Sådan gendannes Windows 10-produktnøgle ved hjælp af ProduKey eller ShowKeyPlus

For at registrere og aktivere din kopi af Windows-operativsystemet skal du bruge din produktnøgle. Uden aktivering kan du ikke få eksterne Windows-supporttjenester og opdateringer på trods af at dit system fungerer. En Windows-produktnøgle er en nøgle på 25 tegn, der er unik for din pc eller dit produkt uden hyldevinduer.

Hvis din Windows 7 (eller tidligere) computer blev leveret med en forudinstalleret OEM (originaludstyrsproducent) version af windows, skal din produktnøgle være tilgængelig på et klistermærke bag på din pc eller indvendigt, hvor du tilslutter batteriet. For Windows 8 og 10 er produktnøglerne og OEM-licensmodellen ændret. Hvis du køber en Windows 8.1 eller Windows 10 forudinstalleret computer, vil du ikke længere se et klistermærke på bagsiden eller toppen af ​​maskinen med en produktnøgle trykt på. I tilfælde af Windows 8 og 10 OEM'er er den originale produktnøgle integreret i computerens BIOS. Hvis du har købt din version af windows fra en detailbutik, skal produktnøglen være på et klistermærke inde eller oven på dit produktdæksel.

Ren installation af en ny version af Windows skal du indtaste din produktnøgle igen for at aktivere Windows. Hvis du har mistet den fysisk tilgængelige kopi af din produktnøgle, eller klistermærket nu er for gammelt og usynligt, er der en måde at hente din tidligere produktnøgle på, som du brugte, før du opgraderede eller installerede et nyt operativsystem. I denne artikel viser vi dig, hvordan du henter din produktnøgle fra de gamle filer i din tidligere Windows-installation.

Sådan lagres Windows-produktnøgler

Når du aktiverer dit produkt, gemmes nøglerne normalt i registreringsdatabasen. Din Windows-produktnøgle blev også pakket i en fil i Windows-mappen. Du kan se din produktnøgle fra systemegenskaberne ved at gå til kontrolpanel> System og sikkerhed> System. Produktnøglerne er også gemt i registreringsdatabasen bikupefiler placeret i C: \ Windows \ System32 \ config \. “Software” bikuben indeholder oplysninger om Windows-operativsystemet såvel som produktnøglen.

Når du renser installation af en ny version af Windows på en partition med et eksisterende operativsystem, opretter Windows en mappe, der arkiverer dit gamle operativsystem sammen med dets programfiler og personlige data i en mappe ved navn Windows.old. Du kan derfor være i stand til at hente dine Windows-produktnøgler ved hjælp af følgende metoder. Vi antager, at du endnu ikke har slettet din Windows.old-mappe.

Metode 1: Brug Nirsoft ProduKey-værktøjet til at se din produktnøgle

Med ProduKey kan du scanne din systemmappe eller en bestemt registreringsdatabase-bikupefil for at finde dine produktnøgler. Du kan derefter vælge at gemme resultaterne som en tekstfil. Du kan også bruge denne metode til at hente produktnøgler fra andre harddiske.

 1. Hent ProduKey herfra (vi anbefaler at downloade den bærbare zip-version, som du nemt kan bruge uden at skulle installere den på dit system)
 2. Uddrag .zip-filen, eller dobbeltklik for at åbne den
 3. Dobbeltklik på applikationen produkey.exe for at åbne den
 4. ProduKey starter og viser straks dine produktnøgler i det aktuelle operativsystem inklusive MS Office-nøgler
 5. For at komme til dine gamle Windows-nøgler skal du klikke på Filer> Vælg kilde
 6. I det nye popup-vindue skal du vælge 'Indlæs produktnøgler fra eksternt Windows-bibliotek'
 7. Klik på 'gennemse' og naviger for at køre C: \ Windows.old (naviger kun til den primære Windows-mappe)
 8. Hvis du vil gå direkte til at påberåbe din registreringsdatabase bikupefil, skal du klikke på Filer> Vælg kilde
 9. Vælg 'Indlæs produktnøgler fra ekstern Software Registry-bikube'
 10. Naviger til C: /Windows.old/Sytem32/Config/Software hvor software er navnet på din fil og ikke et bibliotek. Du kan også indtaste denne sti, hvis du ikke kan se den.
 11. Klik på OK. Dine gamle Windows-taster indlæses

Metode 2: Brug Magical Jelly Bean Keyfinder-værktøjet til at se din produktnøgle

I modsætning til ProduKey scanner Keyfinder kun Windows-systemmappe efter dine bikupefiler og viser dine produktnøgler. Systemmapperne skal vise den korrekte biblioteksti, ellers findes ikke dine hive-filer i registreringsdatabasen.

 1. Download og installer Keyfinder herfra
 2. Start Keyfinder. Klik på Load Hive i menuen Tools.
 3. Naviger i din offline Windows-mappe som C: / Windows.old. Katalogstrukturen skal være intakt, da KeyFinder ikke giver dig mulighed for at vælge SOFTWARE-registreringsdatabasen direkte.
 4. Klik på OK og vent på, at Keyfinder scanner og finder dine nøgler

Metode 2: Brug ShowKeyPlus-værktøjet til at se din produktnøgle

ShowKeyPlus scanner hele mappen i dit systemdrev og viser tasterne. Din gamle Windows-produktnøgle vises uden at skulle kigge efter den eller dirigere hjælpeprogrammet til registreringsdatabasen.

 1. Download den nyeste version af ShowKeyPlus software herfra (det er en gratis software og et bærbart værktøj)
 2. Uddrag den downloadede zip-fil for at få den eksekverbare fil.
 3. Når appen er startet, viser den dig den aktuelle produktnøgle, installerede version og udgave af Windows. Det henter også automatisk produktnøglen fra Windows.old-mappen og viser den som Original-nøgle, hvis mappen Windows.old er placeret i roden på det drev, hvor den aktuelt kørende Windows er installeret.
 4. Hvis du har flyttet Windows.old-mappen, skal du klikke på indstillingen med titlen Hent nøgle fra sikkerhedskopi og derefter navigere til Windows \ System32 \ Config-mappeplaceringen i din Windows.old-mappe.
 5. Vælg filen med navnet Software, og klik derefter på knappen Åbn for at se produktnøglen.

Hvis du retter disse hjælpeprogrammer til dine nuværende OS-produktnøgleregistreringshive-filer, der findes i C: /Windows.old/Sytem32/Config/Software, en konflikt kan forekomme, da disse filer bruges aktivt af systemregistret, og de muligvis derfor ikke viser noget tilbage.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found