Fix 'OneNote har brug for en adgangskode til at synkronisere denne notesbog' -fejl

Det 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog‘Fejl vises, når brugeren åbner OneNote-applikationen. Når dette sker, stoppes synkroniseringen effektivt, og eventuelle ændringer, der foretages på noter, reflekteres ikke på andre enheder.

Hvad forårsager fejlen 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog'?

 • Fejl ved OneNote-konto - Som det viser sig, er der en generisk fejl, der vil forårsage denne adfærd. Er vises typisk, hvis brugeren forsøger at åbne OneNote-appen efter en større opdatering uden at genstarte maskinen. I dette tilfælde kan du nemt løse problemet ved at underskrive med OneNote-konto igen fra appen.
 • Windows Credentials gemmer beskadigede data - Det er også muligt, at problemet er ud over OneNote, og det faktisk skyldes et bredere systemfilkorruptionsproblem forårsaget af beskadigede data gemt i Windows Credential Manager-hjælpeprogrammet. I dette tilfælde kan du løse problemet ved hjælp af Kontrolpanel til at åbne Credential Manager og fjerne eventuelle Office-relaterede legitimationsoplysninger.
 • SharePoint URL tilføjes ikke til listen over pålidelige websteder - Hvis du støder på dette problem med OneNote-notesbøger, der er hostet på et SharePoint-websted, er det meget sandsynligt, at problemet opstår, fordi applikationen er tvunget til at spørge om SharePoint-login hver gang brugeren starter appen. Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du løse problemet ved at tilføje en Sharepoint-URL til listen over pålidelige websteder fra internetindstillinger.
 • VPN- eller proxyinterferens - Da det er blevet bekræftet af snesevis af berørte brugere, kan dette problem opstå i situationer, hvor brugeren bruger en proxyserver eller en privat internetforbindelse. Dette skaber problemer med mange Office-applikationer inklusive OneNote, da Windows godkendelsesklienten muligvis ikke tillader processen at fuldføre. I dette tilfælde kan du løse problemet ved at deaktivere eller afinstallere proxyserveren, mens OneNote åbnes.
 • Korrupt installation af Office - I sjældne tilfælde kan dette problem også opstå på grund af en eller anden form for filkorruption i din Office-installationsmappe. Dette problem kan løses ved hjælp af selvreparationsfunktionen via Programmer og funktioner.

Metode 1: Tilmeld dig igen med din OneNote-konto

Som det viser sig, i de fleste tilfælde 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' vil opstå på grund af en generisk fejl, der let kan løses ved at logge ud og tilbage til OneNote-applikationen. I de fleste tilfælde er dette problem startet, efter at en større Windows 10-opdatering blev installeret.

Men husk, at denne metode skal betragtes som en løsning i stedet for en ordentlig løsning, da den ikke løser det underliggende problem, der oprettede fejlmeddelelsen i første omgang. Desuden har nogle brugere rapporteret, at problemet vendte tilbage et par dage efter, at rettelsen oprindeligt blev anvendt.

Her er en hurtig guide til genunderskrivelse med din OneNote-konto for at rette op på 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl:

 1. Åbn OneNote-applikationen direkte (åbn ikke en lokalt gemt note-fil).
 2. Når applikationen er fuldt åbnet og indlæst, skal du klikke på dit navn i øverste højre hjørne og derefter vælge Log ud.
 3. Ved Fjern kontoprompt, Klik på Ja for at fjerne din konto og logge ud af denne Office-applikation.
 4. Når processen er afsluttet, skal du vende tilbage til det øverste højre hjørne af OneNote-vinduet og klikke på Log ind.Derefter tilføj din Microsoft-e-mail, telefonnummer eller Skype fra det nyligt viste vindue, og tilføj derefter adgangskoden for at logge tilbage på OneNote-applikationen.
 5. Når processen er afsluttet, skal du se, om du stadig støder på 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl.

Hvis dette ikke har løst noget, og synkroniseringsfunktionen stadig ikke fungerer, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Fjernelse af konto via Credential Manager

En anden situation, hvor dette problem vedvarer, selv efter at du forsøger at logge ud konventionelt, er et scenario, hvor Windows Credentials indeholder beskadigede data, der forårsager problemer med din Microsoft-konto. I dette tilfælde er chancerne for, at du vil opleve lignende problemer med andre Office-apps end OneNote.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du løse dette problem ved at bruge den klassiske kontrolpanelgrænseflade til at få adgang til Credentials Manager og fjerne alle generiske legitimationsoplysninger, der hører til din Microsoft-konto.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Kør dialogboks. Når du er inde i kørselsvinduet, skal du skrive 'Kontrol.exe9' inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind for at åbne det klassiske kontrolpanel-interface.
 2. Når du er inde i det klassiske kontrolpanel-interface, skal du bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne til at søge efter 'Brugerkonti'. Klik derefter på listen over resultater Brugerkonti (venstre sektion).
 3. Når du er inde i Brugerkonti menu, se i venstre sektion og klik på Administrer dine legitimationsoplysninger fra listen over lodrette indstillinger.
 4. Når du er inde i Credential Manager, skal du vælge Windows Credentials fra menuen til højre. Kig derefter ned nedenunder og klik på posten, der starter med Microsoft-konto. Klik derefter på Fjern fra den udvidede rullemenu på Fjern, og bekræft derefter for globalt at fjerne integrationen af ​​Microsoft-kontoens legitimationsoplysninger.

  Bemærk: Husk, at når du gør dette, skal alle applikationer, der brugte denne generiske legitimationsoplysninger, være logget ind igen.

