Fix: Fejlkode 12 på Sims 3

Fejlkoden 12, der kan opstå, mens du spiller The Sims 3, er en ret irriterende fejl, som har bugget brugere i et stykke tid nu. Fejlen i sig selv forhindrer brugerne i at overhovedet gemme deres fremskridt, hvilket gør spillet helt uspilbart. At kunne gemme dine fremskridt er afgørende i ethvert spil, og The Sims 3 er slet ingen undtagelse.

Der er mange løsninger, der er foreslået af folk online, der bekræftes, at de fungerer af andre spillere, og vores forslag er at se på disse løsninger, før du giver op på spillet. Held og lykke!

Løsning 1: Forøg sidefilen på din pc

Sidefilen er en slags sidste udvej, hvor Windows går til, når den løber tør for fysisk RAM-hukommelse. Når din hukommelse bliver opbrugt, bruger systemet dette optagne plads på din harddisk for at frigøre mere RAM til de applikationer, der aktivt bruges.

Bemærk, at din harddisks hastighed er meget langsommere end RAM, så at øge sidefilen i høj grad er næsten ikke det samme som at tilføje ny fysisk hukommelse, men det kan hjælpe, og brugere har bekræftet, at tilføjelse af mere fysisk hukommelse på deres pc'er hjalp med at løse fejlkoden 12.

 1. Højreklik på ikonet Denne pc, som normalt findes på skrivebordet eller i dine biblioteker, og vælg indstillingen Egenskaber.

 1. Klik på linket Avancerede systemindstillinger til højre for vinduet, og naviger til fanen Avanceret.
 2. Under sektionen Ydelse skal du klikke på Indstillinger og navigere til fanen Avanceret i dette vindue.

 1. Klik på Skift under sektionen Virtuel hukommelse. Hvis afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk administrering af personsøgningsfilstørrelse for alle drev" er markeret, skal du fjerne markeringen fra det og vælge den partition eller det drev, hvor du vil tilføje mere personsøgningsfilhukommelse.
 2. Når du har valgt den rigtige disk, skal du klikke på alternativknappen ud for brugerdefineret størrelse og vælge den indledende og den maksimale størrelse. Tommelfingerreglen til at løse problemet med The Sims er at tildele to gigabyte ekstra, end du allerede har brugt. Sørg for at indstille den indledende og maksimale størrelse til den samme værdi.

 1. Anvend ændringerne, og åbn spillet. Prøv at gemme dine fremskridt, og kontroller, om dit problem er løst.

Løsning 2: Prøv at rydde opgørelsen over hver enkelt sim

Nogle gange spiller spillerne spillet i lang tid, hvilket gør spillet mættet i alle typer emner, der undertiden forhindrer spillet i at køre normalt, især på pc'er, der ikke er så avancerede.

Dette er sandsynligvis en god grund til blot at prøve at rydde spillet ud ved at sælge nogle ubrugte genstande fra Sims 'varebeholdninger. Sælg disse ting, og prøv at køre spillet og gemme dine fremskridt igen. Masser af brugere bekræftede, at dette fungerer!

Løsning 3: Løsning af spilets forvirring

Nogle gange forvirrer spillet og mener, at visse filer er blevet ødelagt, og det sparer simpelthen ikke noget eller udfører nogle andre handlinger. Der er måder at udløse gendannelsesmekanismen, der skal ændre tingene tilbage til det normale, og det inkluderer følg nedenstående trin, som kan være forvirrende, men denne metode er en af ​​de bedste, der kan føre til, at fejlkoden 12 forsvinder.

 1. Tab ud af spillet (gør dette uden faktisk at lukke spillet ved at skifte vinduer ved hjælp af Alt + Tab på en pc eller Command + ~ på en Mac).

 1. Åbn et Windows Stifinder- eller Finder-vindue (afhængigt af hvilket operativsystem du bruger).
 2. Naviger til det sted, hvor de gemte spil er gemt. De sædvanlige placeringer for de gemte spil er som følger på forskellige operativsystemer:

Windows Vista, 7, 8, 10:

C >> Brugere >> BRUGERNAVN >> Dokumenter >> Elektronisk kunst >> The Sims 3 >> Gemt

Windows XP:

C >> Dokumenter og indstillinger >> BRUGERNAVN >> Mine dokumenter >> Elektronisk kunst >> The Sims 3 >> Gemt

Mac OS X:

Macintosh HD >> Brugere >> BRUGERNAVN >> Dokumenter >> Elektronisk kunst >> The Sims 3 >> Gemt

 1. Slet enhver mappe, hvis navn ender med .bad-udvidelse og har navnet på dit gemte spil i starten (f.eks. Michael's Game.sims3.bad). Dette er de mislykkede gemninger, du prøvede at udføre i den seneste tid.

