

Løsning 3: Deaktivering af antivirussoftware

Antivirussoftware er kendt for at forårsage problemer med applikationen, som bruger meget processorkraft og ressourcer. Denne type adfærd fra antivirusprogrammet er kendt som en falsk positiv. Antivirus-softwaren 'mener', at denne applikation er unødvendig og reducerer antallet af ressourcer, der er tildelt den, hvilket igen styrter spillet.

Du burde deaktiver midlertidigt al antivirussoftware kører på din computer. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du slukker for dit antivirusprogram. Gør dette midlertidigt. Hvis du ser, at det faktisk var Antivirus-softwaren, kan du tilføje en undtagelse til dem. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du tilføjer damp som en undtagelse til din antivirus- eller firewallsoftware. Processen tilføjet som en undtagelse er Steam. Du kan replikere disse trin til Battle.net.

Løsning 4: Giv administratoradgang

En anden løsning, der fungerer for mange mennesker, giver Battle.net administratorrettigheder inden for dets egenskaber. Dette skal replikeres for hver eksekverbar fil i Destiny 2 og Battle.net-biblioteket. Det er ingen overraskelse, at disse spil kræver mere end normale tilladelser på grund af de høje ressourcer og beregningsbehov. Sørg for, at du er logget ind som administrator, inden du fortsætter.

 1. Naviger til det bibliotek, hvor din Battle.net er installeret på din computer. Det kan være standardplaceringen i programfiler i C eller en brugerdefineret sti, som du valgte før installationen.
 2. Når du er i Battle.net-biblioteket, skal du højreklikke på følgende poster og vælge Ejendomme.
Battle.net Launcher Battle.net
 1. Når du er i egenskaberne, skal du vælge Fanen Kompatibilitet og kontrollere indstillingen Kør dette program som administrator.
 1. Gør dette for alle de nævnte poster. Indtast nu Destiny 2-mappen og tænd exe, udføre den samme handling. Gem dine ændringer og afslut. Genstart din computer og spil spillet. Kontroller, om nedbruddet er løst.

Hvis administratorrettigheder ikke virker, kan vi prøve at flytte en DLL-fil, der muligvis er i en forkert mappe. DLL-filen “GFSDK_Aftermath_lib.dll”Skal være til stede i følgende bibliotek:

C: \ Program Files \ Destiny 2 \

I stedet for:

Destiny 2 \ bin \ x64 \

Løsning 5: Deaktivering af overclocking

Den nyeste processor og grafikhardware giver brugerne mulighed for at overklokke deres enheder. Overclocking er en handling, der kører processor eller grafikhardware med meget høj klokkehastighed, indtil den når sin tærskeltemperatur. Computeren registrerer dette og vender dem tilbage til deres normale urhastigheder. Når temperaturen er kølig nok, starter overclocking igen.

Selvom denne proces øger din computers ydeevne, var der flere tilfælde, der viste, at når deres CPU eller grafikhardware nåede 90% + udnyttelse, styrtede spillet. Derfor skal du deaktiver al overclocking på din computer overhovedet. Overclocksoftware som MSI Afterburner blev også rapporteret at forårsage problemer.

Løsning 6: Reparation af spil og opdatering af grafiksoftware

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, og du stadig går ned, når du spiller spillet, er det eneste, der er tilbage, at reparere spillet ved hjælp af Blizzards reparationsværktøj. Desuden skal du gå videre og opdatere grafiksoftwaren på din computer. Det er et pluspunkt, hvis du opdaterer alle dine drivere og også opdaterer din Windows til den nyeste version.

Spilfiler kan blive ødelagt når som helst, for hvis ufuldstændige opdateringer eller interferens fra andre programmer. Når du skal reparere spillet, vil Blizzard sammenligne hver af dine filer med et online manifest og erstatte ethvert modul, som det finder dårligt. Du kan tjekke vores artikel Fix: Overwatch Crashing og følg løsning 5 og 6, der er anført der for flere detaljer.