Fix: 1628 mislykkedes installationen

Installation af nye applikationer, værktøjer eller spil skal være en enkel procedure. Også, hvis du ikke længere vil bruge nogle applikationer, værktøjer eller spil, vil du være i stand til at afinstallere applikationer, værktøjer eller spil ved hjælp af Programmer og funktioner værktøj. Nogle gange kan de enkle handlinger være komplicerede, fordi der er nogle problemer i baggrunden, herunder system- og applikationsproblemer. Et af de problemer, du kan se under installation eller afinstallation af et program, værktøj eller spil, er InstallShield-fejl 1658: Installationen kunne ikke gennemføres.

Dette problem opstår på operativsystemer fra Windows XP til Windows 10, inklusive 32-bit og 64-bit operativsystemarkitektur. Problemet opstår, når du prøver at installere eller afinstallere nogle applikationer, værktøjer eller spil. Der er forskellige grunde til, at denne fejl opstår, herunder system- eller applikationsproblemer, filkorruption, antivirusproblemer og andet. Bemærk, at dette problem ikke er relateret til specifikke applikationer, værktøjer eller spil, det kan være et symptom på enhver installation eller afinstallation.

Vi oprettede 10 metoder, der vil guide dig, hvordan du løser problemet med din Windows-maskine. I slutningen vil du være i stand til at installere eller afinstallere applikationen, værktøjet eller spillet.

Metode 1: Kør som administrator

Der er to forskellige typer brugerkonti, administrator og standardbrugerkonto. Administratoren har fuldt privilegium på systemet, mens standardbrugerkonto har begrænsede tilladelser. Nogle gange, når du prøver at installere noget software ved hjælp af Standard-brugerkontoen, vil du ikke være i stand til det på grund af manglende tilladelser. Baseret på det skal du køre din applikation, dit værktøj eller dit spil ved hjælp af administratorrettigheder. Uanset hvilket program du prøver at installere, er proceduren til at køre software som administrator den samme. Læs oplysninger om, hvordan du kører applikationen som administrator.

Metode 2: Skift kompatibilitetstilstand

Hvis du prøver at installere et program, der ikke er 100% kompatibelt med det operativsystem, du bruger, anbefaler vi dig at ændre Kompatibilitetstilstand. Forestil dig for eksempel, at du bruger Windows 10, og du vil installere et program, der er kompatibelt med Windows 7, men ikke med Windows 10. I så fald skal du i Windows 10 konfigurere Windows 7-kompatibilitetstilstand til det program. Uanset hvilket program du prøver at installere, er proceduren til konfiguration af kompatibilitetstilstand den samme for alle applikationer. Læs oplysninger om, hvordan du ændrer en kompatibilitetstilstand, ved at følge løsning 1.

Metode 3: Fejlfinding af kompatibilitetsproblemer

Fejlfindingsværktøjet forsøger at løse problemet ved at give dig den bedste løsning på dit problem. Denne metode er relateret til installationsproblemer, ikke afinstallation. Hvis du kun har et problem med at afinstallere et program, et værktøj eller et spil, skal du læse den næste metode. Vi viser dig, hvordan du kører fejlfindingsværktøj til applikation VLC Player på Windows 10.

 1. Ret klik om opsætningen I vores eksempel er det VLC-afspiller
 2. Vælge Fejlfinding af kompatibilitet
 3. Vente indtil Windows er færdigt med fejlfinding af problemer
 4. Installere og god fornøjelse applikation på Windows-maskine

Metode 4: Omdøb mappen InstallShield

I denne metode skal du omdøbe mappen med navnet InstallShield, som er placeret under programfiler. Vi viser dig, hvordan du gør det på Windows 10.

 1. Holde Windowslogo og tryk på E at åbne WindowsExplorer eller FilExplorer
 2. Til højre side af windows klik Min computer eller Denne pc
 3. Naviger til følgende placering C: \ Program Files \ Common Files
 4. HøjreklikInstallShield folder og klik Omdøb
 5. Lave om mappenavn, skift for eksempel fra InstallShield til InstallShieldOLD, og ​​tryk på Gå ind
 6. Installere og god fornøjelse applikation på Windows-maskine

Metode 5: Start Windows i fejlsikret tilstand

Sikker tilstand er en af ​​fejlfindingsmetoderne, som kan hjælpe dig med fejlfinding af problemer. Sikker tilstand giver Windows opstart med grundlæggende funktioner med kernedrivere og tjenester. Det betyder, at dit antivirusprogram eller anden software ikke kører, hvis du starter din Windows i fejlsikret tilstand. Når du starter Windows i fejlsikret tilstand, skal du køre installationen eller prøve at afinstallere et program, der ikke kan afinstalleres. Læs instruktioner om, hvordan du starter Windows 8 og 10 i fejlsikret tilstand. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, kan du også læse, hvordan du starter Windows i fejlsikret tilstand.

