Fix: Google Drive synkroniseres ikke på Windows 10

Google Drive er den største konkurrent til OneDrive (fra Microsoft). Begge platforme leverer support til næsten alle platforme over skyopbevaring til deres brugere. OneDrive er den indbyggede synkroniseringssoftware, der allerede er installeret på Windows 10 på forhånd.

Brugere, der allerede har installeret Google Drive, klager over, at de ikke er i stand til at synkronisere alle deres mapper og filer korrekt gennem Windows-applikationen. Denne opførsel af Google Drive er almindelig, da softwaren får regelmæssige opdateringer, og Windows-patches bryder det endda nogle gange. Vi gennemgår alle løsningerne en efter en og starter med den mest relevante.

Hvad får Google Drive til ikke at synkronisere i Windows 10?

Google Drive har længe været kendt for at have problemer i Windows 10. Disse problemer ligger ikke i Google Drive hele tiden; andre applikationer kan også være synderen. Her er nogle af grundene til, at Google Drev ikke synkroniseres på din computer.

 • Antivirussoftware: Antivirussoftware er beregnet til at beskytte din computer mod ondsindede programmer, men i stedet markerer de muligvis nogle legitime programmer (såsom Google Drive) som falske positive.
 • Administrative privilegier: Google Drev kræver administrative rettigheder for at fungere korrekt og synkronisere alle dine enheder. Hvis disse ikke leveres, udfører den muligvis ikke sine operationer som forventet.
 • Ny version: I nogle sjældne tilfælde fungerer den nye version af Google Drev ikke på computeren og forårsager problemer. Her kan vi prøve at installere den ældre version og se om dette gør tricket.
 • Dårlig installation: Hvis din Google Drive-applikation ikke er installeret korrekt, kan du ikke bruge dens funktioner. En komplet geninstallation kan løse dette problem.
 • Internetforbindelse: Hvis du bruger proxyservere eller offentligt internet (såsom Work eller Hospital), synkroniseres Google Drive ikke korrekt, da disse netværk har mange porte og applikationer begrænset.

Inden vi begynder med løsningerne, skal du sørge for at være logget ind som en administrator og har en åben privat internetforbindelse. Sørg for, at der ikke er nogen fuldmagter involveret, og du har fri adgang til noget.

Forudsætning: Kontrol af Google Drev-konto

Før vi springer ind i løsningerne, er det værd at kontrollere, om dit Google Drive faktisk fungerer korrekt uden problemer, og hvis du har det plads nok tilgængelig på din konto til synkroniseringsprocessen.

 1. Åbn din webbrowser, og naviger til Google Drev.
 2. Efter at have logget ind, skal du kontrollere din opbevaringstæller til stede i venstre navigationslinje. Kontroller, om du har nok plads tilbage til synkronisering.

Du kan også kontrollere, hvilke mapper der sikkerhedskopieres og synkroniseres fra websidesiden. Dette giver dig en idé om, hvor problemet ligger.

Løsning 1: Log ind ved hjælp af proceslinjeadgang

Vi oplevede en bestemt adfærd i flere tilfælde, hvor brugerne fik adgang til Google Drev ved hjælp af Windows Stifinder. De antog, at de var logget ind, men i virkeligheden var de ikke. De fik adgang til den lokale kopi af Google Drev, der er gemt på deres computer. Hvis du er bedt om ved opstart, der fortæller dig at logge ind på drevet, skal du gøre det. Hvis du ikke gør det, kan du bruge proceslinjen til at kontrollere den aktuelle status.

 1. Find Google Drev-ikon på proceslinjen ved at klikke på den øverste pil (du vil se den foran, hvis den ikke flyttes bagud).
 1. Når du klikker på knappen, vises et nyt vindue, der indeholder loginoplysninger af ansøgningen. Her skal du logge dine legitimationsoplysninger, der bruges til Google Drev, og logge ind.

Løsning 2: Deaktivering af antivirus / firewalls

Hvis du har antivirussoftware og firewalls på din computer, kan det være muligt, at disse er i konflikt med Google Drive. Da Google Drive får adgang til masser af dit operativsystem såvel som personlige filer, er det ikke overraskende, at disse vil forsøge at komme i konflikt med applikationen.

