Playerunknowns vejledning til helbredelse og forstærkning af slagmarker

I Playerunknowns slagmarker har hver spiller et maksimalt helbred på 100%, hvilket kan ses nederst på skærmen. Når spilleren tager skade, vil sundhedsbjælken falde og gradvist blive rød i farven. Der er to måder at helbrede din karakter efter at have taget skade. Du kan enten bruge boost-genstande, der heler over tid eller øjeblikkelig helbredelsesgenstande som førstehjælpssæt. Alle helbredende genstande tager et par sekunder at kaste. Hvis spilleren bevæger sig for meget eller udfører handlinger som at skyde en pistol eller køre en bil, annulleres castingprocessen.

Bandager findes almindeligvis i stakke på 5, normalt i civile huse. En bandage tager 4 sekunder at aktivere og vil helbrede spillerens helbred med 10% over en periode på 3 sekunder. Bandage-helbredende effekt stabler ikke fuldt ud, før den hvide bjælke er helet, og den helbreder kun en spiller op til 75% helbred. For at undgå at spilde bandager, skal du aktivere dine bandager, når den hvide bjælke er fyldt halvvejs.

Førstehjælpssæt er mindre almindelige end bandager, men er mere effektive til heling. Et førstehjælpskasse tager 6 sekunder at kaste, og i modsætning til bandager vil den straks helbrede en spiller til 75% helbred. Da de er svære at finde, skal man bruge dem sparsomt. Ligesom bandager kan førstehjælpskassen ikke bruges, hvis en spiller har 75% eller mere end 75% helbred.

Det sjældneste og bedste helbredende element i spillet er Med Kit. Denne genstand findes meget sjældent i huse og lejlighedsvis gyder i luftdråber. Med-kittet vil efter brug helbrede spillerens helbred til 100% efter en 8 sekunders rollebesætning. Brug denne vare meget omhyggeligt, og prøv at gemme den til det sene spil.

Boost bar

Boostbjælken er en tynd hvid linje, der er synlig over sundhedsbjælken. Det er skåret i 4 sektioner, som fyldes op, når afspilleren bruger et boost-element.

Den første sektion af boost-baren varer i 1 minut og vil helbrede 1% sundhed hvert 8. sekund, i alt 7% helbred. Den anden sektion er den længste. Det varer i 2 minutter og vil helbrede 2% sundhed hvert 8. sekund, i alt 30% helbred. Den tredje bjælke varer i 1 minut og 30 sekunder og giver et boost på 2,5% bevægelseshastighed sammen med 3% sundhedsgevinst hvert 8. sekund. Den fjerde bjælke varer i beskedne 30 sekunder og giver en 6,2% bevægelseshastighedsforøgelse. Det vil helbrede 4% sundhed hvert 8. sekund, i alt 16% helbred.

Boost genstande

Der er 3 forbrugsvarer i PUBG, der hæver din boostmåler:

Energidrikken er den mest almindelige boost-vare. Det kan findes næsten overalt og har en forholdsvis høj gydehastighed. Energidrikken tager 4 sekunder at kaste og hæver boostmåleren med 40%. Boosten varer i 2 minutter og heler i alt 23% sundhed.

Det næste niveau af boost-element er smertestillende. Den har en lavere gydehastighed end energidrikken. Det har en kastetid på 7,5 sekunder og hæver boostmeteret med 60%. Boost fra et smertestillende middel varer i 3 minutter og heler i alt 40% sundhed.

Den bedste og sjældneste boost-vare er Adrenalinsprøjten. Adrenalinsprøjten, der kun findes i luftdråber, maksimerer spillerens boostmeter. Det vil vare i 5 minutter og helbrede en hel del 68% sundhed.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found