Metode 6: Deaktiver dit antivirusprogram

I denne metode skal du deaktivere dit antivirusprogram. Der er forskellige måder, hvordan man deaktiverer antivirus ved hjælp af serviceværktøjer eller via antivirusgrænseflade. Vi viser dig, hvordan du deaktiverer antivirus via antivirusgrænseflade. Denne metode er kompatibel med alle antivirus, undtagen antivirus, der styres af administrationskonsollen. Vi viser dig, hvordan du deaktiverer Avira Antivir på Windows 10. Når du deaktiverer antivirus, skal du køre installationen eller afinstallere applikationen, værktøjet eller spillet.

 1. Navigere det Avira antivirus på højre side af Proceslinje
 2. HøjreklikAvira Antivirus og klik Aktivér realtidsbeskyttelse. Ved denne handling deaktiverer du beskyttelse i realtid.
 3. Klik på Ja at bekræfte deaktivering Real time beskyttelse
 4. Installere ansøgning eller afinstallere applikationen, værktøjet eller spillet.
 5. HøjreklikAvira Antivirus og klik Aktivér realtidsbeskyttelse. Ved denne handling vil du aktivere realtidsbeskyttelse.
 6. Klik på Ja at bekræfte muliggør Real time beskyttelse
 7. god fornøjelse applikation på Windows-maskine

Metode 7: Overskriv systemelementer via kommandoprompt

Til denne metode skal du køre Kommandoprompt som administrator, fordi Standardbrugerkonto ikke har tilladelse til at foretage systemændringer. Få brugere løste problemet på deres Windows XP-maskiner ved at overskrive systemelementer. Vi viser dig, hvordan du gør det på Windows XP SP3.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type cmd og tryk på Gå ind at åbne Kommandoprompt
 3. Type secedit / configure / cfg% windir% \ repair \ secsetup.inf / db secsetup.sdb / verbose og tryk på Gå ind
 4. Tæt Kommandoprompt
 5. Genstart din Windows-maskine
 6. Installere eller afinstallere Ansøgning

 Metode 8: Geninstaller Microsoft Visual C ++ Redistributable Package

Få brugere var ikke i stand til at installere SAP-applikationen. Den bedste løsning på deres problem var reparation af Microsoft Visual C ++ Redistributable Package. Baseret på det anbefaler vi dig at reparere Microsoft Visual C ++ Redistributable Package, uanset hvilken version du bruger. I vores eksempel reparerer vi Microsoft Visual C ++ 2015 Redistributable Package på Windows 10.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type cpl og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner
 3. Navigere til Microsoft Visual C ++ 2015 Omdistribuerbar pakke (x86)
 4. HøjreklikMicrosoft Visual C ++ 2015 Omdistribuerbar pakke (x86) og vælg Lave om
 5. Klik på Reparation
 6. Vente indtil Windows er færdig reparation af Microsoft Visual C ++ 2015 Omdistribuerbar pakke
 7. Genstart din Windows-maskine
 8. Installere eller afinstallere applikation, værktøj eller spil

Metode 9: Kør SFC / SCANNOW

Vi talte så mange gange om kontrol af beskadigede filer på din harddisk. Der er mange værktøjer, der kan hjælpe dig med at løse problemet med beskadigede filer. Et af værktøjerne er Kommandoprompt og værktøj ved navn SFC / Scannow. Du skal prøve at køre SFC / scannow og rette korrupte filer. Læs, hvordan du kører SFC / SCANNOW. Denne metode er kompatibel med operativsystemer fra Windows XP til Windows 10.

 Metode 10: Geninstaller Windows

Når du har prøvet alle disse metoder, og ingen har løst problemet, anbefaler vi dig at geninstallere dit operativsystem. Før du forsøgte at geninstallere din Windows, skal du kontrollere, om det program eller det spil, du prøver at installere, er kompatibelt med dit operativsystem. Hvordan vil du gøre det? Du skal kontrollere tekniske oplysninger på leverandørens websted. For eksempel, hvis du prøver at installere Adobe Acrobat Reader DC, skal du åbne det officielle Adobes websted og kontrollere systemkravene. Hvis applikationen er kompatibel med operativsystemet, skal du fortsætte og installere det. Men hvis applikationen ikke er kompatibel med dit operativsystem, anbefaler vi dig at downloade en nyere version af det program, du vil bruge.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found