 5. Når du har gjort dette, skal du genstarte computeren. Ved næste opstart skal du åbne OneNote igen og klikke på Log ind knap (øverste højre hjørne). Når du har gjort dette, skal du logge ind med din konto igen og se om problemet er løst.

  Hvis du stadig støder på 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl selv efter at have udført ovenstående trin, skal du gå ned til den næste potentielle rettelse.

Metode 3: Tilføjelse af en Sharepoint-URL til pålidelige websteder (hvis relevant)

Hvis du støder på 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl med notesbøger, der er hostet på et lokalt SharePoint-websted, er det muligt, at udover dette problem vil du stadig blive forespurgt om at fuldføre Sharepoint-login hver gang du prøver at åbne OneNote.

I dette tilfælde er den eneste bæredygtige løsning at åbne vinduet Internetindstillinger og tilføje Sharepoint URL til listen over pålidelige websteder. Denne handling vil gøre det muligt for maskinen at passere lige igennem, hvilket eliminerer den gentagne adgangskodeforespørgsel og 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog‘Fejl.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

Bemærk: Operationen fungerer på hver nyere Windows-version (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10).

 1. Åbn en Løb dialogboks ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter ' iexplore ' inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind for at åbne Internet Explorer. Hvis du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administrative rettigheder.

 2. Når du er inde i Internet Explorer (IE), skal du gå til øverste højre hånd og klikke på tandhjulsikonet for at få adgang til menuen Indstillinger.
 3. Klik på på den nyligt viste kontekstmenu internet muligheder.
 4. Når du har fået adgang til menuen Internetindstillinger, skal du vælge Sikkerhed fanen. Derfra skal du klikke på Pålidelige webstederog klik derefter på Sites for at åbne listen over pålidelige websteder, der har lov til at passere gennem Internet Explorer.
 5. Når du er kommet her, skal du bruge feltet under 'Føj dette websted til zonen' for at tilføje den SharePoint-URL, du bruger. For eksempel, //companyname.sharepoint.com. Klik på Tilføj for at tilføje Sharepoint URL til listen over pålidelige websteder.

  Bemærk: Husk, at i dette tilfælde *//companyname.sharepoint.com* er simpelthen en pladsholder. Udskift det med din egen SharePoint-server.

 6. Luk vinduet Trusted Sites, og tryk derefter på ansøge for at gemme ændringerne.
 7. Gentag den handling, der tidligere forårsagede problemet, og se om problemet stadig opstår.

Hvis det samme 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl opstår stadig, når du starter OneNote, gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 4: Deaktivering af VPN / proxyserver (hvis relevant)

Da det allerede er blevet bekræftet af flere berørte brugere, kan Windows ikke lide godkendelse via en privat internetforbindelse. Dette er et bredere problem, der vil påvirke alle Office-applikationer (ikke kun OneNote).

Hvis du bruger en VPN- eller proxyløsning, er det sandsynligt, at det er i konflikt med Windows-godkendelsesklienten, hvilket tvinger appen til at kaste 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl. Hvis dette scenarie gælder for din nuværende situation, kan du ikke løse problemet, medmindre du deaktiverer, ændrer eller afinstallerer den VPN-klient eller proxyserver, du bruger.

Dette betyder ikke, at du skal slippe af med det helt, men du skal i det mindste bruge alternativer. Flere berørte brugere har bekræftet, at det lykkedes dem at løse problemet efter at have deaktiveret deres Proxy- eller VPN-klient og genstartet deres computer. Så snart de gjorde dette, 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl stoppede med at forekomme.

For at hjælpe dig med dette har vi oprettet to separate guider - en til afinstallation af en VPN-klient og en til deaktivering af en proxyserver. Du er velkommen til at følge den, der gælder for din nuværende situation.

Afinstallation af en VPN-klient

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter 'Appwiz.cpl' og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktion vindue. Hvis du bliver bedt om af UAC (brugerkontokontrol) hurtig, klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Når du er inde i Programmer og funktioner skærm, rul ned gennem listen over installerede applikationer, og find den tredjeparts VPN-klientløsning, som du bruger i øjeblikket. Når du har fundet det, skal du højreklikke på det og vælge Afinstaller fra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Når du kommer til afinstallationsskærmen, skal du følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen. Når proceduren er afsluttet, skal du genstarte din computer og se, om problemet løses ved den næste opstartssekvens.

Hvis denne metode ikke var anvendelig, eller den ikke tillod at løse problemet, skal du starte med den næste vejledning nedenfor.

Metode 5: Reparation af kontorinstallationen

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har tilladt dig at løse problemet, er chancerne for, at du faktisk har at gøre med en form for korruptionsproblem, der stammer fra din Office-installation.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du sandsynligvis løse problemet ved at følge en række instruktioner, der reparerer din Office-installation og retter 'Onenote har brug for en adgangskode for at synkronisere denne notesbog' fejl. Flere berørte brugere har bekræftet, at problemet blev løst, efter at de gjorde dette.

Her er hvad du skal gøre for at reparere din Office-installation:

 1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows-tast + R. I det nyligt åbnede Run-vindue skal du skrive 'Appwiz.cpl' og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner vindue.
 2. Når du er inde i vinduet Programmer og funktioner, skal du rulle ned gennem listen over installerede applikationer og finde din Office-installation. Når du har fundet det, skal du højreklikke på det og vælge Lave om fra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Vent, indtil den indledende undersøgelse er afsluttet, og vælg derefter Hurtig reparation fra listen over tilgængelige indstillinger. Bekræft og start derefter processen ved at klikke på Reparation.
 4. Vent tålmodigt, indtil processen er afsluttet. Når det er tilfældet, skal du genstarte din computer og vente på, at den næste opstart er færdig, for at se om problemet nu er løst.