Du kan se vores artikel om, hvordan du slukker for dit antivirusprogram. Du bør også se på Sådan deaktiveres Windows Firewall. Deaktiver helt dit sikkerhedssystem midlertidigt først, og kontroller, om dette løser problemet. Hvis det ikke gør det, skal du deaktivere / afinstallere dem og se, hvordan dette går.

Løsning 3: Tildeling af administratorrettigheder

Hvis du ikke har tildelt administratorrettigheder til applikationen, skal du gøre det med det samme. Adgang til den enorme database med de filer, du synkroniserer på din computer sammen med den konstante netværksforbindelse kræver en eller anden form for højde. For at gøre dette skal du selv være administrator.

 1. Trykke Windows + E. for at starte File Explorer og navigere til følgende sti:
C: \ Program Files \ Google \ Drive
 1. Højreklik på applikationen “googledrivesync.exe”Og vælg Ejendomme.
 2. Når du er i Egenskaber, skal du klikke på Fanen Kompatibilitet til stede øverst og kontrollere indstillingen Kør dette program som administrator.
 1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer, og prøv at åbne Google Drev igen. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Log ind med en browser i stedet

Hvis du ikke er i stand til at logge ind på din Google-konto ved hjælp af den normale loginmulighed i applikationen, kan du også vælge at logge ind på applikationen ved hjælp af din browser. Disse indstillinger syntes at fungere for folk, der havde aktiveret totrinsbekræftelse, eller som brugte proxyservere (vi anbefaler, at du afbryder proxyer og VPN'er, før du åbner drevet). Her indtaster du legitimationsoplysningerne på dit websted, og applikationen logges automatisk ind.

 1. Start Sikkerhedskopier og synkroniser applikation (aka Google Drive) og prøv at logge ind på det.
 2. Hvis du har problemer, mens du logger ind som på billedet nedenfor, skal du klikke på indstillingen Log ind med din browser i stedet.
 1. Indtast dine kontooplysninger i din browser, og kontroller applikationen igen.

Løsning 5: Download af en ældre version af Google Drive

Hvis du begyndte at opleve dette problem, efter at en ny opdatering blev lanceret til mappen Backup og synkronisering (Google Drive), kan du prøve at installere en ældre version på din computer. Der er adskillige kompatibilitetsproblemer, når Windows ruller en opdatering af en patch ud. Du skal bruge dine kontooplysninger og skal logge ind igen.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i applikationsadministratoren, skal du søge efter hjælpeprogrammet til Sikkerhedskopiering og synkronisering fra Google. Højreklik på den, og vælg Afinstaller.
 1. Gå nu til (dette) websted, og find den version af Google Drive, der fungerede perfekt for dig. Detaljerne i applikationsversionen er angivet lige foran navnet.
 2. Installer applikationen, og fortsæt med loginprocessen til din konto. Husk at give applikationen et stykke tid, før den har synkroniseret alt korrekt.

Løsning 6: Geninstallation af Google Drive og valg af mapper til synkronisering

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, vil vi prøve at geninstallere hele applikationen. Først afinstallerer vi applikationen og vælger derefter de nødvendige mapper, som vi vil synkronisere. Sørg for, at du er logget ind som administrator på din computer.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i applikationsadministratoren, skal du søge efter hjælpeprogrammet til Sikkerhedskopiering og synkronisering fra Google. Højreklik på den, og vælg Afinstaller.
 1. Genstart computeren korrekt. Gå nu til Google Drevs officielle hjemmeside, og download en ny kopi af installationen.
 1. Start nu applikationen. Det downloader nogle nødvendige filer over netværket. Vær tålmodig, og lad processen gennemføres korrekt.
 1. Nu bliver du bedt på loginskærmen om at indtaste dine legitimationsoplysninger. Gå videre, og tryk på, når du har indtastet detaljerne Næste.
 2. Når du har logget ind på applikationen, skal du kontrollere de mapper, som du vil sikkerhedskopiere til Google Drev. Du kan fjern markeringen de mapper, som du ikke vil synkronisere, og vælg også andre mapper ved at klikke på Vælg mapper. Du kan også trykke på Lave om knappen og ændre indstillingen for mapper, der synkroniseres.
 1. Efter justering af indstillingerne skal du trykke på Næste og fortsæt med næste trin. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre processen.
 2. Genstart din computer, og lad Google Drev synkronisere alt. Hvis du har mange filer, kan det tage noget tid. Du kan altid kontrollere fremskridt fra proceslinjen.