Sådan løses ‘Der opstod en fejl under aktivering. Prøv igen ’Fejl under iMessage / FaceTime-aktivering?

iPhones er en af ​​de mest populære mobile enheder, og de har Apples varemærke iOS-operativsystem, der giver mulighed for et meget sikkert og ret lettere operativsystem end Android. iPhone-brugere nyder også forskellige varemærkefunktioner såsom "iMessage" og "Facetime" -funktionen. Disse giver mulighed for en meget specifik oplevelse, og det gør kommunikationen mellem to iPhone-brugere mere bekvem.

For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter, hvor brugerne ikke er i stand til at aktivere "iMessage" og "Facetime" -funktionerne og meddelelsen "Der opstod en fejl under aktivering. Prøv igen”Vises. I denne artikel vil vi diskutere nogle af årsagerne til, at den kan udløses, og vi giver også levedygtige løsninger til at udrydde det fuldstændigt.

Hvad forårsager “Der opstod en fejl under aktivering. Prøv igen ”Fejl?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte et sæt løsninger til at løse det fuldstændigt. Vi undersøgte også årsagerne til, at den blev udløst, og opførte dem som følger.

 • Forkert dato og klokkeslæt:I nogle tilfælde har brugeren muligvis konfigureret iPhone til at registrere tid og data manuelt, hvilket kan undertiden forhindre, at det korrekte tidspunkt konfigureres. Hvis tiden ikke er konfigureret korrekt og ikke er korrekt, kan denne fejl muligvis udløses. Dato og klokkeslæt er meget vigtigt for, at internetforbindelsen oprettes korrekt.
 • Internetforbindelse:Det er muligt, at den internetforbindelse, gennem hvilken du forsøger at aktivere funktionen, ikke er stabil, hvorfor fejlen udløses. Der kræves en stabil forbindelse for at oprette forbindelse til Apples servere og aktivere funktionen.
 • Fejl:Det er også muligt, at funktionerne muligvis er blevet oversvømmet, hvorfor fejlen udløses. Nogle funktioner er muligvis blevet deaktiveret på grund af forkert opstart eller funktionsfejl i anden systemfunktion.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de præsenteres for at undgå konflikt.

Løsning 1: Ændring af dato og klokkeslæt

For nogle brugere kan dato og klokkeslæt for iPhone være konfigureret forkert. Derfor vil vi i dette trin konfigurere telefonen til automatisk at få dato og klokkeslæt. For det:

 1. Klik på "Indstillinger" ikon.
 2. Vælg "Generel" og klik på "Dato & Tid ”.
 3. Aktiver det "Indstil automatisk" mulighed.
 4. Sørg for, at telefonen er tilsluttet til en stabil internetforbindelse, så den kan få de korrekte indstillinger for dato og tid.
 5. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Genstart af funktioner

I nogle tilfælde kan fejlen udløses på grund af en konflikt mellem de to funktioner eller på grund af en fejl. Derfor deaktiverer vi først i dette trin funktionerne og genaktiverer dem derefter. For det:

 1. Klik på "Indstillinger" ikon.
 2. Vælg "Beskeder" og klik på “IMessage” funktion for at dreje den af.
 3. Gå tilbage til hovedindstillingerne, og klik på "Facetime".
 4. Klik på på skift for at slå Facetime.
 5. Genaktiver begge efter genstart af telefonen.
 6. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found