Sådan rettes Blue Screen of Death Error 0xc0000428

At få en blå skærm (BSOD) hver gang du arbejder på noget på din computer er virkelig irriterende, og det kan endda medføre tab af data, du har arbejdet med. For eksempel, hvis en BSOD opstår, mens du spiller et videospil på din computer, vil dit spil bestemt ikke blive gemt.

BSOD'er vises normalt ud af ingenting, hvilket efterlader brugerne forvirrede om den virkelige årsag til det, og hvad gjorde de forkert for at forårsage det. Lad os finde ud af mere om denne særlige fejlkode og instruktioner om, hvordan du løser den.

Ret fejlkode 0xc0000428 BSOD på Windows

Denne særlige fejlkode kan vises ud af ingenting, men brugere har bekræftet, at dens mest almindelige forekomst er lige efter at de udfører en større opdatering, eller efter at de har skiftet fra Windows 7, 8 eller 8.1 til Windows 10. Nogle gange tillader det ikke engang dem til at bruge deres computer overhovedet, så den ikke kan starte korrekt.

Fejlmeddelelsen, den ser ud til, er "Den digitale signatur til denne fil kunne ikke bekræftes." Budskabet er ret selvforklarende. Digital signatur er en metode, der bruges til at bevise ægtheden af ​​et program eller en applikation. Det kan være ganske let eller ret vanskeligt at løse dette problem afhængigt af den virkelige årsag. Lad os løse det sammen!

Løsning 1: Brug følgende kommandoer

De kommandoer, vi skal bruge, er afhængige af et værktøj kaldet bootrec.exe, som bruges til at løse forskellige problemer, der opstår under opstartsfasen. Denne særlige Blue Screen of Death vises under opstartsprocessen, så du bliver muligvis nødt til at lære, hvordan du åbner kommandoprompt uden at tænde din computer. Følg nedenstående trin!

 1. Genstart din computer, og vent på, at startskærmen vises. Det er normalt skærmen med din pc's producent med indstillinger som "Tryk på _ for at køre opsætning" osv.
 2. Så snart skærmen vises, skal du begynde at trykke på den ønskede tast på tastaturet. Hvis nøglen ikke virker, skal du genstarte din computer igen og begynde at trykke på nogle af funktionstasterne (F12, F5, F8 ...). Dette er kun til Windwos Vista / 7 til Windows 8 og 10 (den nemmeste måde er at komme til avanceret menu ved at holde shift-tasten nede og vælge genstart ved login-skærmen) som angivet i metode 1 i løsning 2. Kommandoen i dette nedenstående løsning gælder for alle Windows-versioner.

 1. Windows-menuen Avancerede indstillinger skal åbnes, så du kan vælge flere muligheder for at starte din computer.
 2. Start i fejlsikret tilstand med kommandoprompt.
 3. Når kommandoprompt endelig åbnes, skal du kopiere og indsætte følgende kommandoer i terminalen og sørge for at klikke på Enter efter hver for at køre den:

bootrec / fixMBR

bootrec / fixBoot

bootrec / genopbyggeBCD

 1. Genstart din computer, og prøv at starte nu. Hvis du ikke åbner menuen Windows Avancerede indstillinger, skal du prøve at starte computeren med et gendannelses-DVD eller USB-drev i stedet.
 2. Når din computer starter, skal du vælge det sprog, du vil bruge, og klikke på indstillingen Reparer din computer. Vælg kommandoprompt inde og skriv de samme kommandoer.

Løsning 2: Deaktiver håndhævelse af førersignatur

Denne mulighed deaktiverer håndhævelse af førersignatur, hvilket kan være en af ​​grundene til, at din computer ikke starter. Du kan bruge et tredjepartsværktøj for at fortsætte med denne løsning, men du kan også gøre det selv ved at følge instruktionerne nedenfor.

Der er flere forskellige metoder, vi leverede til både de brugere, der er i stand til at starte normalt, og dem, der ikke er det. Disse metoder bruges til at navigere til menuen Avancerede startindstillinger.

Metode 1: Via loginskærmen

 1. Naviger til din computers loginskærm ved at logge af fra din konto eller blot ved at tænde din computer. Derefter skal du holde Skift-tasten nede, mens du trykker på Genstart.

 1. Du kan også bruge strømikoner i Start-menuen eller enhver anden måde, der kan føre dig til login-skærmen.
 2. Ved, at du bliver nødt til at forbinde dit fysiske tastatur for at udføre disse trin, da denne funktion ikke fungerer med skærmtastaturet.
 3. Avancerede startindstillinger skal vises på ingen tid.

