Fix: SDL2.DLL mangler

Når du bruger applikationer som Roblox og Blender, kan du få en SDL2.dll-fejl med meddelelser som “SDL2.dll er enten ikke designet til at køre på windows, eller den indeholder en fejl” og “Programmet kan ikke starte, fordi SDL2.dll er mangler på din computer. Prøv at geninstallere programmet for at løse dette problem ”. SDL2.dll er en afhængighed af multimedieapplikationer inklusive spil og grafikapplikationer. Denne fejl antyder, at .dll-filen enten mangler eller er beskadiget.

Denne fejl kan løses af den beskadigede / manglende SDL2.dll-fil erstattes med en arbejdskopi i applikationsmappen. Eller ved hjælp af reparationsværktøjet fra Programmer og funktioner til at reparere applikationen. I nogle tilfælde er support til ældre operativsystemer som XP afsluttet, så nye opdateringer til den nye applikation får mig til at bryde på din, da der ikke er nogen support. Opgradering til et nyere operativsystem vil hjælpe nogle af jer.

Metode 1: Udskiftning af en arbejdsversion af SDL2.dll

  1. Download SDL2.dll fra her(32bit, 64bit)
  2. Højreklik på dll-filen, og vælg Kopi.
  3. Naviger til placeringen af ​​programmets filer i applikationen. Du kan gøre dette ved at skrive navnet på applikationen i Start-menuen, højreklikke på den og vælge Åbn filplacering eller søge efter applikationsmappen i C: \ Program Files eller C: \ Program Files (x86) - efter 32 bit.

  4. I applikationens bibliotek. Højreklik og vælg Indsæt eller brug kommandoerne Ctrl + V. Hvis du bliver bedt om at give administratoradgang til denne handling, skal du gøre.
  5. Start applikationen igen, og bekræft, om fejlen er ophørt.

Metode 2: Reparation af applikation

Selvom du alternativt kan installere en ny kopi af applikationen, har bare reparation fungeret for de fleste. Reparation tager en tidligere fungerende version af applikationen og kører den igen.

  1. Trykke Vinde + R på dit tastatur for at åbne Kør-prompten. Type appwiz.cpl og tryk på Enter. Dette viser dig menuen Programmer og funktioner.
  2. Vælg den applikation, der producerer SDL2.dll fejl, og klik på Reparer eller skift. Hvis applikationen er Robolox, får du ikke mulighed for at reparere / ændre den. Hvis reparationsindstillingen ikke er tilgængelig, skal du afinstallere appen og hoppe over til det sted, hvorfra du oprindeligt downloadede det eller til din robolox-konto, og derefter downloade programmet igen, geninstallere det, og det skal tage sig af fejlen.
  3. Når afinstallationsprogrammet kommer op, skal du vælge reparation og følge vejledningen. Når reparationen er afsluttet, skal du starte applikationen igen og se om den fungerer denne gang.

Nogle gange kan en ny opdatering til applikationen forhindre det i at fungere, kontakt din leverandør og vent, mens en ny version frigives for at løse problemet.