 2. Klip de mapper, der indeholder dit spils navn i begyndelsen, og som slutter med .sims3 eller .backup, og indsæt dem i en sikkerhedskopimappe, som du skal oprette på dit skrivebord. Disse filer er faktisk de aktive gemmespil, som endnu ikke er blevet ødelagt.
 3. Problemet kan også løses uden at oprette disse sikkerhedskopier, men det er bedst at sikre, at alt går glat.
 4. Prøv at gemme dine fremskridt igen, og du skal ikke bekymre dig om de mistede filer. Spillet genererer automatisk nye, hvilket kan medføre, at lagringsprocessen tager længere tid end normalt, da flere data kopieres fra RAM til permanent lager.

Løsning 4: Reducer de grafiske indstillinger

The Sims 3 er et ret hukommelseskrævende spil, men det har en bestemt hukommelsesgrænse, det kan forbruge (3,7 GB på Windows OS og 2 GB på Mac OS X). Når spillet når dette loft, kan det forårsage forskellige fejl og problemer, og måden at løse dette på er at reducere hukommelsesforbruget i spillet.

Dette kan gøres ved at tilpasse indstillingerne i spillet og reducere dem for at få bedre ydeevne. Dette får også spillet til at se mindre kvalitet ud, men det er bestemt en pris, du skal betale. Det er også godt at optimere din pc og lukke baggrundsapps for at frigøre noget hukommelse. Følg instruktionerne i denne artikel for at optimere din pc's ydeevne til spil maksimalt.

 1. Åbn spillet, og klik på de tre prikker i nederste venstre hjørne. Klik på menuen Indstillinger, og naviger til fanen Grafikindstillinger.

 1. Indstil skærmstørrelsen til en lavere indstilling, hvis du oplever lav FPS, eller hvis du vil slippe af med fejlkoden 12. Du bør også være i stand til at se masser af glidere som f.eks. Texture Detail, Tree Detail osv. Du kan prøve slukke for dem alle, eller du kan slå nogle af dem af og kontrollere, om problemet er løst. Hvis du spiller på en low-end pc, skal du overveje at dreje til venstre de fleste af disse skydere.
 2. Brugere har også rapporteret, at det at spille spillet i Windowed-tilstand reducerede chancerne for at modtage fejlkoden 12, så sørg for at prøve det på samme skærm.
 3. Anvend ændringerne, og kontroller, om fejlkoden 12 stadig vises.

Løsning 5: Sørg for, at dine drivere er opdaterede

At have de nyeste drivere er absolut et must, uanset hvilket problem du støder på, eller hvad dine intentioner er med din pc. Forældede drivere fører ofte til fejl, som kun kan løses ved at opdatere dem. Desværre råder ingen applikationer eller spil dig til at opdatere dem, og heller ikke fejlkoden indeholder oplysninger om det. Så det er det bedste, hvis du blot opdaterer dem, da brugere foreslog, at det rettede fejlkoden 12 til dem med det samme.

Selvom kun en driver forårsagede problemet, er det bedre at vide, at du har opdateret alle drivere, hvilket forhindrer, at problemet opstår med en anden driver.

 1. Vælg Start-knappen, skriv Enhedshåndtering, og vælg den på listen over resultater.

 1. Udvid en af ​​kategorierne for at finde navnet på din enhed, højreklik derefter (eller tryk og hold nede) på den, og vælg Opdater driver. For grafikkort skal du udvide kategorien Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge Opdater driver.

 1. Vælg Søg automatisk efter opdateret driversoftware.
 2. Hvis Windows ikke finder en ny driver, kan du prøve at finde en på enhedsproducentens websted og følge deres instruktioner.

Bemærk: Hvis du bruger Windows 10, installeres de nyeste drivere ofte sammen med andre Windows-opdateringer, så sørg for at holde din computer opdateret. Windows Update køres automatisk på Windows 10, men du kan kontrollere ved at følge instruktionerne nedenfor for en ny opdatering.

 1. Brug Windows Key + I-tastekombinationen for at åbne Indstillinger på din Windows-pc. Alternativt kan du søge efter "Indstillinger" ved hjælp af søgefeltet på proceslinjen.

 1. Find og åbn afsnittet "Opdatering og sikkerhed" i appen Indstillinger.
 2. Bliv på Windows Update-fanen, og klik på knappen Søg efter opdateringer under opdateringsstatus for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig.

 1. Hvis der er en, skal Windows fortsætte downloadprocessen automatisk.