Metode 2: Fra Windows 10-indstillinger

 1. Klik på Start-knappen og klik på tandhjulsikonet for at åbne Indstillinger. Du kan også søge efter "Indstillinger" i søgefeltet.

 1. Rul ned til bunden af ​​appen Indstillinger, og klik på Opdatering & sikkerhed.
 2. Klik på Recovery fra fanerne i venstre side af opdaterings- og sikkerhedsskærmen.

 1. Avanceret opstartsafsnit skal være placeret i denne mulighed, så find det nederst på fanen Gendannelse.
 2. Klik på Genstart nu.
 3. Avancerede startindstillinger skal vises.

Bemærk: Hvis du bruger Windows 8, skal du stryge fra højre for at få adgang til charmsbjælken. Klik på indstillingen Skift pc-indstillinger, og vælg Opdater og gendannelse fra listen. Klik på Recovery og følg trinene fra 4-6 fra løsningen ovenfor.

Metode 3: Brug af kommandoprompt

 1. Åbn kommandoprompt i Windows 10 eller Windows 8 ved at skrive "cmd" i søgefeltet og åbne det første resultat med administratorrettigheder.

 1. Du kan også bruge dialogboksen Kør for at åbne kommandoprompt, hvis du ikke har adgang til den fra Start-menuen.

 1. Kopier og indsæt kommandoen nedenfor for at blive omdirigeret til skærmen Avanceret opsætning.

nedlukning / r / o

 1. Sørg for at gemme alt, hvad du har arbejdet med, da kommandoen nedenfor lukker computeren med det samme.
 2. Klik på knappen Luk, når du ser meddelelsen Du er ved at blive logget af.
 3. Windows lukker, og du kan se meddelelsen Vent venligst.
 4. Avancerede opstartsindstillinger skal vises om flere sekunder.

Metode 4: Brug af Windows 10 Recovery Drive

 1. Tænd din computer og indsæt en bootbar Windows 10 DVD eller et USB-drev, der er konfigureret korrekt.
 2. Det behøver ikke at være din originale Windows 10 DVD, da du ikke behøver den for at aktivere din version af Windows, kun for at få adgang til bestemte indstillinger.
 3. Start fra det drev, du lige har indsat ved at genstarte computeren efter indsættelse, og følg instruktionerne.
 4. Windows-installationsvinduer skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste sprog-, tid- og datoindstillinger.

 1. Vælg indstillingen Reparer din computer i bunden efter du er gået videre.
 2. Avancerede startindstillinger åbnes på ingen tid.

Når du har fået adgang til Avancerede startindstillinger, kan du nu frit navigere til indstillingen Startup-indstillinger ved at følge instruktionerne nedenfor.

 1. Klik på indstillingen Fejlfinding lige under knappen Fortsæt.
 2. Du vil kunne se tre forskellige muligheder: Opdater din pc, nulstil din pc og avancerede muligheder. Klik på de avancerede indstillinger, hvis du ikke planlægger at opdatere eller nulstille din pc (hvilket også kan være nyttigt). Bemærk, at den forfriskende mulighed lader dig beholde dine filer, men den afinstallerer de programmer, du har installeret.

 1. Under skærmbilledet Avancerede indstillinger skal du klikke på Startup-indstillinger, som åbner en liste over tilgængelige startmuligheder for dig.
 2. Indstillingsnummer 7 skal have navnet Deaktiver håndhævelse af førersignatur. Klik på tallet 7 på dit tastatur eller brug F7-funktionstasten.

 1. Tryk på Enter for at vende tilbage til dit operativsystem.

Løsning 3: Brug funktionen til automatisk reparation

Forskellige fejl på Windows-baserede pc'er kan nemt løses, hvis du kører forskellige fejlfindingsprogrammer, der kommer forudinstalleret. Denne kan fås ved at følge instruktionerne fra de tidligere løsninger, og dette værktøj er ret nyttigt til at løse forskellige problemer bortset fra denne.

 1. Vælg en af ​​metoderne fra den forrige løsning, og naviger til menuen Avancerede startindstillinger.
 2. Klik på indstillingen Fejlfinding lige under knappen Fortsæt.

 1. Klik på Avancerede indstillinger, og klik på Automatisk reparation under skærmen Avancerede indstillinger, som åbner fejlfindingsprogrammet for dig.

 1. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre den automatiske reparation og rette din computer.