Sådan udskrives kontakter fra Android-telefon

Håndtering af kontakter på en Android-enhed er gået så langt som kontaktadministration på en telefon kan gå, men stadig et spørgsmål hænger sammen. Hvordan kan man udskrive kontakterne på papir? Android-enhederne giver dig mulighed for at dele meddelelser med flere kontakter, men nogle mennesker føler, at papiret giver mere frihed, når det kommer til at ringe, især hvis du skal ringe til flere personer om dagen fra en fasttelefon eller kontortelefon. Dette giver dig mulighed for nemt at afkrydse personer, du allerede har kontaktet, eller dem, der skal kontaktes. Hvis du vil lave en hard kopi af kontakterne på dine Android-enheder, giver denne artikel dig al den indsigt, du har brug for for at få disse kontakter på papir.

Sådan fungerer Google Kontakter

Der er to måder, du kan få kontakten på din Android-enhed på papir. Den første bruger Google-kontakter. Hvis du har en Google-konto (hvis du har en Gmail-konto, har du som standard en Google-konto), synkroniseres de kontakter, du vælger at gemme på Google, med jævne mellemrum til Google-serverne og gemmes der til sikkerhedskopiering. Din Android-enhed giver dig mulighed for at gemme dine kontakter på tre forskellige måder, i din telefonlagring, på dit SIM-kort eller på din Google-konto. Sidstnævnte giver sikkerhedskopi på Google-serverne, men de to andre gør det ikke; derfor er gemning på en Google-konto normalt indstillet som standardadfærd for nye kontakter. Tilføjelse af en kontakt fra telefon- eller serverenden vil automatisk synkronisere dataene mellem de to ender. Ved at logge ind på kontaktsektionen på din konto kan du nemt udskrive dine kontakter.

.CSV-fildatabasen

Der er en anden metode, hvor du kan udskrive dine Android-enhedskontakter. Dette er ved at oprette et .CSV-format af kontakterne i din telefon. En .CSV (Comma Separated Values) -fil er en universel fil, der gemmer data ved hjælp af separatorer. Ved at læse, hvor disse separatorer (f.eks. Kommaer og faner) er, kan ethvert regneark eller databasesoftware sortere dataene i en tabel og gøre dem tilgængelige til udskrivning. Hvis du bruger en Google Play Butik-applikation til at oprette et .CSV-format af dine kontakter, kan du udskrive dem. Der er også apps, der kan synkronisere dine data mellem din pc og mobilenhed og gemme kontakterne som CSV-filer.

Metode 1: Udskrivning af Android-kontakter fra Google Kontakonto

Du skal bruge en Google / Gmail-konto til dette. Dine kontakter skal gemmes på denne konto. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du gå til indstillinger> konti> Tilføj konto> Google> og derefter logge ind på din Google-konto eller oprette en. Gå tilbage til dine kontakter, rediger dem og gem dem som Google Kontakter. Nogle enheder giver dig mulighed for at eksportere flere kontakter til din Google-konto. Gå nu tilbage til Konti> Google> og synkroniser alle data (eller kontakterne i dette tilfælde) for at overføre kontakterne til Google-serverne. Følg nedenstående trin for at udskrive de synkroniserede kontakter:

 1. Gå til siden Google Kontakter her
 2. Log ind med din Gmail-adgangskode til den konto, du brugte til din sikkerhedskopiering af Google-kontakter
 3. Når du logger ind, vises dine synkroniserede kontakter.
 4. Klik på mere i panelet til venstre og derefter på "Udskriv". Udskriv den fil, der er indlæst eller downloadet.
 5. Hvis du får beskeden, at "Denne eksempelversion af Google Kontakter understøtter ikke udskrivning endnu." Klik på "Gå til den gamle version." Du bliver omdirigeret til en anden side ved hjælp af en ældre version af Google Kontakter-webapplikationen.
 6. Fra det øverste bånd (over kontakterne) skal du klikke på ‘mere' og vælg derefter 'Print.' Hvis du kun vil udskrive de kontakter, der er uploadet fra din telefon, skal du vælge gruppen “Mine kontakter”Og klik på 'Print.'
 7. En side med dine kontakter vises. Tryk på Ctrl + P for at udskrive det (eller Ctrl + S for at gemme det til udskrivning senere). Vælg din printer, og klik på OK for at få hardcopy af dine kontakter.

Metode 2: Brug Google Play-appen til at lave en .CSV-fil, der kan udskrives af dine kontakter

Hvis du vil undgå sikkerhedskopiering til Googles servere, kan du gemme dine kontakter som en .CSV-fil. Dette passer til dig, hvis du aldrig har sikkerhedskopieret dine kontakter før. Du skal dog stadig have en Google-konto for at komme ind i Google Play Butik, medmindre du kan finde en app uden for det kontrollerede marked.

 1. Gå til Google Play fra din telefon, og download en app, der opretter en .CSV-fil fra dine kontakter ved at søge efter 'Kontakter eksportere CSV'. Her er et godt eksempel på en app, der er gratis at installere, kaldet 'Kontakter / SMS / LOG CSV-eksport'.
 2. Installer appen 'Kontakter / SMS / LOG CSV-eksport' og åbn den
 3. Klik på "Eksporter kontaktpersoner"
 4. På den næste side bliver du spurgt om formatet på din CSV.
 5. Vælg et navn og en sti / placering, du vil huske for din fil.
 6. For at gøre felterne let læselige af alle regneark- og databaseprogrammer bruger vi en kommaseparator. Klik på afsnittet "Afgrænser", og vælg "Komma."
 7. Klik på 'Eksporter' og vent på, at fremskridt er afsluttet
 8. Du kan beslutte at sende det til en e-mail eller klikke på exit og bruge et USB-kabel til at overføre den fil, der blev oprettet til din computer.
 9. Åbn filen på din computer ved hjælp af et regnearksprogram, f.eks. Microsoft Excel. Kontakterne skal arrangeres i rækker, der viser telefonnumre, navne og e-mails (du kan vælge, hvad du vil eksportere fra appen).
 10. Tryk på Ctrl + P for at udskrive listen. Vælg din printer, og klik på OK for at få hardcopy.

Hvad mere er, er at du kan bruge .CSV-filen, du oprettede, til at uploade kontakterne til din Google-konto til sikkerhedskopiering. Brug bare metode 1 ovenfor, og i stedet for at vælge 'Udskriv' skal du vælge 'Import' og vælge den fil, der skal importeres.